YK Forum

標題: ```轉 Msn句子[多多] 5人回+10句 [打印本頁]

作者: Rainiekuo    時間: 2009-10-11 03:06 PM     標題: ```轉 Msn句子[多多] 5人回+10句

5個人回+10句...

1.我慢慢地討厭你,,但我的心..卻你不開你。

2.為什麼跟你分手後```我的心..卻掛念你??

3.我討厭你,,因為你對別的女孩既眼神同我唔一樣??

4.你對著我笑,,我會很開心。

5.情人在一起就會忘記時間,那只有自己也會忘記時間嗎??

6.我希望你可以認認真真地愛我!!!!

7.早上想你..晚上想你..吃飯時想你..什麼時候都在想你,但,,你知道我對你的愛嗎??

8.我而家會放棄你..因為由此至中你到係一個我唔應該鐘意既人..重新生活,,嘗試下放底你,,放底所有野...我會係呢段愛情上退出。

9.我只可以跟你做朋友??不可以做情人??

10.我常在你身邊照顧你,,保護你,,但你從來沒有保護我和照顧我。
作者: 燒魚    時間: 2009-10-11 04:18 PM

無聊少陣當幫忙
作者: nwlricky    時間: 2009-10-11 06:45 PM

ok啦
幾好ge
作者: chanwaiyeebobo    時間: 2009-10-11 06:56 PM     標題: 回覆 #3 nwlricky 的帖子

5...
我都系甘話
作者: nwlricky    時間: 2009-10-11 07:30 PM

QUOTE:
原帖由 chanwaiyeebobo 於 2009-10-11 06:56 PM 發表。 
5...
我都系甘話

你都係呀
作者: 米子    時間: 2009-10-11 08:35 PM     標題: 回覆 #2 燒魚 的帖子

魚魚做咩無啦啦咁串
人地都係{為論壇出緊力}-3-
作者: MelodyHi    時間: 2009-10-11 09:27 PM

講出曬my心聲
sup!`
作者: 燒魚    時間: 2009-10-11 09:29 PM

QUOTE:
原帖由 米子 於 2009-10-11 20:35 發表。 
魚魚做咩無啦啦咁串
人地都係{為論壇出緊力}-3-

唉-_-咁我真係咁樣諗喎- -

唔通話`哇!好正啊!好勁呀!咁樣咩-.-
作者: Rainiekuo    時間: 2009-10-14 07:23 PM

```第二次
1.為什麼只可跟你維持朋友的愛??
2.我知道..你還是愛著我雖然..分開的理由..我們都已接受
3.愛轉角遇見了誰 是否不讓你流淚
4.所有東西都變成美麗,,,,,,就是因為這個世界有你,,,,
5.暗戀,,單戀,,明戀,,湘戀,,熱戀```但結局還是失戀。。。
6.我不要別人來幫我...我只要這段愛情上有你...和我..我而心足。。。
7.〝雖然〞放棄了你。。但也忘不了你~~
8.只好相信...雨過後有彩紅
9.``就算我有那愛愛你都好,,你都不知道的。
10.我只想愛你...但不想你知道,,,

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0