論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ♣!`日日等候他`♠=] 就差一步,,永遠也捉不到'{ch40},大結局*\/*'
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2007-10-28 04:22 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch30 ah俊見到ah優..
而ah優亦見到ah俊..

佢地喊左..
而ah藍佢見到,,
都大約知道咩事..

ah優{俊..我地..}[ah俊錫左落優度]
ah俊攬住ah優..佢摸ah優塊面-3-"

ah俊{優..你廋左好多..}

ah優{俊..你睇下}[俾手上既介指佢睇]

ah俊{優..}[佢攬住優..2個都喊哂]

ah藍{優姐姐..佢係咪俊哥哥牙??}

ah優{ah藍,,佢就ah俊"}

ah俊{多謝你照顧ah優}

跟住佢地番左去~

ah軒{番黎啦..}

當佢見到優隔離..
佢知道個個係ah俊,,
佢諗過尼1日甘快到,,
什至佢吾想ah優見番ah俊,,
但係佢知道冇可能"

之後牙軒會點尼!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:22 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch31 ah優{軒..好多謝你..
我搵番ah俊啦!!
多謝你今日俾我去市集..
令到我見番佢..}

ah軒{嗯..今日就慶祝你地相見..
仲有幫ah俊洗塵啦!!}

之後佢沖左去房喊..
ah藍跑左過去..

ah藍{哥..吾好喊啦..}

ah軒{嗯..我地要祝福佢地"
佢地甘難得相遇!!!
好好整d野俾佢地食啦*}

佢地食完就番房訓..

ah軒{俊..你今晚就陪ah優啦}

ah俊{嗯..多謝你牙}

返到房..

ah俊{優..尼個俾你嫁"}

ah優{好令牙..係邊度買嫁??}

ah俊{嗯..你估下??}

ah優{係..係韓國嗎??}

ah俊{嗯..}[攬住ah優]

ah優{傻佬}

ah俊{我吾要再同你分開"}

ah優{喊左}[諗:我好吾好同佢講我有病]

之後佢地傾左成晚..

聽日點呢??

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

ch32 到左聽日啦..

ah軒佢煮左早餐,,叫佢地食

ah優聞到..跟住頭暈 ..
佢沖左去廁所..嘔"

ah藍沖左去..

ah藍{優姐姐..有冇事牙..
洗吾洗講俾俊哥哥聽牙??}

ah優{吾洗啦..你吾好同佢講"}

出左黎~

AH俊{做咩牙..}

ah優{冇牙..肚痛咋"}

食完早餐佢地去行街..

佢地拖住手行街,,

然後去左好多地方,,

番黎之後..ah優番左房..
ah藍入左黎同ah優傾計..

而ah俊就坐係客廳睇電視..

ah藍{優姐姐..你e家甘..
點解吾講俾俊哥哥聽}

ah優{藍..你吾明嫁啦..}

ah藍{姐姐..只要你講..1切就解決}

ah優{我想偷偷地離開..
我吾想佢再為我傷心!!}[喊緊]

ah藍{對吾住牙..姐姐"}

ah優{吾緊要啦..我都吾可以怪人既"}

ah藍{姐姐..你去睇e生..你再係甘..
涯吾到幾耐}[喊]

ah優{e生都話我正低幾個月命..
e左都無用..費事哂錢e啦!!}

之後佢地攬住喊..原來ah俊係門口
佢聽到哂!!

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:23 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch33 ah俊沖左入黎,,

ah俊{優,,藍講既野係咪真嫁??}

ah優{嗯..係真嫁}[喊緊]

ah藍{我出返去先!!}

ah俊{優..原來你就係因為尼個原因離開我}

ah優[喊]

ah俊{優..吾好走啦..
俾我陪你牙..}

ah優{吾得..我吾可以俾你見到我甘樣衰}

ah俊{吾緊要啦..你應承左做我老婆..
甘我就要照顧你嫁啦..所以俾個機會我牙}

ah優{嗯..但係應承我..
我吾係度個陣..你吾好掛住我..}

ah俊{你吾會有事嫁!!}[喊緊]

之後佢地訓覺..
其實大家都各懷心事,,
2個都訓吾著..

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:24 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch34 過左好多好多日啦..
ah優既身體愈黎愈差,,

ah俊{優..不如今日我同你去睇下e生牙??}

ah優{下..吾好啦}
[佢吾想ah俊知道自己幾時會死]

ah俊{吾緊要啦..可能會好番呢!!}

跟住ah優就同俊去左e院,,

e生..黃千優小姐..你既病情..

ah優{ah俊..你可吾可以出去1陣"}

ah俊{下..優,,甘好啦}

e生{你既病情好吾好樂觀..
e家已經冇得e..不過你樂觀d..
或者你可以涯耐d!!!}

作者:{個e生好直接*}

ah優喊住甘出左黎"

ah俊{優..吾好喊啦}[攬住ah優]

ah俊{時間吾係問題..
只是我地吾好浪費每1日..
有意義甘活下去..就足夠}

ah優{俊..我吾想死牙,,
我吾想離開你,,
我吾想離開1個令我幸福既人!!!}

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:24 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch35 之後佢地返左屋企..
ah優開msn玩下..
發覺甘耐..
ah靈個msn仲係度,,
跟住就add左佢,,

ah優{hi}

ah靈{hi..好耐冇見啦"}

ah優{係牙..}

ah靈{你去左邊牙!!}

ah優{去左好多地方..}

ah靈{甘你有冇見番ah俊"}

ah優{有..佢同我1齊牙"}

ah靈{甘你地幾時番黎牙!!}

ah優{我要問下佢???}

ah優叫左ah俊入黎,,

ah優{俊..ah靈問我地幾時番!!}

ah俊{甘遲d我地番去啦"}

ah優{靈..我地遲D番黎牙!!}

之後ah優就off左啦!!

