YK Forum » 笑話連篇 » [轉]孩去買保險套

2011-6-25 05:23 PM bustercheung
[轉]孩去買保險套

一小孩去買保險套.說 :"老闆,我買個保險 套."老闆一看是一小 孩,沒搭理他.小孩又 說:」。一個。老闆. 我要買保險套!」 老闆說。.你要多大的 。...  小孩說: 」要特大的!」 帶著 懷疑老闆給他拿了.. 小孩二話沒說就打開套 在了頭上.....; 老闆問:」  你這是 幹嗎/?」
小孩說:」我門班辦聖 誕晚會,班裡同學都有 節目演,就我沒有。. 我去問老師說我怎麼沒 有節目演呀..老師就 說。.你還演.你演個 懶X你演!!~".. ..

2011-6-25 05:25 PM issac240
D標點符號咩事呀?
唔明佢做乜...:L

2011-6-25 05:37 PM bustercheung
睇多幾次就明架啦XD

2011-6-25 05:38 PM GundamMaster
咩泥ga...:L

2011-6-25 05:46 PM 25621079
最後根本唔知佢要講d咩,,,,:L

2011-6-25 05:48 PM issac240
回覆 #3 bustercheung 的帖子

還是看不懂..."你演個 懶X你演"是什麼意思?

2011-6-25 05:53 PM bustercheung
點解個個都唔明架-3-

2011-6-25 05:56 PM 秘密行動
回覆 #7 bustercheung 的帖子

因為你的格式令讀者無法知道笑話的重點

2011-6-25 06:09 PM terry4262006
fail...:em40::em40:

2011-11-16 09:23 PM jodyhixpl
唔明lor:L :L .....................

2011-11-16 09:56 PM 蛇`毒男`變態
有乜好笑?:clown:

Where is the haha point ?:clown:

2011-11-17 06:57 PM danielsoul
懶X你演.....X is what?

2011-12-5 08:01 PM 串燒
唔係好明白
這篇講乜-,-

2012-3-23 02:35 PM §豬麗葉§
是不是懶看你演[姐係邊個睇你表演.]之個細佬就去買保險套?
(個人意見)

2012-3-23 04:22 PM hfcs47
咩呀你講咩呀?唔明lo:L

2012-3-23 11:34 PM THEPUDDINGS
what's that
真的不明白
真的完全不明白
確實真的完全不明白:L

2012-4-5 07:29 AM §豬麗葉§
回覆 #15 hfcs47 的帖子

你冇耐性先睇吾明姐
仲有你冇耐心去睇
要有耐性同耐心咁你就明白

2012-5-8 08:22 PM 死刑犯78
因為你的格式令讀者無法知道笑話的重點  呢個先最好笑:lol

頁: [1]
查看完整版本: [轉]孩去買保險套