論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

小狗x托柒
(∮千億)

myYK

在線人數: 1 (會員: 0)

2012-11-5          [發問]電腦mon 開吾到

吾知系咪之前火牛壞鬼左= =攪到個mon咁
火牛壞個時 個mon已經一開都感應吾到電腦開左(但電腦的確有運作成功)
備註:電腦mon個LED提示燈有著 不過系橙色(有時直情系藍色閃下熄下)「橙色=待機 藍色=正常」
之後我開開熄熄..然後就開到(一開就已經登入完windows
系我電腦mon比火牛整到壞左;;定系電腦mon入面零件壞左??
之前我屋企電視都系咁 開極都開吾到 後尾換左零件先冇事

2012-11-5 07:14 PM - 5980 查看 - 11 評論
   2012-10-29          [369]點解可以做到咁膠架...

朕無聊玩1p1場
入左個乜野[ProKz踢ProKz?笑左]場
然後入到去有個傻仔
有條傻仔刀吾嬴隻屍王死左...
然後我挑隻屍王...後尾個傻仔話隻屍王要補血
我企定定冇射~__~
然後隻屍王追住我黎打...(正常反應系打佢
既系...居然個傻仔殺左我
話我吾比屍王補血
之後仲話佢刀完隻屍王兩野 隻屍王要補血(我睇吾到屍王話補血的~~
然後佢系到嘈嘈嘈嘈嘈啦...仲話放左上樂古
話有人留言 最既系...佢話放左上高登online(乜野黎)
之後我整系講左句「聲大並不代表理據大」
然後條友話拍曬片= =之後吾夠我講 就踢左我
歡迎大家盡情369
佢叫「唔好煩唔好問」

2012-10-29 07:35 PM - 3718 查看 - 17 評論
   2012-10-27          [高登]比潮語洗腦...

先報告行蹤....近期既我 經歷完低潮
然後繼續重拾低能之心 上番水..系到遊高登
遊開高登既人鍾意邊句名言
(我張簽名又改左...又系遊高登既戰績

Stop La你 我吾同普通會員講野架

2012-10-27 04:15 AM - 1633 查看 - 6 評論
   2012-10-15          [AND/IOS卡牌][大力推薦]Blood Brothers~~

ANDROID 遊戲下載: (免費)
https://play.google.com/store/ap ... od_Brothers_Android

IOS 遊戲下載: (免費)
http://itunes.apple.com/us/app/blood-brothers/id551366194?mt=8

遊戲介紹

Blood Brothers有激動人心的戰鬥,神秘的人物,和一個故事,將吸引你從開始到結束!
黑魔法RPG看上去很容易學,其實很難掌握:一個經驗與任何你有,就在你的指尖。
作爲英雄變成吸血鬼,你必須尋找盟友,結合他們在儀式之血。在一起,你會站在一個強大的帝國在一個復仇的故事和重生。
選擇你的性格從騎士,武士,高等精靈,黑暗精靈,猿,蜥蜴人,矮人,和小妖精,然後建立一個強大的人,都是你自己的!

遊戲簡介:

1.從8位英雄中選一成爲你的吸血鬼 ...

2012-10-15 09:01 PM - 2431 查看 - 4 評論
   2012-10-13          [TVB派膠]Gangnam Style(FT.各明星)

我是來派
古巨基同鄭伊健幾好笑 點知睇到曾志偉個到= =
佢個死人樣真系好博打...JJ完全吾識跳舞
P.S明明就系諷刺緊錢國偉咸濕

2012-10-13 06:11 PM - 2306 查看 - 7 評論
贊助網站