論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

SyChan

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-4-18          唔知點好.3.

你話如果有個人唔使錢同你補英文(佢英文好叻, 但係佢係男仔), 咁你話俾唔俾佢同你補英文好呢??點解呢?!
請你地俾個意見我啦, 唔該:>

2013-4-18 06:10 PM - 1287 查看 - 3 評論
   2013-1-5          啱啱唔小心連帖左, 咁點算好:'(

啱啱唔小心連帖左, 咁點算好

2013-1-5 04:06 PM - 19 查看 - 1 評論
   2013-1-2          [爛爛地既爛gag]抽氣扇通常藍色,風水扇通常金色,咁咩扇係黑白色呢?

[爛爛地既爛gag]抽氣扇通常藍色,風水扇通常金色,咁咩扇係黑白色呢?

2013-1-2 08:39 PM - 2025 查看 - 2 評論
   2013-1-1          Beyond - 午夜怨曲 (1991 Live) 歌詞

從來不知想擁有多少的理想 還離不開種種困憂
勉強去掩飾失意的感覺 再次聽到昨日的冷嘲

徘徊於街中恐怕只得孤獨 尋回思憶中的碎片
變作了一堆草芥風中散 與你奏過午夜的怨曲

* 總有挫折打碎我的心 緊抱過去抑壓了的手
我與你也彼此一起艱苦過
寫上每句冰冷冷的詩 不會放棄高唱這首歌
我與你也彼此真的相識過

從回憶中找不到天真的笑聲 曾留不底心中鬥爭
每次去擔當失意的主角 冷笑變作故事的作者

(重覆 *)

啊...... 啊啊障礙能撕破

(重覆 * *)

2013-1-1 08:44 PM - 2091 查看 - 0 評論
   2012-12-10          咩野係推古文?

想問一問咩野係推古文?

2012-12-10 09:59 PM - 18 查看 - 1 評論
贊助網站