論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

iecapp

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-12-1          Ygirl得意美圖軟件《我的照片貼紙簿》v2.3 最新版(∩_∩)

可愛的Ygirl擔正主角啦!可愛又俏皮嘅Ygirl,化身款款得意貼紙,連同各種卡通小物貼紙,精緻相框,在美圖軟件《我的照片貼紙簿》升級登場啦( ♥ᴗ♥ )~
依款風格雅緻又可愛噶美圖軟件,包含貼紙與相框,數量超過550款,推薦!!!

【絕招I】
貼紙可愛500款!

【絕招II】
相框無敵!

[img=300,532]http://ui.dokuyi.com:2008/wp-content/uploads/2013/09/MyPhotoSticker2_pre_480_8 ...

2013-12-1 12:44 AM - 1679 查看 - 0 評論
   2013-11-21          【超可愛Kissme 聊天表情貼紙】心跳聊天貼紙簿V1.0 免費版

同心愛噶TA傾計仔,可以更冧D! 心跳聊天貼紙簿,令他/她面紅心跳!幫你傳情達意的戀愛貼紙,你一定唔會錯過!(╯ᴗ╰)∼♡
PS:擔當主角噶kissme情侶卡通公仔貼紙表情,你地真系好可愛呀! ∼(^з^)-☆

【特點】
熱情甜蜜:情侶間熱辣的貼紙分享,將我最愛給最愛!

內涵豐富:超過360款KissMe表情貼紙,令我好想“Mua你一啖“!

多個聊天平臺適用:LINE, WhatsApp, 微信|WeChat, Facebook Messenger, KakaoTalk, Viber, ChatON, Mesenger Me。
[img]http://ui.dokuyi.com:2008/wp-content/upl ...

2013-11-21 07:12 PM - 1595 查看 - 0 評論
   2013-11-20          【至靚相框】美照相框V1.2 手指一劃就靚曬啦(◕‿◕✿)

【軟件簡介】
我覺得,照片最需要的,系各種相框。而我最需要噶,系一個方便的app。最好系劃一劃就搞掂曬,讓我好快甘分享比friend!
《美照相框》為frams迷帶來超過百款得意相框,大滿足!手指一劃,照片立即變靚!手指一點,過百款相框輕鬆選擇!

【軟件特點】

** 變靚好簡單 **
來自設計師原創的上百個美圖相框,獨一無二,只有依度先有!

** 輕松好易用 **
手指一劃,相框選擇!

**我最啱你**
相框按照日常場 ...

2013-11-20 02:21 PM - 1657 查看 - 0 評論
   2013-11-4          人氣對對碰NO.1【星座寶石消除 V1.0.5】官方全免版!

《星座寶石消除》三消遊戲一直都系不敗的經典。如果星座十二宮再加上經典三消,就更加複雜好玩了!遊戲中出現的星座,需要吸收特定的寶石的能量,先可以被解放。所以唔系隨便消除,都可以通關噶喔~!

遊戲入面BingBing的消除聲音好爽,閃電效果也足夠耀目。帶有星座元素的三消遊戲,系消磨時間的最佳選擇。遊戲製作嚴謹,畫面細膩,值得你噶一試!!!

[img]http://ui.dokuyi.com:2008/wp-content/uploads/2013/10 ...

2013-11-4 05:17 PM - 1630 查看 - 0 評論
   2013-10-29          哈囉喂必備! My Chat Sticker EMOJI 黎啦!Line,Facebook的搞笑表情放題!

全日祭全日祭 快啲迎接哈囉喂
為慶祝萬聖節! My Chat Sticker EMOJI為您送上多款特別表情XD!
100%無條件免費使用!
所以千祈咪錯過呀 宜家就去下載啦!
點我下載

應用名稱:My Chat Sticker EMOJI(我的聊天貼紙簿升級版)
版本:V1.4
軟體介紹:
400多個可愛,搞怪的表情圖100%免費分享到妳愛用的聊天平臺!
可分享至Line,WhatsApp,微信WeChat,臉書,KaKaoTalk,Viber,ChatON,MessageMe等眾多平臺!
大小:10M
系統支援:Android 2.1以上
權限:[color=#ff000 ...

2013-10-29 04:07 PM - 1694 查看 - 0 評論
贊助網站