時間1日1日甘過"

今日ah優生日~

佢地準備左個驚喜,,

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

ch36 ah軒{藍,,你陣間拉住ah優..
ah俊,,你準備好未牙"}

ah俊,,藍{ok啦..}

ah藍入左房搵ah優,,

ah藍{優姐姐,,我帶你去1個地方}

ah優{下..去邊牙??}

ah藍{你陣間咪知囉!!}

跟住佢地去左1間餐廳,,

佢見到幾個好大既字,,
寫住(優..生日快樂")

ah優見住尼幾個遺忘左好耐既字,,
連自己生日都吾記得左..

ah軒{大個女啦..}

ah藍{生日快樂"}

食完野之後~

ah軒{俊..交俾你啦!!}

ah俊{嗯..}

之後ah俊拉左ah優去教堂,,

ah俊跪左係度..

ah俊{優..你願意嫁俾我,,不論生老病死嗎??}

ah優{我願意}[喊緊]

ah俊{就係天主見証下..我地係夫妻啦!!}

ah優{喂喂..介指牙令仔}

ah俊{牙..係牙"  係度牙!!}

ah優{嗯}[跟住佢地吻了]

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:25 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch37 日子1日1日甘過,,

ah優{今日ah靈又吹我啦,,}

ah俊{甘聽日番香港啦!!}

ah優{好牙,,甘咪可以見到佢地}

ah俊{甘汁野啦!!}

ah軒入左黎~

ah軒{優..你過1過黎"}

ah優{咩事呢!!}

ah軒{你e家甘,,番去有冇問題嫁}

ah優{嗯..冇牙!!}

ah軒{甘你要小心d}

ah優{其實e生話我得2年命..
今日過完就岩岩好2年..
所以e生講大話呃我..
我要係我有生之年.
做我中意既事!!!}

AH俊行左過黎~

ah俊{你地係度講緊咩牙??}

ah軒+ah優{冇牙,,}

之後ah軒同ah藍就幫佢地汁哂d野,,

同埋煮餐好野俾佢地食,,

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:25 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch38 到左聽日啦~

ah俊{牙軒,,牙藍...
多謝你地照顧左我地甘耐!!}

ah優{軒,,多謝你當初俾我留係度..}

ah軒{甘我良心過意吾去,,
見到你1個呆等..
好似等運到甘嫁嗎??}

ah藍{牙哥..你咪講笑啦!!}

ah優{冇所謂啦..好多謝你地牙}

ah俊{優..我地走啦!!
牙軒..我地1定會返黎探你地}

佢地去到機場啦,,

ah優{俊,,我好耐未黎過尼度啦}

ah俊{嗯嗯}

ah優{好想快d見我地d  FD子牙!!}

AH俊{甘快d行啦..我地俾個驚喜佢地啦}

ah優就同ah俊上左機啦..
佢地坐埋1齊,,

過左好耐啦,,
ah優{俊,,我覺得個頭好暈牙}

ah俊{優..你吾好嚇我牙,,
你忍耐多1陣,,就到啦!!}

ah優{嗯嗯,,我好凍牙}

ah俊幫佢{com}左張被,,佢1直拖住ah優隻手,,

ah俊{甘好d未牙!!!}

ah優{俊,,如果我有咩事..}

ah俊{你吾會有事嫁,,
你吾記得左有好多人等緊我地}

過多1陣~

ah優{俊..我仲好凍牙}

ah俊除左自己件外套俾ah優,,

ah俊{優,,你忍多1陣牙!!}

ah優{俊,,有你係度,,
我吾會甘快死..
仲有大把朋友..
我係打不死嫁嗎!!}

過左好耐啦,,

ah俊覺得ah優隻手愈黎愈凍,,

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

CH39 終於落機啦~

ah俊係甘叫ah優,,
ah優都冇咩反應,,
跟住喊左出黎,,,

ah優{俊..到啦!!
我冇事牙!!行啦}[佢好虛弱甘講]

ah俊{甘我地返屋企放低d野先啦}

ah優{甘好啦}

返到屋企~

ah優{嘩..返到屋企啦..
吾知點解永遠都覺得屋企最舒服}

ah俊{更係啦..而且尼度係我地既屋企}

ah優{嗯嗯}

ah俊{甘我地e家去搵佢地啦!!}

ah優{好牙!!}

ah俊打俾ah靈

ah俊{靈..e家係xx度等牙}

ah靈{好牙!!.我叫埋ah琪佢地牙}

ah俊{好牙..甘88啦}

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:26 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch39 xx~

ah靈{優..好耐冇見啦}

ah源{俊..好耐冇見啦}

ah健{哥.你終於返黎啦!!}

ah俊{係牙..各位..
我有個好消息要宣佈}

ah源{係咪你地要結婚啦}

ah俊{哈哈..你估錯啦!!}

ah琪{甘係咪ah優有左牙}

ah優{你都估錯啦}

ah俊{我同ah優結左婚啦,,
你地以後要叫佢做謝太牙!!}

各位{我地知啦..謝生}

食完野之後~

ah俊{優..我同ah源佢地飲下酒,,
聚下舊..我今晚遲d番牙!!}

AH優{甘好啦..我同佢地行下街啦!!}

跟住佢地就分開行啦!!

AH靈佢地見到有1間占卜鋪,,
跟住入去占卜下,,

占卜師{你地事但1個身邊會有人有事,,
你地要叫D朋友小心D啦!!
我講既野就只係甘多,,}

AH靈{優..你吾好聽佢亂講,,
我地走啦}

AH優{靈..吾好甘啦,,}
[跟住放低錢跟AH靈走左]

AH琪{其實佢可能係講真呢,,
我地都係小心D好啦!!}

AH靈{佢九成呃錢嫁啦!!}

AH優{算啦,,咪當冇聽過囉!}

之後佢地行左去睇衫,,

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6139
用戶失蹤天數 5005
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-10-28 04:27 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
ch40 AH優見到馬路上有個細佬係度,,
個陣有車黎緊,,雖然佢好驚,,
但係佢沖左過去,,
佢救左個細佬..
但係佢俾車撞到,,
佢訓左係一D血泊度"
個陣佢諗返起好多野,,
之前同初1齊,,
自己俾車撞,,
AH惠報仇,,
AH初死左,,
自己去左旅行,,
遇到AH軒同AH藍,,
搵番AH俊,,
尼1切1切都好似岩岩發生甘,,

AH靈同AH琪過左1陣先知道AH優吾見左,,
佢地周圍搵,,跟住見到前面有成堆人,,

路人A{頭先個女仔真係好勇..}

路人B{甘咪係囉..個細佬條執番條命}

路人C{但係個女仔真係慘}

AH靈佢地聽到就沖左過去..
佢地個心都係度諗,,
尼1個人1定吾好係AH優

但係,,佢地沖過去之後見到..
個個真係AH優,,

AH靈{優..優..你快D醒啦!!}

AH琪{快D送佢去E院啦!!}

AH靈{E家打俾AH俊佢地}

酒吧~

AH俊佢地係度飲酒,,,
無端端收到個電話,,
佢地覺得有D不祥既預感!!
連佢地都冇諗到,,

E院~

AH靈{俊,,對吾住牙,,
我冇好好甘睇住AH優}[喊緊]

AH俊{你有冇搞錯牙,,}
[想罵AH靈]

AH健{哥牙..佢都吾想嫁}

E生{邊個係XX優既家屬牙}

AH俊{我係佢老公牙}

E生{對吾住牙!!
我地已經盡哂力啦..
你要有心理準備,,}

AH俊推門入去~

AH俊拉住AH優隻手

AH優{俊,,你吾好怪AH靈啦,,
其實我都知自己時日無多,,
E家我能夠同你1齊,,
已經足夠,,今日我覺得好開心,,
雖然我知道就快離開你,,
但係我救左1個保貴既生命,,
可能命運令到我地相遇,,
但係我地無緣,,
來生再見啦!!}

AH俊冇講D咩

之後AH優隻手跌低左,,
AH俊見到AH優眼角有D眼淚,,
但係佢係笑住甘離開左尼個世界,,

佢地個個都沖左入黎,,
佢地都冇喊,,
佢地知道AH優係為左救人,,
佢地都為AH優而感到光榮..

N年之後~

佢地個個都結左婚,,

AH俊,,佢係好多年之後

佢遇到1個又係叫AH優既人,,

佢地相處左好耐,,
終於AH俊都結左婚,,
AH俊帶左佢老婆去左AH優個墳度,,

AH俊{優..尼個係我老婆牙}

俊的老婆{多謝你讓我遇上AH俊..}

AH俊佢地講左好多野..之後走左啦!!

也許緣份就是這樣,,
永遠都只係差左1步

Evelyn (※呀欣※)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 19278
積分 1367
經驗 299
YK幣 151
帖子 649
精華 0
註冊 2008-11-10
用戶註冊天數 5662
用戶失蹤天數 4942
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-3-21 09:59 AM  資料 文集 短消息  evelyn1998429@yahoo.com.hk
十卜你呀...+油...

http://www.fx-word.com/search.php?img=1265878294Q
老鼠仔
初級會員

UID 36541
積分 78
經驗 2
YK幣 125
帖子 16
精華 0
註冊 2010-9-14
用戶註冊天數 4989
用戶失蹤天數 4537
性別 女仔
狀態 離線

好睇呀,十卜你.....