論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

千草乂
(wingyan)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-9-15 08:21 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
[ 原創真人真事 ] 最後一次網戀 ch.6
話說 , 呢個真係我遇過最深刻既一次網戀。算了 , me分享出來FF。
話說又好耐冇泥yk
me好william chan__________________________________________________________

2010年7月時......

我仲記得個時暑假仲ff緊跑online orz....[ 這不是跑online網戀文=]
日日都跑跑跑...完全跑online洗腦。
咁我咪想玩亂online囉。原因就係me都係玩打打殺殺升呢既game。
7歲時開始被我表姐洗腦玩亂online [ 仲要係正服]xd。
於是我就係msn搵人玩啦 ,
我搵到一個william chan(完全唔識佢,簡稱william chan)既人。
呢個人.....我唔記得左我點加佢,點識佢,我地從來冇講過野...........
我;y           佢: wlp
y:[   hi]
wlp:[ ?]
y:[  你最近玩咩game啊?] (orz扮熟拎)
wlp:[    冇啊 , 我玩緊貴族亂 , 有冇興趣? ]

我緊係有興趣啦,咪即刻講要玩囉,,呢年事me係全主動的。
咁我去到個官網當日就download左呢個game喇=]

贊助網站

22 評論

po po po po po plz

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-25 11:02 PM

ch.6

ch.6

咁佢就係劍道的,
之後個女仔就係弓箭部既,佢d衫又真係幾令,ha

於是呢,我就唔理佢,自己企埋佢地既另一邊,唉,講真丫,都幾嬲嫁
之後呢,我就掛係到,做功課,聽歌,
過左唔知幾個鐘?
我打開亂泥睇,佢竟然企係我側邊
orz
個女仔唔見左
佢不斷密語我,
[ 係到? ]
[ 應下我啦 ]
[ 做緊野啊? ]
等等既說話,
我火上心頭,冇覆佢呵呵^^
自己跑走再去另一邊,[ 總之遠離佢啦 ]
點知,佢又跑過泥o.o
跑泥跑去,跑泥跑去,
我跑佢又跑,

跑左一陣,佢msn我0.0
問我做咩唔應佢wor
我....好似又冇覆番佢orz

之後我去打怪搵錢啦,佢又飛過泥組我幫我打^^
有錢執又唔洗出力,咁就更係好xd

呢種冇講野既關係持續到幾日後結束...

千草乂 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-10-26 08:25 PM

add oil po po po po po

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-27 11:05 PM

回覆 #18 千草乂 的帖子

i want to add you fb but can't find you !

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-27 11:07 PM

popopopopopopo

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-29 02:04 AM

會唔會變甜故@_@...

click-prop 2012-10-29 11:30 AM

回覆 #22 click-prop 的帖子

應該唔會 因為其實真係好似係真人真事的

千草乂 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-10-29 07:40 PM

贊助網站

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。