論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ` 在我沁裡你是我的最愛<3 (口語) 第一次用口語打.
檸檬:) (雞*)
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4787
用戶失蹤天數 3651
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
第4章-- 討厭
  憶: [沬沬>///<"]
  我: [死開牙-口-...同你好熟咩?!]
  憶: [衰人泥嫁/口\仲叫我死開tim..s0 sad/_\]
  我: [咪煩牙\3/]
  憶: [超-_-!好叻咩-.-吾好理我囉!]
  憶真係嬲左我tim-.-
  不過算啦-,-廢時理佢0v0阻住我溝囝!
  佳佳豬一早就留意到我中意左邊個邊個-_-!
  佳: [沬豬>口<又吾話比我知你中意邊個.e+比我發現左啦^3^]
  我: [=__=搞錯t 3 t 咁都比你發現嫁...]
  佳: [我係叻叻豬.>v<估中左有無糖糖食嫁-v-?!]
  我: [好啦好啦/_\買糖糖比你食啦.>__<]
  佳佳真係可愛豬>v<...得意死人啦~
  諗諗下買多粒-.-比憶先-_-
  吾係佢嬲左我..我咪無得抄功課-口-....
  買完跑番去.>v<
  我: [比你嫁-.-吾好嬲我=,=]
  憶: [>__<糖糖牙.]
  我: [哇...洗吾洗撲得咁快牙-_-?!]
  憶: [我要糖糖/口\]
  我: [比左你啦\3/]
  憶: [/_\食左啦...仲有無牙t 3 t?!]
  我: [-_-無...]
  憶: [吾制哇/__\我要食糖糖>口<]
  我真係頂吾順啦-_-好煩牙.
  噴火啦\3/
  我: [下次再買啦\口/吾準再嘈牙.再嘈吾買嫁啦-_-!]
  憶眼濕濕: [糖糖.../口\吾好走牙糖糖.]
  我發火啦\口/
  我: [都話無哂啦\3/]
  憶: [你有牙,你手上果粒><]
  我: [吾得牙,佳佳豬嫁-_-!]
  憶偷偷地搶左\3/
  我: [喂牙\口/比番我牙..!]
  佢食左啦....-_-
  憶: [好好食牙.>~<]
  我到極限啦\口/
  我: [%#$%%#&%%##@!]

---待續---

楓楓楓楓楓楓-V-
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5435
用戶失蹤天數 4364
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-7 09:37 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #16 檸檬:) 的帖子

cmcm;;)
十卜你.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
用戶註冊天數 4787
用戶失蹤天數 3651
性別 女仔
狀態 離線

第5章-- 佳豬豬/_\
  佳佳豬: [沬沬><我粒糖糖呢...?!]
  我: [佳佳/__\粒糖糖比憶偷左泥牙t ^ t]
  佳佳豬吾開沁...
  我: [對吾住牙/_\佳佳豬...我無好好保護粒糖><]
  佳佳豬: [唉../3\算啦...吾食啦t 3 t]
  我: [佳佳...吾好嬲嬲啦/_\]
  佳佳: [我無嬲你/口\]
  佳佳豬走左啦...~__~
  留抵我一個人/0\
  係角落頭轉圈...
  唉..好HURT.都係肥囝憶既錯\口/.
  等我買多10粒糖糖比佳佳豬><
  上到去....肥囝憶係到-.-
  閃得快好世界-_-
  憶大叫: [沬沬>///<做咩閃得咁快既.]
  我停左係到: [無牙-_-]
  我張D糖糖收埋-口-...
  憶又係到扮可愛-_-!
  憶: [沬沬>V<你後面好似收埋左D野啵.]
  我: [無野收埋牙\口/]
  憶: [比我睇/口\]
  我: [走開牙\3/]
  成功閃走左-_-V.

楓楓楓楓楓楓-V-
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 4995
用戶失蹤天數 3458
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #18 檸檬:) 的帖子

CM~~~~
佳豬豬<好得意;]]

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
用戶註冊天數 4787
用戶失蹤天數 3651
性別 女仔
狀態 離線

第6章--偷拍成功-V-.  
  糖糖事件後,佳佳豬無嬲我-V-.
  係放學既時候>////<見到佢!我既極品-V-
  我決定用手機偷拍佢>V<
  令囝令囝令囝>__<
  快D拎泥比我影張令相-V-...
  佳佳豬: [0h n0-_-沬沬又係到發囝狂-.-]
  我: [我好專一嫁-_-V]
  佢燦爛既笑容電死左我.口.
  死啦死啦死啦>__<
  令囝真係望左過泥,
   比佢見到我影佢TIM-0-..
  真係大檸樂-_-...
  佢望住我>V<展現出佢燦爛既笑容
  執雞咁執><
  開沁死我-V-.
  佳佳豬無野講-_-...鄙視我-.-
  我: [洗吾洗咁牙-_-!]
  佳佳豬: [好瘀牙-_-頂你- -!]
  我: [咩姐-_-V咁難得既機會,瘀多幾次都無所謂啦XP]

---待續---

楓楓楓楓楓楓-V-
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5435
用戶失蹤天數 4364
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-10 03:14 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #20 檸檬:) 的帖子

期待,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`