論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: (原創) ☆白衣天使 vs 惡魔醫生★ up to P.4!!`
hei_109 (kai子禧:P)
普通會員

UID 34450
積分 399
經驗 102
YK幣 480
帖子 226
精華 0
註冊 2010-6-27
用戶註冊天數 5093
用戶失蹤天數 4746
來自 宇宙!XD
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
lunch time in canteen-`
軒: 嗨. 您就系成個妹呀?
曉: 咦?! 您系我呀哥d朋友牙? 您好.
軒: 您叫.. 曉... 系咪?
曉: 呀哥話您知啦.
軒: 55..  (之後走左,)
曉: 洗吾洗咁cool.咁快就走呀? >^<
---
琳: 曉. 我知個個令仔叫咩名啦.
曉: 吓. {系wor.佢知我名,旦系我冇問佢咩名tim.}
琳: 佢叫軒呀.
曉: 軒..
琳: 拿... 我要追佢咖. 您咪同我"腸"呀!!
曉: 得啦得啦. 有異性冇人性!
琳: 如果我系咁,我依加就吾會系到同您食啦.
曉: 講吓笑姐.
琳: ^3^
---

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 34450
積分 399
經驗 102
YK幣 480
帖子 226
精華 0
用戶註冊天數 5093
用戶失蹤天數 4746
來自 宇宙!XD
性別 女仔
狀態 離線

冇人俾cm我就吾作. 我作第2個story啦.!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ClaraK (SONE一個XDD)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 34553
積分 2513
經驗 473
YK幣 2311
帖子 1739
精華 0
註冊 2010-7-1
用戶註冊天數 5089
用戶失蹤天數 4664
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

同惡作劇2吻一模一樣,睇戲仲好la~
俾仁傑知道實激死佢la...
抄佢女神套戲...

普通會員

UID 34450
積分 399
經驗 102
YK幣 480
帖子 226
精華 0
用戶註冊天數 5093
用戶失蹤天數 4746
來自 宇宙!XD
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #48 ClaraK 的帖子

吾系囉.
我冇稔住抄呀!!
我講埋個結果俾您廳囉/
最後軒冇同曉一齊呀!! 成估吾到中意曉呀!! 最後個結局系一拍2散囉好冇!!
吾該您啦. 您未睇個結局就咪話人啦!!

zoie147
普通會員

UID 34659
積分 115
經驗 34
YK幣 119
帖子 59
精華 0
註冊 2010-7-5
用戶註冊天數 5085
用戶失蹤天數 4797
性別 女仔
狀態 離線

但係真係有dd似喎 不過都ok好睇 支持你=]

蘋果綠茶=]]
普通會員

UID 34450
積分 399
經驗 102
YK幣 480
帖子 226
精華 0
用戶註冊天數 5093
用戶失蹤天數 4746
來自 宇宙!XD
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #50 zoie147 的帖子

系有d似-,-
旦系我冇抄囉.

zoie147
普通會員

UID 34659
積分 115
經驗 34
YK幣 119
帖子 59
精華 0
註冊 2010-7-5
用戶註冊天數 5085
用戶失蹤天數 4797
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #51 hei_109 的帖子

我又冇話你抄啊 我係話有d似姐 唔洗咁大反應 有時係個一到囉零感姐 你冇錯嫁!

蘋果綠茶=]]
小糖=]
普通會員

UID 31101
積分 138
經驗 23
YK幣 58
帖子 83
精華 0
註冊 2009-11-10
用戶註冊天數 5322
用戶失蹤天數 4881
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

快d再po啦