論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

shredder
(RuBBisHxEK)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-2-27          轉行做潛水員

係咪比個標題引左入黎呢
實不相暪, 其實我係標題黨

好唔講笑了~
係大家見到呢個帖既時候, 我已經變左深度潛水員
簡單尐黎講姐係甚少上YK/唔會再上YK
其實我都好唔捨得大家咖
不過見住個壇一日沉過一日, 我都覺得自己冇咩必要再留係呢個咁死寂既論壇

所以呢... みんなさん,さよなら

(如果覺得我呢個帖係呃緊帖, 請唔好客氣地刪我帖)

2013-2-27 08:21 PM - 1559 查看 - 10 評論
   2012-10-9          有冇啲好既blog網介紹下?

如題

近日想學人寫下blog

2012-10-9 07:11 PM - 2124 查看 - 9 評論
   2012-9-26          請大家支持下我個Youtube Channel!!

請大家多多支持我個Youtube Channel!!
雖然可能我D片會有D悶,又唔係好多野睇,不過都希望大家可以支持下我個Channel
因為你地既支持就係我出片既原動力(呢句真係好老套=v=)

LINK http://www.youtube.com/user/RuBBishxEK?feature=mhee

同埋我發現有個人一sub完我之後就係咁dislike我啲片, 究竟係邊個自己出黎認左佢

2012-9-26 08:50 PM - 5212 查看 - 37 評論
贊助網站