YK Forum

標題: ` 夏日鬥1番 ;d yk -Banner設計比賽季軍戰 區 !!! [打印本頁]

作者: `mR.H0    時間: 2010-7-21 01:45 PM     標題: ` 夏日鬥1番 ;d yk -Banner設計比賽季軍戰 區 !!!

由於是次比賽有大量的季軍,為了有效選出一個最令人信服的季軍,主辦單位決定將各第三名的參賽作品決一生死!

以下分別是得到一票而獲選第三名,會員可按喜好投選最喜愛作品,惟需遵照以下規條:
1. 每人只可以投票一件作品
2. 投票需用投票表格 (表格於本帖下方)
3. 請於本帖以回覆方法投票
4. 參賽者可以參與投票,但不可以投票給自己

1- 季軍戰者: w1ngYaN!`

2- 季軍戰者: `乜春

3- 季軍戰者: kukucat

- - - - - - - - - - 我是投票紙 - - - - - - - - - -
投票者姓名: (自己的用戶名)
參賽者姓名: (你所投之會員用戶名)
- - - - - - - - - - 我是投票紙 - - - - - - - - - -

作者: kukucat    時間: 2010-7-21 01:48 PM

- - - - - - - - - 我是投票紙 - - - - - - - - - -
投票者姓名: KUKUCAT
參賽者姓名: `乜春
作者: 燒魚    時間: 2010-7-21 01:50 PM

- - - - - - - - - 我是投票紙 - - - - - - - - - -
投票者姓名: 燒魚
參賽者姓名: 乜春
作者: 囧人v3v    時間: 2010-7-21 01:56 PM

投票者姓名:囧人v3v
參賽者姓名: kukucat
作者: stephanie903    時間: 2010-7-21 02:20 PM

投票者姓名: stephanie903
作者: -Marco`朗☆    時間: 2010-7-21 02:31 PM

投票者姓名: -Marco`朗☆
作者: 小檸    時間: 2010-7-22 02:29 PM

投票者姓名: 小檸
作者: ~肥諾~    時間: 2010-7-24 12:55 PM

投票者姓名:~肥諾~
作者: LAMBABE;    時間: 2010-7-27 08:46 PM

但係我覺得`乜春果個仲令
第壹果個冇乜特別-.-(有怪莫怪
作者: -Marco`朗☆    時間: 2010-7-28 06:24 PM

QUOTE:
原帖由 LAMBABE; 於 2010-7-27 08:46 PM 發表。 
但係我覺得`乜春果個仲令
第壹果個冇乜特別-.-(有怪莫怪

我都投左阿春前輩
唔淮你咁話wingyan醬阿

btw, 你要投用投票紙投-.-
作者: `mR.H0    時間: 2010-7-28 09:21 PM

本投票將於2010年7月29日中午12時截止,
請各會員盡早投選心目中的理想作品。

作者: LAMBABE;    時間: 2010-7-28 09:23 PM     標題: 回覆 #10 -Marco`朗☆ 的帖子

好好好
我唔話佢.

投票者姓名: LAMBABE;
作者: aubeverly    時間: 2010-7-28 09:24 PM

投票者姓名: aubeverly
作者: `mR.H0    時間: 2010-7-29 06:00 PM

季軍戰投票情況:

1- 季軍戰者: w1ngYaN!`   得票:0

2- 季軍戰者: `乜春   得票:6
LAMBABE;, 小檸, -Marco`朗☆, stephanie903, KUKUCAT, 燒魚

3- 季軍戰者: kukucat   得票:3
aubeverly, ~肥諾~, 囧人v3v

總投票量為:0+6+3 = 9 票
作者: -Marco`朗☆    時間: 2010-7-29 06:02 PM

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2010-7-29 06:00 PM 發表。 
季軍戰投票情況:

1- 季軍戰者: w1ngYaN!`   得票:0

2- 季軍戰者: `乜春   得票:6
LAMBABE;, 小檸, -Marco`朗☆, stephanie903, KUKUCAT, 燒魚

3- 季軍戰者: kukucat   得票:3
aubeverly, ~肥諾 ...

如果唔係春姐個神ban我會投wingyan醬
作者: `mR.H0    時間: 2010-7-29 06:06 PM

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-29 06:02 PM 發表。 

如果唔係春姐個神ban我會投wingyan醬

其實個醬字咩意思=.=

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0