論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 我鐘意個女仔
wakisen
普通會員

UID 46154
積分 194
經驗 7
YK幣 120
帖子 60
精華 0
註冊 2012-5-23
用戶註冊天數 4358
用戶失蹤天數 3906
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
我鐘意個女仔

我鐘意個女仔,唔知點同人表白,教我!!!!!
HELP!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 wakisen 的帖子

啪啪啪
啪完即飛
完美無暇

最近5次評分記錄
蛇`毒男`變態   2012-6-6 07:37 PM   YK幣  +5   笑左

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
米奇wovgha
高級會員
Wovey

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 38857
積分 11654
經驗 554
YK幣 1425
帖子 2303
精華 0
註冊 2010-12-12
用戶註冊天數 4886
用戶失蹤天數 228
性別 男生
狀態 離線

一字記之曰:推

a

~琪琪~
普通會員

在線王勳章  
UID 35753
積分 359
經驗 15
YK幣 262
帖子 151
精華 0
註冊 2010-8-15
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 4053
性別 女仔
狀態 離線

如果我系你...我會...順其自然啦..

你的记忆,在我的脑海中。渐渐消失。
jodyhixpl
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30273
積分 490
經驗 73
YK幣 349
帖子 384
精華 0
註冊 2009-9-26
用戶註冊天數 5328
用戶失蹤天數 4257
來自 abc
性別 女仔
狀態 離線

買d野比佢...約佢去d唔好人ge地方..(唔好冇人)..

同佢表白..

wakisen
普通會員

UID 46154
積分 194
經驗 7
YK幣 120
帖子 60
精華 0
註冊 2012-5-23
用戶註冊天數 4358
用戶失蹤天數 3906
性別 男生
狀態 離線

好驚......

好驚她會同人講,我冇準備!!

barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
註冊 2010-12-1
用戶註冊天數 4897
用戶失蹤天數 2371
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

你ED預左架啦....

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 wakisen 的帖子

如果你同個女仔熟既
建議唔好
表左佢又唔鍾意你
大家可能連fd都冇得做

barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
註冊 2010-12-1
用戶註冊天數 4897
用戶失蹤天數 2371
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 gtavc2007 的帖子

有有兩個都冇事~
有方法的~

bus911 (WongkyIk)
高級會員
AVW92@LZ8705

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 21992
積分 5136
經驗 960
YK幣 2189
帖子 1854
精華 0
註冊 2009-1-28
用戶註冊天數 5570
用戶失蹤天數 199
來自 YK
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-6-8 07:32 PM 發表。
如果你同個女仔熟既
建議唔好
表左佢又唔鍾意你
大家可能連fd都冇得做

死....我就係因為咁樣................
到左第4行果句

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5167
用戶失蹤天數 2514
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 bus911 的帖子

所以話呢
如果好既女仔咪派好人卡
如果因此而疏遠你 果個就唔係好女仔(安慰自己)

自由SAY 仁傑:歡迎來到 YK Forum :D