YK Forum

標題: [ 5/9`update] ★`已更新. 轉風格~ 新增歌詞在下-)) [打印本頁]

作者: yumikobobui    時間: 2010-3-5 09:11 PM     標題: [ 5/9`update] ★`已更新. 轉風格~ 新增歌詞在下-))

禁偷禁抄

可借!!` 睇完要留cM`

唔留既話我就咬你!!

要轉既請先pM我=)

請大家分享下你地既句子!!`

唔同我分享就當你唔妥我架啦-((
                                     Joycelyn字`
         5.9.2010`

QUOTE:
                                                8/3 update.
#`        當初又是誰把我遺忘  現在請不要再說你愛我,,♥

#`        我不想哭 也不想笑  因為再甚么你也不會回來了,,♥
#`        我就留在此  等那個他把我載走,,♥
#`        誰叫你不帶走我   讓我獨身在險境,,♥
#`        愛情故事看多了  也厭倦吧   故事主角做多了 也累了吧,,♥

QUOTE:

各位靚仔靚女既名句在此

-如這愛太殘舊`不如一去沒挽留
                                (燒魚)
-痛苦就讓我獨自承受;而您們只要開心就夠
                                (燒魚)

作者: yumikobobui    時間: 2010-3-5 09:12 PM

舊句也;`

016-★明知不夠鬥` 但仍是不懂怎去放手;<`
015-★是我不夠演技 沒緣跟你上演那場可笑的接吻戲-(
014-★從前跟您親熱的暱稱 為何今天變得如此不熟悉[?]`
013-★放下舊情信 尋找下壹位他 再傷多幾次就不痛了吧(!)'
012-★曾說要冰封內心 怎么最後還是被你入侵-?
011-★只要你能夠開心 再苦我也願意犧牲;>
010-★是我不懂自愛 被你拋棄 亦是活該;D
009-★連朋友也做吥到 教莪怎能再進壹步`
008-★其實不用說明白 我也很清楚您下壹句的對白(;
007-★是我不夠完美 被您拋棄亦不需原理<3`
006-★不想再玩這場遊戲  被你發洩過後 還要給你拋棄`
005-★或許莪吥算什麼 但尒卻能令我感到痛楚t3t`
004-★即使素未謀面 仍對您有所懷
003-★自知不應該  但仍是不肯改
002-★或者你與我性格不合  留下不應該的傷痕
001-★讓我獨自離去`  無謂令你再度心虛`

作者: MelodyHi    時間: 2010-3-5 09:16 PM

搶1先-v-`
幾好啊~加油-v-`
作者: 燒魚    時間: 2010-3-6 03:13 PM

我自己果d-x-差得很a_a```

-如這愛太殘舊`不如一去沒挽留

-痛苦就讓我獨自承受;而您們只要開心就夠

唉我都廢事打-x-
作者: yumikobobui    時間: 2010-3-6 05:47 PM     標題: 回覆 #4 燒魚 的帖子

您作得好過我好多-w-`
您為我帶來靈感xD
作者: 燒魚    時間: 2010-3-7 01:04 AM     標題: 回覆 #5 yumikobobui 的帖子

我果d幼稚園級數- -v`
我都係上上下堂無啦啦啦諗到xd`
為您帶來靈感就好了(k)``
作者: yumikobobui    時間: 2010-3-8 04:03 PM

怎么沒人回帖的`t3t
傷心極了..`
作者: kukucat    時間: 2010-3-8 04:12 PM

唔洗傷心嘛…我來回吧:]

我好少寫呢種句子啦
唔係太識得欣賞xD
作者: yumikobobui    時間: 2010-3-10 06:33 PM     標題: 回覆 #8 kukucat 的帖子

有人回我就好開心了xp`
作者: nwlricky    時間: 2010-3-10 06:49 PM

借一借呢個
★連朋友也做吥到 教莪怎能再進壹步`
都ok ge係你作ge係最好啦
作者: kellyXwong    時間: 2010-4-15 12:35 PM

support 下你吧 ;D
我借了哦`
作者: yumikobobui    時間: 2010-9-5 11:58 AM

歌詞也;`

QUOTE:

作者: 亞夢vs唯世    時間: 2010-9-5 02:50 PM

莪鍾意E句"當初又是誰把我遺忘  現在請不要再說你愛我,,♥"
作者: stephanie903    時間: 2010-9-5 03:38 PM

suP你啊._.
作者: yumikobobui    時間: 2010-9-7 02:18 PM

多謝上面兩位支持xD`
喱個回復係用黎推p0st的=))
作者: a26776500    時間: 2010-9-7 04:57 PM

絕對支持你!

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0