論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ***死姣婆 你唔好癡我舊豆腐咁近呀!!!!![100%原創][口語][maybe少少粗口]
666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 4965
用戶失蹤天數 1237
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 KAI徽IAK 於 2011-12-23 09:53 PM 發表。 
呢度唔係咩「圖戰」=]
洗唔洗開個圖戰區比你盡情用哂D圖-=-
(你小心被人扣分,如果有版主……=])
=====================
正題:
唔知幾時有第二集=]
係一星期一集定係??

正題:
入翻正題,可能係一星期一集

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
wing!!wing~~ (❤MEiMeI❤)
普通會員

在線王勳章  
UID 32405
積分 1331
經驗 213
YK幣 597
帖子 309
精華 0
註冊 2010-1-16
用戶註冊天數 5211
用戶失蹤天數 2402
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

第二篇;

係佢地爭吵緊果陣 儀發現全班既男仔都過曬泥 唯獨一個幾靚仔既[豆腐]冇過泥 反而係到發呆 儀開始對佢有興趣....
第二堂係英文堂 由於分組所以啲位掉到亂曬 而豆腐就坐左係儀既後面 倩就坐豆腐隔離
豆腐:無聊 都唔知掉咩位 kai下kai下咁
儀:kai你咪走囉[心念:點解你會係咁cool既人><]
豆腐:ha...你估我唔想呀?
儀:唔知你 你問題
倩:豆腐你英文咁勁 成績咁好 我分組要同你一組呀><
豆腐:但係分組係2男1女or2女1男....你仲想同邊個一組?
倩:["言念"下有邊個有錢仔我想溝架先@@"]
豆腐:咁就加埋儀喇 3個人啱啱好
倩:佢...?佢成績咁差 收得皮喇
豆腐:咁咪仲好 我地可以教佢 儀你有冇所謂呀?
儀:冇呀 但你問清楚你"條女"1條仔夠唔夠佢溝wo
倩:八婆 你講咩呀你?!
儀:你知唔知廉恥架 我又冇話你係佢條女 你認呀?你未夠班呀;!
倩:你......你....
豆腐:就咁決定喇[當聽唔到佢地嗌交算喇><]
倩 儀:是鬼爛但囉
--------------------------------lunch time-------------------------------
-----------------------------------女廁------------------------------------
宜家女廁得倩同儀係入面~
倩:[潑水落儀到]八婆 我話你知呀 我鐘意豆腐 你咪洗旨意同我爭呀
儀:[個頭濕曬]係?!你唔講我仲以為你乜仔都啱架添[揾桶水淋翻倩]
倩:[成身濕曬]你講咩呀八婆[兜巴星落儀到]
儀:你除左八婆有冇第二句?!btw我講咩唔係呀?[還佢一巴]仲有呀...哦...原來你鐘意果舊豆腐 我本身就冇"言念"話咩爭唔爭既 宜家...?就唔同講法喇;!
倩沖出廁所 揾豆腐同啲男仔
倩:豆腐仔也 儀揾水淋我 又打左我一巴呀T^T
男A:抵死囉
倩:喂也 你地點可以咁講架><我....我好痛痛架><
呢個時候儀亦都行左出泥
豆腐:儀 點解你個頭濕曬既?塊面仲紅左添
儀:人哋鐘意告狀但我唔鐘意呀 你自己問翻當事人發生咩事[望1望倩就行翻入課室]
倩:係....係個八婆打我先架 佢打我我咪還手囉 跟住我唔小心潑到佢個頭 佢就揾水淋我喇[講大話]嗚嗚嗚....
豆腐:唔好喊喇...睇佢個樣斯斯文文乖乖地咁 估唔到會做啲咁既野 睇錯曬佢[失望feel]
倩心"言念":哈 豆腐誤會左你 我睇下你仲有咩辦法去補救 呵呵呵 仲話要同我爭?不自量力
---------------------------------------放學翻到屋企-------------------------------------
-------------------------------------------儀打緊blog------------------------------------
唉 其實話就話係想同個姣婆爭
但係其實係今日果舊豆腐同我講第一句野開始...我就比佢迷住左
今日做每一件事...我既視線都離唔開佢 我自己都知咩事架喇v3v
個姣婆姣緊豆腐果陣 我好妒忌好吃醋
閉喇 都唔知個姣婆點同豆腐講我添架 唉.....
算喇 一切既野 聽日先算喇
-第二篇完-

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
心之蕊
普通會員

UID 41659
積分 216
經驗 70
YK幣 93
帖子 100
精華 0
註冊 2011-3-23
用戶註冊天數 4779
用戶失蹤天數 3311
性別 女仔
狀態 離線

不錯,,,係咪仲有下一集

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4353
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2012-1-20 12:40 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 wing!!wing~~ 於 2011-12-24 10:50 發表。 
係佢地爭吵緊果陣 儀發現全班既男仔都過曬泥 唯獨一個幾靚仔既冇過泥 反而係到發呆 儀開始對佢有興趣....
第二堂係英文堂 由於分組所以啲位掉到亂曬 而豆腐就坐左係儀既後面 倩就坐豆腐隔離
豆腐:無聊  ...

期待更多;

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`