YK Forum » 書迷地帶 » {鄭梓靈} 甜甜圈的約定

2009-4-12 03:43 PM `mR.H0
{鄭梓靈} 甜甜圈的約定

評;

數次偶然的碰面
女主角卻都每次都狼狽不堪
分手專員的身份
女主角為生計逼不得已做這樣的工作
然而 這次接到的工作卻令她情不自禁……
面對世俗的限制, 她又能怎樣呢?
金錢、愛情
她如何選擇?

其實女主角亦只是一個人,一個簡單的女人,
只是想要求一份普通的戀愛
善良的心卻被誤解
其實她的心又如何好過?

[url=http://www.sirenacheng.com/homepage/novel/novel_8.htm][size=5][color=Red]按此試閱[/color][/size][/url]

我追求的是真實自然的愛情吧!
簡簡單單的,
沒有矯揉造作,沒有掩飾,
不用施手段爭取回來的那種愛情吧!

太多的轉變,教他無所適從。
最愛的人,一個一個離他而去。
他只想牢牢地抓緊絕不想失去的那個人。

11/2003 花千樹出版有限公司出版

2009-4-19 05:56 PM dickson17692`
v.good!

2009-6-8 12:45 AM peterkam
[color=White][/color]

[[i] 本帖最後由 peterkam 於 2014-9-3 05:46 PM 編輯 [/i]]

2009-6-28 05:21 PM 雙胞胎惡魔
我睇過
好好睇

2009-7-3 11:38 AM christymeimei
我都睇過,0K好睇:)

2009-7-20 06:45 PM sweet_sea
睇過了,真的好好睇啊~

2009-7-22 09:45 AM 小恢
睇到禾都喊la..

2009-8-6 10:33 AM sister
回覆 {鄭梓靈} 甜甜圈的約定

This book is good !:) :) :)

2011-4-25 11:33 PM Ar.ko
睇過;;
好好睇;;
ending個到睇到喊左..
sotouch:-*
鄭梓靈d書真系好好睇&好touch:'$

2011-5-10 11:20 AM dyc0206
睇了 好好睇><!!!!!!!!!!!:'( :'( :'( :'( :'(

2011-6-11 08:55 PM 天上的戀人
我睇過<<離不開>>同<<寂寞本是無罪>>,我鐘意離不開多D:D

2011-7-17 12:30 AM ClaraK
我睇過 幾好睇的:em32:

2011-7-17 01:28 PM xji3xji3u83nji3
不錯不錯 真好看:lol :P

2011-8-12 01:15 PM m1m1orey
看起來不錯  我去看看囉

2011-11-11 11:00 PM AgathaLam
看起來不錯 I think is good

2012-1-2 07:46 PM SorgaGinger
鄭梓靈 俾個LIKE!~
:) 《離不開》台灣版也很讚哦
我通過[url=http://www.groupon.hk]grupon[/url]書卷買了!

2012-1-2 08:46 PM 小蛙
甜甜圈的約定超超超好睇!!
我屋企有,睇左3-4次>v<!!!
簡單但深入人心既愛情
女主角的工作係去呃人,但係佢係用真心去對待客人,漸漸地愛上了他.....
他知道她呃佢...一時之間無法接受她的愛...最後..當然接受了女主角的愛啦!!因為男主角可能更早愛上了她..只是他不覺...
作者實在寫得好好>_<!當然題材也很好~~

頁: [1]
查看完整版本: {鄭梓靈} 甜甜圈的約定