論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 我同佢一齊左...
小高
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 599
積分 2485
經驗 1084
YK幣 2380
帖子 974
精華 0
註冊 2006-11-18
用戶註冊天數 6523
用戶失蹤天數 4183
來自 ◣傻氏家族◥
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
我同佢一齊左...

我同我鍾意既女仔一齊左 我好鍾意佢架

係幾日前開始既..但係我係學校見到佢

佢對我好好 但我自己唔當佢係女朋友咁

我上次出街佢既朋友問我鍾唔鍾意佢

我冇答到..但之後佢SD左個sms俾我

我睇到上面既字 我係到怪自己 岩岩點解唔同佢講

個sms係寫住 你唔鍾意我唔緊要架 我鍾意你咪得囉`

我岩岩好似做錯左 佢朋友同我講過 佢好鍾意我

超想同我拍拖 我果時心入面 即刻暖左 好開心

我收到佢封sms之後 我都有同佢講番 我都鍾意佢

果日之後番到學校見到佢 我同佢既話題小左

見到好小講野 但係佢每日放學 都會打電話俾我

我見到佢打電話俾我 我覺得好開心 果日係電話入面 冇咩點講

佢就話 好多野想問我 叫我記住上msn 可惜 我冇上到

佢主動SD個sms俾我 佢既問題就係

我係咪真係鍾意佢 我同佢係咩關係 最後果句 我睇到好開心

佢個sms最後寫住 我鍾意你丫 我睇到真係超開心

我SD番個sms俾佢 寫住 我同佢咩關係 我答唔到

但係 我鍾意你 係真既 之後佢主動同我講

不如我同佢一齊(拍拖) 我冇諗過 一口就答應左佢

果一晚 我係開心到訓唔著 我係床上面係咁睇番岩岩既sms

番到學校果陣 我見到佢 我冇咩表示 雖然好多人知我同佢一齊左

但係 我同佢唔似拍緊拖 我覺得自己好衰 既然拍拖 點解唔對佢好d呢?

琴日放學 原來佢一直係到等緊我 當我見到佢時 冇咩野講

但同佢d朋友 就有講有笑 我好驚佢嬲 但我都冇咩表示

我同佢行到輕鐵站 我就走左 我好想改變下我自己

我同識佢既朋友傾佢d事 原來佢想我主動d 但我好似做唔到

我好想試下去主動 我同佢 手都未拖過 既然佢上次主動左一次

我今次 係咪應該主動呢? 如果有同男/女朋友拖過手既

教一教我 要點同佢講好呢?

最近5次評分記錄
仁傑   2008-10-11 05:54 PM   YK幣  +1   打左好多字~

回復可以得到一分~
回復可能只是幾秒~
回復中可能只有一句thx~
但這就是我最大的原動力~
請大家給我這些力量吧~
thx~
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6528
用戶失蹤天數 4222
來自 無人之境
狀態 離線

勇氣勇氣勇氣` 拖拖拖拖拖拖拖拖!

你咪坦白同佢講` 我諗佢應該明白既.

[純粹個人意見只供參考如有錯誤請勿怪責]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5899
用戶失蹤天數 5385
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

咁佢成日同佢d fd一齊又的確好麻煩既= ="

你可以問下佢"你介唔介意我同你係你d fd面前一齊??"

應該岩掛.....

拖手要三思     問清楚好啲

我想睇下你同佢d相~~介唔介意post出黎??

睇下佢咩類型都好ma~~

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
kill_boy (女班長^^)
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 16112
積分 444
經驗 168
YK幣 669
帖子 243
精華 0
註冊 2008-9-9
用戶註冊天數 5862
用戶失蹤天數 5319
來自 失戀天堂?(1D)
性別 女仔
狀態 離線

初時拍拖係咁啦~
但做人男朋友既,多d俾驚喜佢啦。
多d約會,我十卜你。
+油~

你知道嗎?我喜歡的是你!不敢正面望向你...只好偷偷的望你...
迪奇 (老鼠?_?)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   壇主網友勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5274
積分 8986
經驗 5130
YK幣 141
帖子 5444
精華 0
註冊 2007-10-11
用戶註冊天數 6196
用戶失蹤天數 465
來自 一切的開端
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2008-10-11 08:17 PM 發表。 
咁佢成日同佢d fd一齊又的確好麻煩既= ="

你可以問下佢"你介唔介意我同你係你d fd面前一齊??"

