論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: '''''豪門少奶♂15歲....巧巧睇唷~***{作左,,有得睇na}~完
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6131
用戶失蹤天數 4997
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2007-11-5 10:18 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
第52集:
《流星的約定》

番到屋企

我: 有冇人呀?!d人死哂去邊呀?!

雲: 小唯,你番黎啦!(係2樓行落黎)

我: 梓雲,得你1個ge?!其他人呢?!

雲: 佢地有野做,走哂啦!我番黎羅d野就要走ge啦!

我: 連你都係咁?!

雲: 對唔住,天日陪你食飯呀! bye bye(走左)

呢個時候,阿軒係廁所行左出黎

我: 你點會係度ga?!

軒: 急米去廁所羅!你唔去ge?!

我: 你......(駁唔到)

軒: 肚餓。(行出門口)

我: 你去邊呀?!

軒: 食野。(打開門)

我: 我又去。

軒: 真係煩。(開心)

唐人餐廳

侍應: 請問2位要d咩呀?!

軒: 肉意+凍cof

我: 咩黎ga?!

侍應: 肉醬意粉+凍coffee

軒: 蠢才!!

我: 咩咼?!我又要!

侍應: 好,請等等。(走左)

我: 係呢......琴日麻希同梓雲有冇同你講d咩呀?!

軒: 講咩呀?!(扮唔知)

我: 冇-野-啦!

軒: 食完野,你自己番去先!

我: 你呢?!

軒: 關你咩事?!

我: 我又去。

軒: 是但你啦!!

食完野就去左個廣場,小唯行到1間手飾店,停左落黎

我: 好靚呀!(睇中1對介指)

店員: (行出黎)(英文)小姐,你真係有眼光呀!呢對介指係1個出名ge意大利設計師設計ga,全球只有1對。

我: How much?!

店員: $199999

我: Thankyou (走左)

軒: 十幾萬比我食落肚重好呀!

我: 1d都唔浪漫。(1個人行先)

其實對介指係阿軒專登請意大利名設計師設計比小唯,呢份係第3份禮物

限期最后1日

希: 小唯,對唔住呀!琴日冷落左你。

我: 你知就好啦!

雲: 因為我地要幫手準備......

我: 準備咩呀?!

希: 3樣感動!

我: 我講下之咼!

雲: 第1樣,醫院。

去到醫院之后

我: 公公,你可以出院啦!(開心)

醫生: 冇錯呀!不過重要留院觀察2日。

我: 太好啦!公公。

公公: 太好啦!!

雲: 咁第1樣感動...滿5滿意呀?!

公公: 梗係滿意啦!

我: 你地係米夾埋ga?!

希: 邊有呀?!依家到第2個感動!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6131
用戶失蹤天數 4997
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-11-5 10:18 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
溜冰場

我: 溜冰場?!

樂: 小唯。

雲: 準備好未呀?!

康: ok

希: 換鞋。

換左鞋之后

我: 好好玩呀!

康: 開5開心呀?!

我: 嗯..如果有埋櫻花花瓣飄落就好啦!!

1講完,櫻花花瓣就從天慢慢飄落

我: 好靚呀!點解會咁ge?!

宇: 阿軒幫你準備ge第2樣感動!!

希: 我同阿軒講,話你有個願望...就係o係溜冰場,然後有櫻花花瓣飄落!

樂: 阿軒1知道,就即刻係日本速運d櫻花花瓣番黎啦!

我: 咁..阿軒呢?!

樂: 佢凖備梗第3樣感動。

我: 第3樣感動。

康: 要夜晚先可以睇!

雲: 我地要去準備啦!

宇: 今晚10點去最大個果遊樂場呀!!(全部走哂)

夜晚10點,遊樂場

我: 好多人呀!!

小妹妹: (羅住個冇花ge大花籃行過黎) 姐姐,比你ga。

我: 比我?!(個妹妹走左)

之后小唯每行幾步都有1個人送花比佢

行到摩天輪前面,見到麻希佢地

我: 你地搞咩呀?!

雲: 第515枝

我: thx

康: 第516枝

樂: 第517枝

希: 第518枝

我: 麻希......

宇: 第519枝

我: 連嘉泉你都......

希: 你睇下。

我: 阿軒?!

軒: 第520枝。

我: (5-2-0代表...唔通第3個感動係?!)

軒: 可5可以賞個臉同我1齊坐摩天輪呀?!

摩天輪上

軒: 當摩輪去到最高點ge時候,會有驚喜!

我: 驚喜?!

摩天輪去到最高點ge時候,停左落黎

我: 好浪漫呀!

用特技令天空睇落去有好多唔同顏色ge流星同羽毛從天而降,中間重有好大個「嫁比我」呢3個字

軒: 小唯......

我: 呢對米係......

