論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 請你放棄吧!!
ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
註冊 2010-11-27
用戶註冊天數 4916
用戶失蹤天數 4555
來自 地球
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
ch.7

軒:佢講左d咩啊?
醫生:佢話
.
.
.
思:醫生,唔該你一陣出去同一個叫軒既人講:我同你玩下炸,但係估唔到你咁認真lor
醫生:好啊
.
.
.
軒:冇理由,佢同我一齊明明好開心,但係點解,點解佢要講埋d咁既野啊?
醫生:你唔好唔開心啦,身體緊要啊
軒:佢唔係我身邊,身體唔好有咩所謂啊?
醫生:...請你照顧你朋友,我走開先
寧:嗯
軒:點解啊?點解啊?x1000000000000000000000000000000000000000
寧:唔好咁啦
軒:點解啊?
寧一把打左落軒塊臉到
寧:你唔好再係咁啦,清醒下啦
軒:我...
寧:湘,ah思唔想叫我地,咁我同你走先啦
湘:嗚..好啊..嗚..
寧:乖啦,唔好喊啦
湘:嗯,唔喊啦
寧:行啦
湘:唔使理軒咩?
寧:唔好理佢,由得佢
湘:哦...

http://www.5inet.net/R/7/73591f3832b1ac485ff07c67ced37450346703(600x).jpg
黑暗+_+是我的靈魂
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
用戶註冊天數 4916
用戶失蹤天數 4555
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

有冇人睇?冇人睇唔po啦

http://www.5inet.net/R/7/73591f3832b1ac485ff07c67ced37450346703(600x).jpg
黑暗+_+是我的靈魂
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★回憶.愛x` (♥非你莫屬_yIn♥)
普通會員
`♥皇族♡

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 34004
積分 2598
經驗 916
YK幣 1507
帖子 1584
精華 0
註冊 2010-4-10
用戶註冊天數 5147
用戶失蹤天數 3088
來自 ♤你個肚子裡`
性別 女仔
狀態 離線

有呀...我想睇埋之後果d

● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·.

● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·.
http://www.aipai.com/c13/Pz8oICIhIyZqJWQhLg/playerOut.swf
ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
用戶註冊天數 4916
用戶失蹤天數 4555
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

等多2,3個人話睇先啦

黑暗+_+是我的靈魂
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5444
用戶失蹤天數 4373
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-19 12:25 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #1 ans 的帖子

poST埋佢lav33333333v

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
用戶註冊天數 4916
用戶失蹤天數 4555
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

對唔住,由於我太懶啦,好耐都冇pO過
E家繼續

========================================
思:軒,對唔住啊,但係....我唔可能陪你一世(喊...

另一邊...
軒:寧...
寧:咩事啊?
軒:我...
寧:有事就快講,唔好阻我d時間
軒:你話思係唔係真係同我玩下?
寧:我點知啊?
軒:幫我問下湘啊,好唔好?
寧:睇下點啦
軒:多謝你啊!

寧:湘...
湘:咩事啊?
寧:你話思係唔係真係同軒玩,根本冇真感情?
湘:我覺得思係因為自己有癌症,同埋佢唔想軒傷心
寧:哦!~但係思唔知道佢咁做會仲hurt軒嫁?
湘冇答,淨係笑左一笑

醫院...
湘:思,係我啊,可唔可以入黎啊?
思:嗯
湘:點解?你知唔知道你咁係樣做係好hurt軒嫁?
思:我...
湘:你明明係真心中意軒,點解要咁呃佢啊?
思:我唔可能陪佢一世,我死左之後,佢會好傷心,長痛不如短痛啊...(喊...
湘:思...唔好喊啦
思:我好掛住佢啊...
原本軒一直係房門外,聽到佢地既對話...
軒開門..
思:軒!?
軒咩野都冇講,就走去攬住思
思:軒...
軒:點解啊?點解你要咁傻?就算得番一秒鐘,我都係咁愛你嫁,所以...所以請你唔好離開我啊
思好感動,但係,佢覺得佢唔可以咁自私,唔可以獨霸軒,所以...

黑暗+_+是我的靈魂