論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4997
用戶失蹤天數 4082
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #29 `乜春 的帖子

頭兩日同尾兩日有咩分別-0-

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-18 21:24 發表。 
頭兩日同尾兩日有咩分別-0-

1日唱25首歌
由100名開始倒數
姐係
第1日唱 100-76
第2日唱75-51
第3日唱50-26
第4日唱25-1

唱完25首歌之後就有encore再唱多幾首新歌/發表野咁
所以4日既內容都唔同既

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4997
用戶失蹤天數 4082
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #32 `乜春 的帖子

死啦==
我淨係諗住睇第3日==
咁我淨係睇組合祭算==

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-18 22:42 發表。 
死啦==
我淨係諗住睇第3日==
咁我淨係睇組合祭算==

我反而對unit祭冇咩興趣
係得呢幾日被人遺忘既劇場歌先會公開係到唱

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4997
用戶失蹤天數 4082
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #34 `乜春 的帖子

咁算啦...
咁我都唔曬錢淨係睇一日,,
睇一日黎都冇意思...
遲d上網揾下有冇得睇番啦...

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-19 06:26 發表。 
咁算啦...
咁我都唔曬錢淨係睇一日,,
睇一日黎都冇意思...
遲d上網揾下有冇得睇番啦...

點會冇意思

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4997
用戶失蹤天數 4082
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #36 `乜春 的帖子

睇晒全部先過引咖嘛,,
而家淨係睇一場,,有咩意思= =

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-19 17:00 發表。 
睇晒全部先過引咖嘛,,
而家淨係睇一場,,有咩意思= =

睇得一場得一場

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4997
用戶失蹤天數 4082
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #38 `乜春 的帖子

可能D好聽既歌會係頭兩場
咁我睇果場即係晒錢= =

你仲死板過我老豆
`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-1-19 19:13 發表。 
可能D好聽既歌會係頭兩場
咁我睇果場即係晒錢= =

話明倒數排名咁唱落去
緊係最尾先有正歌聽

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4997
用戶失蹤天數 4082
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #40 `乜春 的帖子

你又講得岩,,
而家決定咗星期六去番AX

你仲死板過我老豆
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

25x4 = 100
btw 今年應該係sdn舊人最後一次ax

我投果2首仲未出

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-20 20:00 發表。 
25x4 = 100
btw 今年應該係sdn舊人最後一次ax

我投果2首仲未出

琴日16姐妹出mon/板
聽日我諗住去睇 (有位就睇冇位就算)

btw 你投左咩

我估胡來她幹她 1 everyday 2 風吹 3 hr 4 maybe 馬尾 5/6

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2012-1-20 11:08 PM 發表。 

琴日16姐妹出mon/板
聽日我諗住去睇 (有位就睇冇位就算)

btw 你投左咩

我估胡來她幹她 1 everyday 2 風吹 3 hr 4 maybe 馬尾 5/6

今年真係估唔到
反而想知板野同敦敦d solo幾多yup

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2012-1-21 18:35 發表。 

今年真係估唔到
反而想知板野同敦敦d solo幾多yup

都話今年派生個D冇份 全部去哂UNIT祭