YK Forum » Counter-Strike » CSO-NST » CSO NST 新世代新模式投票( 可多選 )

2011-8-19 07:56 PM yipwingshing
CSO NST 新世代新模式投票( 可多選 )

[size=5]fb某人同我說,說我們要有創意[/size]
[size=5][/size]
[size=5]如果我們加新模式, 你會選什麼??[/size]
[size=5][/size]
[size=5]1. 殭屍刀戰團隊死鬥模式[/size]
[size=5]      有些類似刀戰, 不同的是. . . 屍有1000hp , 可以用技能,[table=97%][tr][td][align=left][img=72,14]http://tw.beanfun.com/cso/images/game_intro_3_1_a01.gif[/img][/align][/td][/tr][tr][td][table=96%][tr][td][/td][/tr][tr][td]在指定的時間內殺人數最多的隊伍或者達成指定的殺人數即可獲得勝利。
[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]在指定的時間內殺人數最多的隊伍或者達成指定的
      殺人數即可獲得勝利。

2.  殭屍團隊死鬥模式
         人類vs 殭屍 ,殭屍有5000hp, 人類1000hp, 但同感染人類一樣,
         人類被攻擊一次就會死
         在指定的時間內殺人數最多的隊伍或者達成指定的
          殺人數即可獲得勝利。

3.團隊死鬥任務模式
     都是類似團隊死鬥,不過勝利條件不同,勝利條件是完成炸彈/救援人
     質/刺殺. . . .

4.災厄之章刺殺模式(我覺得會好好玩:lol,我推介這模式)
      用前進地圖進行遊戲, 要保護vip, 去救援地點途中會有很多殭屍,
      只有vip不可重生,但有200hp, 500甲. . . (請幻想玩最終的線索)

5.災厄戰神之章

除了有殭屍外,還有4個戰神人物

如果大家還有意見可以提出:lol

6.世界大戰
    有3方人物, 與普通團隊死鬥的2方人物不同

[/size]

[[i] 本帖最後由 keith_keith 於 2012-1-19 03:19 PM 編輯 [/i]]

2011-8-19 07:58 PM jimmy9966
殭屍刀戰團隊死鬥模式 唔係幾好

2011-8-19 08:01 PM yipwingshing
回覆 #2 jimmy9966 的帖子

殭屍一舨??:L
如果殭屍拿槍一定好好玩:lol

2011-8-19 08:02 PM 秘密行動
6.世界大戰
    有3方人物, 與普通團隊死鬥的2方人物不同

你整到? @@

2011-8-19 08:04 PM yipwingshing
回覆 #4 秘密行動 的帖子

. . . 唔知喔,我無想到這個問題. . . :L  可能要出npc

2011-8-19 08:04 PM andyt0621
前三個無聊..後三個好似好玩啲 xd

2011-8-19 08:05 PM pkpkoj
回覆 #4 秘密行動 的帖子

揾vincent007 and 230XXXXX :D

2011-8-19 08:07 PM yipwingshing
回覆 #7 pkpkoj 的帖子

. . . 2個身份的xd ray. . . 你有咩意見??:D

2011-8-19 08:10 PM pkpkoj
你整All boss 係同一round 緊住d兵仔係4個戰神人物

2011-8-19 08:12 PM yipwingshing
回覆 #9 pkpkoj 的帖子

, , , 雖然不太明. . . :Q 好好學打字

2011-8-19 08:14 PM 黑暗戰龍
好像都很好玩,挑不出來:Q
乾脆全選:D

2011-8-19 08:22 PM tom6d321
世界大戰~~~
我做以為有坦克玩.......
支持你~~~~~

2011-8-19 08:23 PM yipwingshing
回覆 #12 tom6d321 的帖子

可以看個個地圖有沒坦克, 但我多會用at4 火箭:P

2011-8-19 08:35 PM barickcyli
你寫到就得,加油:angel:

2011-8-19 09:20 PM ckk97113
fb某人同我說,說我們要有創意

你咁做係咪拖我落水~~~

支持災厄之章刺殺

[[i] 本帖最後由 ckk97113 於 2011-8-19 09:21 PM 編輯 [/i]]

2011-8-19 09:26 PM ivymong
我都支持個災厄刺殺模式~~(聽落好正)

2011-8-19 11:50 PM tptptp
團隊死鬥任務模式   
災厄之章刺殺模式
災厄戰神之章   
世界大戰
出左呢4個一定夠曬爽!
我一定支持你出新模式:em32:

2011-8-20 10:36 AM yipwingshing
回覆 #15 ckk97113 的帖子

唔係,我只是好同意你說法. ..  所以咪想了不同的方案:lol

2011-8-20 10:39 AM jimmy9966
快d出啦 我好支持呀:D :D

2011-8-20 10:41 AM 52013146a26skps
回覆 #18 yipwingshing 的帖子

災厄戰神之章 我地同戰神D npc 一齊打災厄D npc

2011-8-20 01:40 PM yipwingshing
回覆 #20 52013146a26skps 的帖子

. . . . . 有些無奈. . . :L
理論上是可以:Q

2011-8-20 02:06 PM 秘密行動
災厄戰神之章 << 我估會嚴重LAG機 @@

2011-8-20 03:01 PM ckk97113
回覆 #1 yipwingshing 的帖子

如果整世界大戰
有3方人物,

一來,模組問題,你要整多幾個人

二來,地圖製作器冇第三方重生點,除非你用插件改,

係未有插件or程式支援,我做唔到第三方重生點。

三來,tab個板、計分版(如果有)。

或這你可以用戰神mdl,

第三方係npc,player唔可以做第三方,

簡單d來講,第三方姐係npc亂入!

2011-8-20 04:39 PM 52013146a26skps
回覆 #23 ckk97113 的帖子

1. mdl 我想 招人做mdl
2. 1ct 2 tr 3 npc
3. mychat 有

2011-8-20 05:52 PM ckk97113
回覆 #24 52013146a26skps 的帖子

你咈講姐係做到,

咁我唔介意設計地圖

2011-8-20 06:02 PM 52013146a26skps
回覆 #25 ckk97113 的帖子

一句講[世界大戰=戰神之章+TK]

2011-8-20 06:16 PM 23208367
系plugins-xxxx開曬d插件:clown:

2011-8-21 01:55 PM yipwingshing
回覆 #23 ckk97113 的帖子

1方是人同bot
2方是npc:lol

2011-8-21 02:17 PM 15963211818
支持災厄之章刺殺
同災厄戰神之章 .....:lol :lol

2011-8-21 02:35 PM 52013146a26skps
回覆 #29 15963211818 的帖子

災厄插件+戰神插件=災厄戰神之章
TK插件+團隊死鬥插件+戰神插件 = 世界大戰
一般刺殺插件+災厄插件=災厄之章刺殺模式

頁: [1] 2