軒: 由細到大,我都冇諗過我會鐘意你呢個灰姑娘,你1d都唔溫柔,又粗魯,冇聊,幼稚,又蠢。

我: 我有咁差咩?!(嬲)

軒: 但係,我就鐘意咁ge你。

我: 阿軒...(感到中)

軒: 我鐘意你唔溫柔,又粗魯,冇聊,幼稚,又蠢...因為咁先係你。

我: 阿軒...(感動到攬左阿軒1震)

軒: 就算花上1生ge時間,我都只係想..好好咁去愛你。嫁比我呀!

我: 嗯!(超感動中+流眼淚)

戴左介指後,2人深情擁吻

係下面ge佢地

雲: 好浪漫呀!

樂: 估唔到阿軒原來係咁浪漫ga!

希: 佢竟然唔用合約!

康: 今次ge求婚大戰,總共用左2億3千萬。

眾人: 值得。

摩天輪上

軒: 以後..都唔准再離開我!

我: 我保證。(深深1吻)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
MelodyHi (某琛.ChinG`)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 3722
積分 3534
經驗 817
YK幣 2994
帖子 1547
精華 0
註冊 2007-7-19
用戶註冊天數 6135
用戶失蹤天數 1941
性別 女仔
狀態 離線

thx your sharing

babe2
初級會員

UID 7921
積分 43
經驗 6
YK幣 110
帖子 5
精華 0
註冊 2008-1-5
用戶註冊天數 5965
用戶失蹤天數 2013
性別 女仔
狀態 離線

好好睇***

Maggie
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章  
UID 4311
積分 2590
經驗 988
YK幣 1412
帖子 1234
精華 1
註冊 2007-9-13
用戶註冊天數 6078
用戶失蹤天數 3695
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-1-5 10:37 PM  資料 文集 短消息  471006702 maggie24623728@yahoo.com.hk
好好睇呀!!!!

SuKiAaR0n
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 8870
積分 1523
經驗 547
YK幣 2210
帖子 636
精華 0
註冊 2008-1-31
用戶註冊天數 5938
用戶失蹤天數 1952
性別 女仔
狀態 離線

好好睇呀....(仲想睇天!!)

糖糖 (我愛我的KURURU;])
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   長期在線獎章  
UID 3946
積分 4928
經驗 1238
YK幣 10948
帖子 1081
精華 0
註冊 2007-8-22
用戶註冊天數 6101
用戶失蹤天數 1811
性別 女仔
狀態 離線

好好睇呀=]
仲意

KaBy
普通會員

UID 12569
積分 150
經驗 20
YK幣 130
帖子 16
精華 0
註冊 2008-6-10
用戶註冊天數 5807
用戶失蹤天數 5723
性別 女仔
狀態 離線

好好睇耶...

`乜Q]' (`Super Junior']])
普通會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 12234
積分 6748
經驗 3867
YK幣 13247
帖子 3771
精華 0
註冊 2008-5-27
用戶註冊天數 5821
用戶失蹤天數 5210
性別 男生
狀態 離線

多謝分享

違規會員

UID 11268
積分 -10
經驗 -45
YK幣 50
帖子 26
精華 0
註冊 2008-4-12
用戶註冊天數 5866
用戶失蹤天數 5205
性別 女仔
狀態 離線

10卜

`乜野. (CHY;]`)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5958
用戶失蹤天數 5296
來自 MAMA'S屎忽-_-v
性別 女仔
狀態 離線

suuport~-v-"

{凍粉〕
普通會員

UID 6455
積分 177
經驗 50
YK幣 197
帖子 36
精華 0
註冊 2007-11-17
用戶註冊天數 6014
用戶失蹤天數 5753
來自 h.k
性別 女仔
狀態 離線

好good牙><
雖然中間有d亂
不過值得睇;)

janiceyungyung
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章  
UID 6339
積分 968
經驗 308
YK幣 1018
帖子 333
精華 0
註冊 2007-11-13
用戶註冊天數 6017
用戶失蹤天數 5050
來自 TKO
性別 女仔
狀態 離線

好好睇呀!!
十卜十卜!!!

+×對著你﹏令我感到更加辛苦|◇|
we999
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 12744
積分 548
經驗 105
YK幣 544
帖子 142
精華 0
註冊 2008-6-17
用戶註冊天數 5801
用戶失蹤天數 4658
性別 女仔
狀態 離線

勁睇呀~
十卜你哦!_!

思霖alice (~S卓!卓U~)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 10172
積分 5217
經驗 3142
YK幣 6516
帖子 3181
精華 0
註冊 2008-3-13
用戶註冊天數 5896
用戶失蹤天數 3945
來自 水星..水之區域
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-6-30 11:53 PM  資料 文集 短消息  708833864 446323412 alice_ccy_3d@yahoo.com.hk
好好睇呀..^^..呢D先係作嫁MA..