論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: fEeL;幸福?!
♂小紫♀
初級會員

UID 21913
積分 9
經驗 7
YK幣 114
帖子 5
精華 0
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5726
用戶失蹤天數 5563
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
fEeL;幸福?!

各位!!!你地好牙!!!我係小紫牙!!>u<
今次不得了啦!
好煩牙!!!!><
就係咁ge…
我本來就有個bf,
我都好愛佢架!...本來...
就係自從我係多左個契哥之後…
個契哥中2左我喎!…
叫我考慮下比佢做我bf…
但係佢明知我已經有bf加嘛!
咁我梗係拒絕左佢啦!
後尾,佢問我點解拒絕,我就答
'咁我對你冇feel丫嘛!我只係當你係我ge好哥哥炸!'
佢就話'乜feel真係咁重要咩!?點解次次都係得呢句"冇feel"!你話丫!feel重要d!定幸福重要d丫!有feel但冇幸福!你過唔到生活!咁有用咩?!'
'. . .'
雖然係佢講完之後,我冇講野,但其實我覺得應該係feel重要d架!
如果有feel,就即係真心愛果個人啦!咁ge話過唔到生活又點wo!可以同佢1齊就心滿意足啦!你解話係咪?
==============================
我對我bf就有feel,雖然佢冇$$
我契哥就有$$,不過我對佢冇feel
其實最終我可能會兩個都唔要!
因為我發現我bf好似唔係好愛我!又冇時間陪我喎!(詳情茶看:
http://www.catcatforum.com/thread-2913767-1-1.html )
就算契哥有$$,但我對佢都冇感覺,逼都冇用架啦!係咪先!
而且我覺得上左中學之後仲有大把機會,唔緊要啦~ Xp
不過我仲係想知,究竟feel定幸福重要d囉…大家認為呢?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5899
用戶失蹤天數 5385
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ♂小紫♀ 於 2009-7-5 11:03 AM 發表。
上左中學

你仲係小學.......  -_-#

橫掂第日中學個bf 同你過世個個 都唔同人黎架la

煩d咩啊.......

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
arwg (呀wing`)
普通會員

UID 12198
積分 3802
經驗 1059
YK幣 1381
帖子 1099
精華 0
註冊 2008-5-25
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 4168
來自 媽子個肚._.`
性別 女仔
狀態 離線

2樣都唔重要-,-``

feel唔代表鐘意更加唔代表愛``

有時有d風格畫都可以對佢好有feel``

唔通鐘意左或者愛上左幅畫咩-v-``

無可能嫁嘛係咪!?``

feel只係初初識左或者見到個時覺得有好感``

umum..幸福0.0``

雖然有d人拍拖為左幸福``

仲特登搵d有錢人=v=``

呢d係生活上既幸福姐`要唔要都罷喇``

可以同1個自己愛既人1齊已經好幸福喇係咪!?``

更何況...

妳宜家先係小學嫁喎``

中學d拖有排妳拍喇xdd``

對象成日都轉`試問妳又煩得幾多個呢-[]-``

ヾヾ★放下過去`忘掉曾經`擁抱將來`░░
{♥}{♥}對!我花心`但你比我更加花心`!|
sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5939
用戶失蹤天數 4584
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線

如果你冇feel
點拍都係冇咩結果嫁啵..
「勉強冇幸福!」
不過你又認為你bf又唔係好愛你..
咁有少少矛盾-_-!
如果你信日久生情
咪試下同你既契哥一齊囉=]
可能效果又唔同,
又或者.....
會失去本身個bf
感情既野好難講-.-
可能到時你契哥會變心..
你認識你表哥多d定你bf多d?!
如果以上唔岩你的意見可參考以下的-_-

- 上到中學搵一個更好
- 搵一個更愛你
- 搵人個對你好專一
既好男仔=]!