論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: ♥囍歡的人向您示愛`您會哭嗎?`  多選 : 最多可選 2 項 [參與投票的會員]
♥唔會喊`但會開心
♥會` 勁激動`即喊
♥唔會喊`內心依然平靜(神-_-`)
♥會` 但唔會激動咁喊`
♥唔會`因為唔識反應`
♥會的----多過1日(冇咁誇掛`-3-)
♥會的----喊1粒鍾至1日
♥會的----喊1粒鍾以下
♥未有人向過您示愛既投喱個A_A` 我依家同您講我愛您啊awa` 有冇喊啊?`
♥其他---請註明:_____________♥`
對不起,您無權投票。

標題: ♥囍歡的人向您示愛`您會哭嗎?`
linqihao1 (無聊人)
普通會員
此會員被禁言了

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40154
積分 2670
經驗 153
YK幣 811
帖子 526
精華 0
註冊 2011-1-29
用戶註冊天數 4836
用戶失蹤天數 3827
來自 地球的某一方
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
唔會喊 會好開心 心裹面會講 等你講好耐A_A

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4838
用戶失蹤天數 3764
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #61 linqihao1 的帖子

等佢講好耐-v-
咁自戀嘅你XDD

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
天上的戀人
普通會員

UID 21060
積分 2115
經驗 888
YK幣 3266
帖子 1811
精華 0
註冊 2008-12-26
用戶註冊天數 5600
用戶失蹤天數 1546
性別 女仔
狀態 離線

有啊...不過係我之前鐘意嗰個話鐘意我囉...=.=

xji3xji3u83nji3 (神.我就是)
普通會員
~~~ 唯一的神 ~~~

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 41216
積分 2960
經驗 798
YK幣 1966
帖子 1464
精華 0
註冊 2011-3-10
用戶註冊天數 4796
用戶失蹤天數 3748
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

要看對象 太醜應該會哭

<<<<<最後的個人公告 of xji3>>>>>   
     <最的>公告日期:西元2013年9月27日
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
本人facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004053557866
或在fb搜尋[email protected]
想加就加八!!
確定2014/01/23正式退壇
以後應該會永久退壇了 ㄅㄅ!!
a7911800
普通會員

UID 43556
積分 146
經驗 42
YK幣 218
帖子 54
精華 0
註冊 2011-7-14
用戶註冊天數 4670
用戶失蹤天數 4574
性別 男生
狀態 離線

怎麼可能這樣就哭了
如果是男的也太沒面子 - -

aLx1324xLa (禁止發言)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 43073
積分 659
經驗 44
YK幣 207
帖子 202
精華 0
註冊 2011-5-29
用戶註冊天數 4716
用戶失蹤天數 3737
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a7911800 於 2011-8-12 01:04 AM 發表。 
怎麼可能這樣就哭了
如果是男的也太沒面子 - -

無錯,如果男仔哭太無面子啦

不過我會好開心

nikki_ch; (`小嵐)
高級會員
♥mayuyu

積極發帖獎章   大富豪勳章   發帖王勳章   服務勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 43627
積分 862
經驗 331
YK幣 140
帖子 543
精華 0
註冊 2011-7-21
用戶註冊天數 4663
用戶失蹤天數 4448
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

如果有驚喜就會喊;

harry5304
普通會員
單身InG

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   發帖王勳章   在線王勳章  
UID 39135
積分 4055
經驗 475
YK幣 1287
帖子 1497
精華 0
註冊 2010-12-22
用戶註冊天數 4874
用戶失蹤天數 3816
來自 公子的世界
性別 男生
狀態 離線

我有2個女仔鐘意我!我都冇開心過仲覺得好煩- -"
不過我鐘意e家老婆多好多^^
我老婆靚又乖乖