YK Forum

標題: 車上的小手印 [打印本頁]

作者: 死神遊戲    時間: 2010-1-6 06:34 PM     標題: 車上的小手印

車上的小手印呢個故事係台灣節目聽返來,佢係一個女藝人係美國ge經歷.
話說美國有一個火車站,係好幾十年之前發生左一次交通意外,
有一次有一架小學校巴經過一條火車路軌果時,好不幸係路軌上死左火,開唔到車,正係呢個時候有一架火車撞埋去,將車上面ge小學生都撞死,自從呢個車站就出現左一個靈異傳聞.
時間經驗幾十年,呢個車站亦雖然存在,更係當地流傳一個傳聞,只要將車停係路軌上面,過一段時間就會有一種無形ge力量將架車推走.
該名女藝人及同學聽完傳聞後就決定試下,佢地去到個車站之後,係車身上灑左一層白色粉末,然後將車開到路軌上,並且將車輪卡住係路軌上,確保唔會因為地面斜而令到車自己溜前/後.
佢地就位之後就將車轉入空波,就慢慢等.過左一段時間佢地感覺到部車好似比野推緊咁,而佢地本身將車輪卡住係路軌上,都被果一種力量推過左路軌,最後整部車都離開左路軌範圍,最後佢地落車睇,發現車身上面布滿左一隻一隻小印.
相傳被撞死ge一班小學生,唔想有其他人好似佢地咁比火車撞死,一直留係到保護d係路軌上面死火ge車,將佢地推走,唔想意外發生.
作者: 鳴明    時間: 2010-1-8 02:34 PM

雖然死左...
但係都好好人呀~~
作者: brianah    時間: 2010-1-9 04:06 PM

D鬼好好人!
作者: killerlove    時間: 2010-1-12 06:55 PM

好彩d鬼係幫人,唔係害人。
作者: dicky    時間: 2010-1-12 06:57 PM

好好丫~
RE上面3個= =
佢地唔係人...係......= =....唔想講....好朋友= =
作者: 0apple0    時間: 2010-1-15 04:27 PM

仲以為會有害人的場面

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0