YK Forum » 歌詞 » 惡搞改篇歌詞 » 改by:lhk 改自 應該要自愛

2010-8-4 01:42 PM lhk96915
改by:lhk 改自 應該要自愛

埋沒了天才 , 生趣問何在 ?  GM再等待 , 外掛難復再 ,
(人埋沒了天才 生趣問何在 ? 萬勿再等待,年齡難復再)

唔係到將來空添憤慨 , 須緊記,尼句話,GM唔做野
(唔係到將來空添憤慨,須緊記,尼句話,應該要自愛)

你有個外掛 , 佢有個外掛 , GM唔做野 ?
(佢有天才,佢有天才,應該要自愛)

人人立志玩外掛 , GM拋出外 ,
(人人立志休悲哀,怨恨拋腦外,)

佢有個機會 趁有個機會 , GM要做野 ,
(各有天才 趁有天才 ,必須要自愛)

GM做野 , 掛死開 , 玩家去食菜
(紅桃綠柳春花開,皆因灌溉)

改By:lhk96915

2010-8-4 01:45 PM 暗神騎士
超正:lol我又係笑左啊;P

2010-8-4 01:48 PM lhk96915
我係新手 改歌 有冇咁神:L

2010-8-4 01:49 PM lhk96915
我冇野改:Q  暗神 你比d歌我改下

2010-8-4 01:50 PM 暗神騎士
回覆 #4 lhk96915 的帖子

唔知你識唔識-.-

i will be loving you ~ 唔知改唔改到-.-

[[i] 本帖最後由 暗神騎士 於 2010-8-4 01:57 PM 編輯 [/i]]

2010-8-4 01:51 PM lhk96915
唔識 但係.....try下:)

2010-8-4 01:54 PM 暗神騎士
回覆 #6 lhk96915 的帖子

try your best :clown:

2010-8-4 01:55 PM lhk96915
我要歌詞:lol

2010-8-4 01:56 PM 暗神騎士
上網打i will be loving you 歌詞就得架啦

2010-8-4 01:58 PM lhk96915
陳柏宇 果個 or 鬼佬唱果個先=.=

2010-8-4 02:38 PM lhk96915
改左 E+打出泥

2010-8-4 03:16 PM 暗神騎士
回覆 #10 lhk96915 的帖子

我要陳柏宇 個個@@

2010-8-4 03:18 PM lhk96915
打左出泥未?

2010-8-4 03:20 PM 暗神騎士
回覆 #13 lhk96915 的帖子

打左啦:em32: