論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: At17 - 給十年後的我
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6374
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線
  正常字體
At17 - 給十年後的我

這十年來做過的事 能令你無悔驕傲嗎
那時候你所相信的事 沒有被動搖吧
對象和緣份已出現 成就也還算不賴嗎
旅途上你增添了經歷 又有讓稜角 消失嗎

軟弱嗎 你成熟了 不會失去格調吧
當初堅持還在嗎 刀鋒不會 磨鈍了吧
老練嗎 你情願變得 聰明而不衝動嗎
但變成 步步停下三思 會累嗎

快樂嗎 你還是記得你跟我約定吧
區區幾場成敗裡 應該不致 麻木了吧
快樂嗎 你忘掉理想 只能忙於生活嗎
別太遲 又十年後至想 快樂嗎 

- - - - - - -
d歌詞真係好有意思
首歌旋律簡單易入腦又好聽
好歌推介畀大家;-D

原唱好似係fiona(?)
但都係鐘意at17把靚聲haha

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5378
用戶失蹤天數 3970
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-2 05:55 PM 發表。 
6ngotkMrHXc

這十年來做過的事 能令你無悔驕傲嗎
那時候你所相信的事 沒有被動搖吧
對象和緣份已出現 成就也還算不賴嗎
旅途上你增添了經歷 又有讓稜角 消失嗎

軟弱嗎 你成熟了 不會失去格調吧
當 ...

我中意at17唱弱水三千 正死
同埋singsingsing都好正不過可惜拆夥了

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6374
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-2 06:23 PM 發表。 

我中意at17唱弱水三千 正死
同埋singsingsing都好正不過可惜拆夥了

紅唔到係咁
我都想佢地一直咁做落去

bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4708
用戶失蹤天數 1041
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-2 07:04 PM 發表。 

紅唔到係咁
我都想佢地一直咁做落去

仲以為你打"push"

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6374
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-5-2 07:19 PM 發表。 

仲以為你打"push"

咩野push呀=_= 唔明

bustercheung
管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4708
用戶失蹤天數 1041
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-2 07:23 PM 發表。 

咩野push呀=_= 唔明

自己推帖

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6374
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-5-2 07:27 PM 發表。 

自己推帖

我唔會囉
如果無人回我只會覺得尼個論壇無知音人

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5378
用戶失蹤天數 3970
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-2 07:04 PM 發表。 

紅唔到係咁
我都想佢地一直咁做落去

佢少宣傳姐
話說我係我自己個blog都有post at17

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.