論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [自創]愛你•由看見你可愛的笑容開始
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
註冊 2010-11-9
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4674
來自 你牙媽個肚=v=''
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
已經沒人回了;(......

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4674
性別 女仔
狀態 離線

st0rY.4 -

既然讀者要求-______-''只好作埋落去,.

上 回 提 到 ;

入 到 去 ,, 見 到 果 個 死 人 變 態 佬 系 度 訓 -___-

我 心 諗;吾 系 禁 恐 怖 掛 -___- 今 人 尼 完 一 單 放 學 又 尼 一 單 禁 既 野 -0- ? 依 家 畫 緊 漫 畫 -__- ?(作 者;我 可 以 好 肯 定 話 比 你 知 ,,吾 系 漫 畫 ,, 不 過 系 小 說 -,- )

又 心 諗; 吾 理 - - 拎 完 書 包 即 走 ,,(作者;死 人 兒 諗 禁 多 野 ,, 你 打 字 想 打 死 我 ,, )

入 到 去 拎 完 書 包 ,, 諗 住 即 走 ,, 但 系 果 個 變 態 佬 捉 住 佐 我 ,,

我;哇 !!! 變 態 佬 牙 ,, 救 ,,,,,,,,

我 未 求 救 完 ,, 果 個 變 態 佬 已 經 一 啖 錫 佐 埋 尼 ,, 令 我 吾 再 叫 ,, 時 間 系 岩 岩 好 5 分 鍾 -___-

我 不 停 禁 樣 反 抗 ,, 但 系 我 系 女 仔 尼 ma -3- 邊 會 夠 男 仔 大 力 ??

佢 終 於 停 佐 ,,

啪 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

好 清 楚 既 一 聲 ,, 樂 已 經 食 佐 兒 一 巴

故 事 開 始 ;( 兒 ; 講 禁 多 野 做 乜 ,, 快 d 開 始 拉 ,. )

我 打 佐 果 個 死 人 變 態 佬 一 巴 之 後 就 喊 住 禁 走 -____-''

我;我 前 世 差 佐 佢 d 咩 ,, 點 解 佢 要 禁 樣 對 我 ,, ( 作 者 ; 就 系 因 為 你 前 世 差 我 野 所 以 我 要 作 到 你 禁 慘 =v= )

跑 跑 下 又 撞 到 人 -____-

吾 知 咩 人; 兒 ???

我; 俊 ...... ? ( 勁 驚 ,, 即 刻 轉 佐 個 頭 吾 望 住 佢 ,, )

俊;做 咩 事 吾 望 住 我 -_____-'' 憎 我 ??

我 明 知 系 激 漲 發 都 心 甘 情 願 上 當 ,,( 作 者; 你 上 咩 當 -___- 依 家 人 地 強 行 帶 走 你 咩 -____- )

我;吾 系 牙 ....( 勁 大 聲 + 即 刻 望 住 俊 )

俊;做 咩 喊 ,, ?

我;無 事 ,,

俊;再 喊 就 吾 令 嫁 拉 v___v''( 超 溫 柔 )( 作 者; 依 家 賣 廣 告 咩 .... )

我 又 喊 -___-''

俊;再 喊 大 哥 哥 吾 錫 你 嫁 拉 -v-'' ( 超 溫 柔 )

我;你幾時做佐我個大哥哥嫁-口-( 0h my g0d =_= 我 個 dream man 做 佐 我 大 哥 哥 T_T )(作 者; 你 地 依 + 結 婚 咩 ,, 人 地 又 無 話 鍾 意 你 ,, )

俊;幾 分 鍾 之 前 ,.

我;gag -口- ?

之 後 我 笑 佐 =v=

俊 幫 我 抹 眼 淚 ,,但 系 抹 完 之 後 系 度 摸 我 塊 面 ,, 無 收 返 隻 手 埋 去 =v= + 俊 塊 面 慢 慢 對 埋 尼 =_=''

我 面 紅 ,,

俊;兒 你 塊 面 ,,

我;恩 -v-?( 面 紅 )

俊;你 有 眼 屎 =v=;

我;又 系 gag -______- ??

俊 又 對 到 塊 面 去 我 度 勁 埋 -___-'' 之 後 一 聲 吾 出 就 錫 佐 埋 尼 ,.

但 系 我 無 推 開 佢 ,, 反 而 合 埋 眼 好 享 受 呢 幾 分 鍾 ,,

岩岩好10分鍾了=v=俊放開佐我,.

俊;做 咩 你 塊 面 紅 哂 -v-''

我;可 能 熱 掛 ,,( 作 者; 講 大 話 -______- 明 明 就 對 住 俊 面 紅 ;; )

俊;哦 ,, 兒 ,, 其 實 我 鍾 意 你 ,, 做 我 女 朋 友 好 吾 好 ( 超 認 真 )

我;,,,,,,,, 其 實 你 都 系 我 既 dream man @v@( 勁 細 聲 )

我;好 ,,,,

俊;真 既 ?? ( 勁 開 心 )

我;你 覺 得 我 講 大 話 -v- ?

