論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 你地認為....
蛇`毒男`變態
版主
Newbie

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 42315
積分 10038
經驗 1116
YK幣 5321
帖子 7263
精華 0
註冊 2011-4-19
用戶註冊天數 4908
用戶失蹤天數 2789
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #44 啊BeN 的帖子

我有o的打消左買新機用6核o既念頭....

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5514
用戶失蹤天數 64
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #45 冰封乂流星 的帖子

好似349有交易

比人兇緊 廢時講#_#

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
冰封乂流星
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章  
UID 38278
積分 1192
經驗 188
YK幣 655
帖子 609
精華 0
註冊 2010-11-20
用戶註冊天數 5058
用戶失蹤天數 3966
性別 男生
狀態 離線

回覆 #47 啊BeN 的帖子

AMD X4 640 780$ ---> amd phenom ii x4 955
880GMH/US3S $499
KINGSTON 4GB 1333  $135
HD6750 $899 --->遲D再轉 (出定比我啦 廢時到時唔識買  我希望係N卡...但一切意見都係聽你講
WD 500GB $265
最後1次咁樣出 有冇咩問題@_@??
------------------------------------------------------------------------------------------
1睇就知你條囡兇你0.0

蛇`毒男`變態
版主
Newbie

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 42315
積分 10038
經驗 1116
YK幣 5321
帖子 7263
精華 0
註冊 2011-4-19
用戶註冊天數 4908
用戶失蹤天數 2789
性別 男生
狀態 離線

回覆 #48 冰封乂流星 的帖子

500GB o既甜野會唔夠位放
---------------------------------------------------------------------------------
你錯鳥.

冰封乂流星
普通會員

UID 38278
積分 1192
經驗 188
YK幣 655
帖子 609
精華 0
用戶註冊天數 5058
用戶失蹤天數 3966
性別 男生
狀態 離線

回覆 #49 蛇`毒男`變態 的帖子

我唔會買1條野咁小掛x_x??

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5514
用戶失蹤天數 64
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

Hdd依加野幾時買都得

顯示卡你要既就要550Ti

冰封乂流星
普通會員

UID 38278
積分 1192
經驗 188
YK幣 655
帖子 609
精華 0
用戶註冊天數 5058
用戶失蹤天數 3966
性別 男生
狀態 離線

回覆 #51 啊BeN 的帖子

GeForce GTX 560 Ti ??
標準記憶體組態 1024 MB(...
出自
http://www.geforce.com.tw/hardwa ... 60ti/specifications
550Ti 呢張夠唔夠打Cod個D ? BF2? 幾多錢!?
我個FD 個張 2048MB
GT440..
係唔係我個FD個張勁d..?

啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5514
用戶失蹤天數 64
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

你個fd都好重口味下

GT440原本就係垃圾 夾硬上左2激上去都係一件垃圾...

冰封乂流星
普通會員

UID 38278
積分 1192
經驗 188
YK幣 655
帖子 609
精華 0
用戶註冊天數 5058
用戶失蹤天數 3966
性別 男生
狀態 離線

回覆 #53 啊BeN 的帖子

唔係佢出既.. 佢阿媽個fd幫佢出..
550Ti 呢張夠唔夠打Cod個D ? BF2? 幾多錢!???
姐係我個張勁D啦?

啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5514
用戶失蹤天數 64
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

你可以買gts550ti既

冰封乂流星
普通會員

UID 38278
積分 1192
經驗 188
YK幣 655
帖子 609
精華 0
用戶註冊天數 5058
用戶失蹤天數 3966
性別 男生
狀態 離線

回覆 #55 啊BeN 的帖子

其實點睇張顯卡勁唔勁...
睇記憶體???????
呢張幾多錢..
1024MB 夠做架啦

啊BeN
版主

UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
用戶註冊天數 5514
用戶失蹤天數 64
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

唔係睇vram

1024睇下你set到點啦

至於勁唔勁你睇張卡既評測就大啦

冰封乂流星
普通會員

UID 38278
積分 1192
經驗 188
YK幣 655
帖子 609
精華 0
用戶註冊天數 5058
用戶失蹤天數 3966
性別 男生
狀態 離線

回覆 #57 啊BeN 的帖子

比你Set你會set到點??
評測點睇架話時話