論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 中學生公園上禮對晨運婆婆公公
ab1100cc (珊珊)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 21154
積分 3369
經驗 1459
YK幣 3220
帖子 1884
精華 0
註冊 2008-12-29
用戶註冊天數 5632
用戶失蹤天數 781
來自 九龍某一個地方
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
中學生公園上禮對晨運婆婆公公

中學生公園上禮對晨運婆婆公公

推左上報↓↓
http://hk.apple.nextmedia.com/te ... &av_id=14821804
一段少年人欺負長者的短片昨在 YouTube熱播,一日間吸引近 10萬人次觀看。片段中 13名葵涌初中生在公園嬉戲時弄污公物,被路經的兩名長者斥責,各人未有反省,反而起哄威嚇對方,其中一人揚言:「我哋呢度十幾兜友,打呀!」事件中表現囂張的男生被網民大起底,公開家中電話號碼以示懲戒,他聲言會反省。
該段長兩分鐘短片名為《中學生公園上禮對晨運婆婆公公》。一開始,一名穿黑色 T恤的初中生追着穿白色外套的婆婆,數着她責罵他們多少次畜生和冇家教,其間不時有掌聲和女生歡呼聲。婆婆想嚇少年,指着身旁的丈夫,警告道:「呢個阿伯陣間打你嗰時,你就……」;自稱是朋友代表的少年打開雙手,囂張地反嚇她:「我哋呢度十幾兜友,打呀。」之後婆婆向他說「我忍你」,但少年更加得戚:「我唔忍你,我繼續『寸』你。」

http://hk.dv.nextmedia.com/templ ... &av_id=14821804

我覺得果個form1仔好影衰我地d form1同埋d 90後囉

≧▽≦
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5398
用戶失蹤天數 540
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

佢要串又要串啊公啊婆

好心佢地要串就出mk串個啲大佬啦

人多又聲多多

吹完雞圍住佢地又成只死狗甘

見得多啦依啲人

後邊啲女又係濕_左啲

笑唔出就唔好笑啦

十幾尻友先得6部電話

可憐囉

無錢買電話??

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
louis222 (pigs)
高級會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 34966
積分 15626
經驗 2462
YK幣 8243
帖子 4314
精華 0
註冊 2010-7-17
用戶註冊天數 5067
用戶失蹤天數 187
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

畜生們抵死啦

個個都冇家教

蕭庭康你仲數唔數到有幾多人話你冇家教呀?你覺得自己好上鏡呀係­到做V字手勢定係博人打呀

你地唔識專重老人家人地講少少野你係到嘈,自己重要係錯既,同你­地班畜牲講呀,你地都會老架,第日人地咁蝦你地,你地都唔係好好­受架

你係有成意道歉就拍片上黎講下自己有咩唔岩要點樣改啦

以上轉自youtube

班友都on ge