俊;吾 系 -v-( 溫 柔 + 抱 起 我 -v-'' )

我;哇 ,, 你 抱 我 去 邊 -_____-''

未 完 ; 待 續

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5132
用戶失蹤天數 3506
性別 女仔
狀態 離線

more po la plz

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5443
用戶失蹤天數 4373
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-10 10:45 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #17 18禁♀Ka兒 的帖子

十卜你~繼續作
加油加油!!?

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4674
性別 女仔
狀態 離線

st0rY.5 -

上 回 提 到 ;

俊 幫 我 抹 眼 淚 ,,但 系 抹 完 之 後 系 度 摸 我 塊 面 ,, 無 收 返 隻 手 埋 去 =v= + 俊 塊 面 慢 慢 對 埋 尼 =_=''

我 面 紅 ,,

俊;兒 你 塊 面 ,,

我;恩 -v-?( 面 紅 )

俊;你 有 眼 屎 =v=;

我;又 系 gag -______- ??

俊 又 對 到 塊 面 去 我 度 勁 埋 -___-'' 之 後 一 聲 吾 出 就 錫 佐 埋 尼 ,.

但 系 我 無 推 開 佢 ,, 反 而 合 埋 眼 好 享 受 呢 幾 分 鍾 ,,

岩岩好10分鍾了=v=俊放開佐我,.

俊;做 咩 你 塊 面 紅 哂 -v-''

我;可 能 熱 掛 ,,( 作 者; 講 大 話 -______- 明 明 就 對 住 俊 面 紅 ;; )

俊;哦 ,, 兒 ,, 其 實 我 鍾 意 你 ,, 做 我 女 朋 友 好 吾 好 ( 超 認 真 )

我;,,,,,,,, 其 實 你 都 系 我 既 dream man @v@( 勁 細 聲 )

我;好 ,,,,

俊;真 既 ?? ( 勁 開 心 )

我;你 覺 得 我 講 大 話 -v- ?

俊;吾 系 -v-( 溫 柔 + 抱 起 我 -v-'' )

我;哇 ,, 你 抱 我 去 邊 -_____-''

故事開始-v-''

俊;抱 你 去 我 屋 企

我;下 -___-'' 點 解 要 去

俊;因 為 我 琴 日 答 應 佐 我 daddy , mummy 要 帶 你 返 屋 企 見 佢 地

我;-口- 禁 姐 系 咩 意 思 ,,( 作 者 ; 去 見 家 長 lo ,. 兒 你 過 份 遲 鈍 ( 偷 笑 ) )

俊;意 思 系 ,, 見 • 家 • 長 !

我; ,,,,,,,,,,,,,,, ( o 咀 + 無 言 -__- )

俊;其 實 你 都 幾 重 下 bo -v-( 細 細 聲 同 我 講 )

我;我 無 超 重 嫁 !!!! 我 好 標 準 嫁 !!!( 比 人 講 到 肥 勁 嬲 =_= )

俊;=v= 好 大 反 應 ,. ( 好 細 聱 )

我;你 講 咩 -____- 講 我 壞 話 =v= ?

俊;無 野 ,.話 你 身 材 幾 好 姐 =v= ( 望 住 某 度 -_- )

我;你 做 咩 停 佐 吾 行 ( 未 發 覺 俊 望 住 佢 某 度 -_- )( 作 者;都 話 佐 兒 反 應 遲 鈍 嫁 拉 ,, 唉 ,, )

俊;無 事 -v- 你 太 可 愛 望 住 你 吾 記 得 行 姐 =v=

我 塊 面 即 刻 塊 面 紅 哂 =v=

我;你 放 我 落 尼 自 己 行 =v= 比 人 見 到 吾 系 幾 好 ,.

俊;吾 放 a_a

我;點 解 -__-

俊;我 驚 一 放 手 你 就 走 佐 =v=

俊;禁 可 愛 既 女 朋 友 去 邊 度 搵 返 個 ,,( 勁 細 聲 )

我;你 又 講 咩 -_-''

俊;無 野 -v- 我 話 我 有 個 禁 可 愛 既 女 朋 友 恨 死 人 ,.

我;-口-,.( 再 次 無 言 + o 咀 + 面 紅 )

俊;行 拉 ,. 我 daddy , mummy 見 到 你 一 定 好 鍾 意 你 ,.

我;恩 ,,,,

Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5132
用戶失蹤天數 3506
性別 女仔
狀態 離線

more more po plz

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4674
性別 女仔
狀態 離線

吾好吹拉-____-我要作嫁..

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5443
用戶失蹤天數 4373
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-12 11:54 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #22 18禁♀Ka兒 的帖子

加油呀~~sUP你

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4674
性別 女仔
狀態 離線

大家想吾想要18+文=v=

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5443
用戶失蹤天數 4373
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-19 12:06 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #24 18禁♀Ka兒 的帖子

請作者喜吧=]

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4674
性別 女仔
狀態 離線

吾系既-_-一陣作佐d人吾鍾意就死,.問下好既

Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5132
用戶失蹤天數 3506
性別 女仔
狀態 離線

more po plz

p445lkm4
普通會員

UID 21421
積分 388
經驗 23
YK幣 59
帖子 72
精華 0
註冊 2009-1-8
用戶註冊天數 5603
用戶失蹤天數 3041
性別 女仔
狀態 離線

po po po po

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候老婆兼秘書;有錢的時候秘書兼老婆。