論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

千草乂
(wingyan)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2012-9-15 08:21 PM :: 打印 | 推薦 | 評分
[ 原創真人真事 ] 最後一次網戀 ch.6
話說 , 呢個真係我遇過最深刻既一次網戀。算了 , me分享出來FF。
話說又好耐冇泥yk
me好william chan__________________________________________________________

2010年7月時......

我仲記得個時暑假仲ff緊跑online orz....[ 這不是跑online網戀文=]
日日都跑跑跑...完全跑online洗腦。
咁我咪想玩亂online囉。原因就係me都係玩打打殺殺升呢既game。
7歲時開始被我表姐洗腦玩亂online [ 仲要係正服]xd。
於是我就係msn搵人玩啦 ,
我搵到一個william chan(完全唔識佢,簡稱william chan)既人。
呢個人.....我唔記得左我點加佢,點識佢,我地從來冇講過野...........
我;y           佢: wlp
y:[   hi]
wlp:[ ?]
y:[  你最近玩咩game啊?] (orz扮熟拎)
wlp:[    冇啊 , 我玩緊貴族亂 , 有冇興趣? ]

我緊係有興趣啦,咪即刻講要玩囉,,呢年事me係全主動的。
咁我去到個官網當日就download左呢個game喇=]

贊助網站

22 評論

打個[我]字真係咁難?

金魚佬 Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-15 09:29 PM

c0mm3nT

mokkav3v Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-18 06:16 PM

第二章

話說個時我中二...me而家中4;)

第2日我上到msn

wlp ;[ down左未啊? ]
我    ;[琴晚已經down左 。]
wlp ;[哦~~]
我   ;[?]
wlp;[勢唔勢帶你升? ]

聽到佢咁講 , 我就緊係即刻話好啦,於是係個日起 , 佢就晚晚都帶我升 , 我就日日都係到玩 !
星期六日啊 , 我都玩亂 。

佢呢就係成個服既第4 , 個亂好多taiwan人玩 , 得十幾個人係香港人
me冇講大話 !
而且個亂係私服 , level都易升好多n倍
根本上係1怪1level
150級以上先難升dd

個時同佢都仲係hi bye既friend。
咁話說個時係中二上學期就泥上學期考,(12月)
我都係到狂玩亂
到月中

wlp;[你唔勢考試?]
我  ;[緊係要,但係我仲要升呢]
wlp;[溫書啦 , 唔係唔帶你升]

千草乂 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-9-18 07:42 PM

回覆 #4 千草乂 的帖子

話說愛情的力量還真強大啊=w=

挽尊

x655565gf Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-18 07:44 PM

回覆 #2 金魚佬 的帖子

都幾難嫁

千草乂 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-9-18 07:47 PM

ch.3

ch.3__________________________

話說...
個時我考完試已經1月...level都升得7788 轉生都轉得7788
以下=圖

之後有一日...
我企係到掛機,佢就係到打怪
突然間,佢msn我話叫我睇番個game
咁我米睇囉,點知...
我已經死左番左去廣場,佢同我同排企
佢係世界頻道向我求婚!!!!!
佢d兄弟都叫我答應佢!!!!!!
我有咩好講?
對左佢半年,好感唔多唔少都會有嫁啦,日日夜晚都一齊去升呢(其實佢已經係full level...)

婚禮?
冇....
唔係話冇錢....
其實我地都唔想搞咁多野,好似好隆重咁...

之後,
唔知佢有意定冇意,
佢係msn既status打;
[   訓緊覺如果有事請打我電話xxxxxxxx  ]

我msn佢佢唔應...成日都唔應機!!!
咁唔通我真係打佢電話叫佢起身咩....

千草乂 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-9-20 06:55 PM

po po po  like !!!

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-20 10:53 PM

like po po po po po add oil

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-9-24 10:47 PM

ch.4

之後發生咩事?

個兩日佢msn唔on,online唔on.
想點?
又唔知佢發生d咩事喎,正常人會打佢電話,我?緊係...冇打啦
冇打?
但係電話上有個功能係sd sms
我驚佢收到個sms又唔知我係邊個,我米咁打;
點知佢真係覆左我!!!!!
so nervous

_______
我部機壞左啊
呢幾日你自己玩住先啦

講真,冇佢陪我玩,我個幾日米唔玩囉xdxd

千草乂 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-9-26 07:29 PM

add oil po po po po po

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-2 11:45 PM

po po po po po
add oil add oil

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-3 10:49 PM

ch.5

之後去到4月個時___
佢比左個驚喜我
因為4月6日係我生日
佢送左我一套全新既衫,加一對[[飛翼]]
成套都要幾十億[粗略估計]
wa頂!開心死=]=]
佢仲係世界頻道同我講生日快樂~~

之後,亂更新,開放至更多既轉生。
佢作為呢個服既勁人一定都會日玩夜玩衝到排行榜嫁啦=]
而作為佢身邊既人,我都得閒都去衝level xd

直到係4月十幾號時,我去官綱竟然見到佢已經再度full level.............
排第4!!!

而我?仲係一成不變sad
上到online,我見到既,佢唔再掛住衝level,而係好悠閒咁企係廣場,但係!!!
我仲見到一個女仔企係佢側邊!!!!!!!

番外~~
講番個game

亂,曾經好hit,好多人玩,(05年封測)
雲起代理的!
但係唔知點解,之後出現大大少少既私服
level易升好多
校園環境風

有四座學院
玄嚴
鳳凰
聖門(我玩開,多人d)
虎令(荒廢學院,冇用)

原先有4個部門

男劍道
男格鬥
女弓箭
女氣功
(我係好多亂都係玩既氣功的!今次都係)

但係而家d亂就有;

(男女都得)
忍術部
終極部
超能部
同埋上面4個部門

千草乂 Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6Rank: 6 2012-10-4 08:01 PM

good po po po

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-17 10:37 PM

po po po po

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-19 11:41 PM

long time no post!!!

AgathaLam Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5Rank: 5 2012-10-21 11:48 PM

贊助網站

發表評論

本文章已關閉或您沒有權限發表評論。