應該岩掛.....

拖手要三思     問清楚好啲

我想睇下你 ...

我想睇下你同佢d相
呢個係main point?

小高
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 599
積分 2485
經驗 1084
YK幣 2380
帖子 974
精華 0
用戶註冊天數 6523
用戶失蹤天數 4183
來自 ◣傻氏家族◥
性別 男生
狀態 離線

如果想睇相既 咁我聽日post上黎啦

回復可以得到一分~
回復可能只是幾秒~
請大家給我這些力量吧~
thx~
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6528
用戶失蹤天數 4222
來自 無人之境
狀態 離線

回覆 #6 小高 的帖子

喂支持@_@

等當事人搵上門

小高
高級會員

UID 599
積分 2485
經驗 1084
YK幣 2380
帖子 974
精華 0
用戶註冊天數 6523
用戶失蹤天數 4183
來自 ◣傻氏家族◥
性別 男生
狀態 離線

我唔介意公開我既樣 但佢張相我就唔係咁想放上黎 我驚佢唔開心

回復可以得到一分~
回復可能只是幾秒~
請大家給我這些力量吧~
thx~
R0Ck_Y0U:] (KAMILIA小卡)
VIP會員
池畔派對

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   大富豪勳章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 5
積分 7696
經驗 3006
YK幣 9932
帖子 1956
精華 3
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6530
用戶失蹤天數 4498
來自 카라
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-10-11 08:45 PM  資料 文集 短消息  844918395 229500844 funclub188@yahoo.com.hkl
加油!!!我雖然吾讚成人甘細個拍拖
但我都要祝福你喔

小高
高級會員

UID 599
積分 2485
經驗 1084
YK幣 2380
帖子 974
精華 0
用戶註冊天數 6523
用戶失蹤天數 4183
來自 ◣傻氏家族◥
性別 男生
狀態 離線

我同佢岩岩先一齊 我驚佢見到我放佢張相會唔開心
所以 我為有放自己個樣啦` 不喜請踩吧...`

回復可以得到一分~
回復可能只是幾秒~
請大家給我這些力量吧~
thx~
makjenny
初級會員

UID 17799
積分 95
經驗 56
YK幣 1
帖子 53
精華 0
註冊 2008-10-11
用戶註冊天數 5830
用戶失蹤天數 5827
性別 男生
狀態 離線

我支持你
我希望你追女成功能!!!!!!

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5899
用戶失蹤天數 5385
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小高 於 2008-10-11 09:57 PM 發表。 
我同佢岩岩先一齊 我驚佢見到我放佢張相會唔開心
所以 我為有放自己個樣啦` 不喜請踩吧...`

你94年架??個樣咁大個......

佢有上le個forum???

一係你形容下佢個樣,性格,類型le d

因為....

唔同性格~~~唔同方法

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
小高
高級會員

UID 599
積分 2485
經驗 1084
YK幣 2380
帖子 974
精華 0
用戶註冊天數 6523
用戶失蹤天數 4183
來自 ◣傻氏家族◥
性別 男生
狀態 離線

回覆 #12 新齡 的帖子

佢冇上呢個論壇
佢個樣 有小小包包面 長頭髮 戴眼鏡好Q架
佢平時可以同我好好傾 同我都一樣見到對方會好怕羞

回復可以得到一分~
回復可能只是幾秒~
請大家給我這些力量吧~
thx~
小高
高級會員

UID 599
積分 2485
經驗 1084
YK幣 2380
帖子 974
精華 0
用戶註冊天數 6523
用戶失蹤天數 4183
來自 ◣傻氏家族◥
性別 男生
狀態 離線

今日我同佢拖手呀><`
我一定會記住今日架^,^

回復可以得到一分~
回復可能只是幾秒~
請大家給我這些力量吧~
thx~
iloveyou
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 14899
積分 867
經驗 174
YK幣 740
帖子 311
精華 0
註冊 2008-8-15
用戶註冊天數 5887
用戶失蹤天數 5305
來自 你的愛心
性別 女仔
狀態 離線

我想問下你幾多years old???  你係唔係frist time 拍拖 ??