論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如發現任何違規文章,請按文章右下角的 [報告] 按鈕,通知論壇管理人員,為建立美好論壇出一分力。

投票標題: - 其實...情侶關係去睇戲系咪應該...  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
男方請.
  26 (53.06%)
女方請.
  0 (0.00%)
AA制.
  17 (34.69%)
「今次你請下次我請」
  6 (12.24%)

標題: - 其實...情侶關係去睇戲系咪應該...
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4840
用戶失蹤天數 3767
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
其實AA制吾錯啊;
又吾會比人話貪佢錢;
遲下大吉利是散咗;
又吾洗煩喎;
AA制吾錯;)

但係咁喎; 出街行街睇戲食飯;
仲係吾係真係咁得閒計住計住你幾多我幾先啊-,-
其實依家都係多人[你請1次我請1次];

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4835
用戶失蹤天數 328
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

回覆 #16 星月`穎 的帖子

都係既..不過比我我會
e.g.  我 28 唔知邊個 22
我會比 30算數  請佢2蚊

咁樣囉

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
yuki58 ([♥]SuperShuenbabii:*)
普通會員

在線王勳章  
UID 29113
積分 672
經驗 158
YK幣 690
帖子 326
精華 0
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5381
用戶失蹤天數 4035
來自 我啊媽個肚a_a.
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #16 星月`穎 的帖子

同意(Y)
你一次我一次唔錯既方法-V-
唔洗計住計住.

``[♥]陪我到以後 就這樣不放手;讓明天有夢做 讓故事有然後;P

小檸 (ジョア& ...)
普通會員
3c`

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 14124
積分 3964
經驗 883
YK幣 3443
帖子 2625
精華 0
註冊 2008-7-29
用戶註冊天數 5753
用戶失蹤天數 4115
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 yuki58 於 2011-4-29 20:45 發表。 
以前我覺得男方請都係正常;;但其實邊個都無所謂啦- -
最後我簡左"AA制"

不過其實我都係認為:邊個俾都無所謂啦..最緊要係開心姐: )

系也.開心系緊要.不過我諗人人都在意錢銀方面啦~

QUOTE:
原帖由 kennylo9966 於 2011-4-29 20:46 發表。
佢話請果陣問佢"你夠唔夠架"  /  太多次數間唔中拒絕佢請..

都幾好;p 不過佢實話夠..

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-29 20:48 發表。
其實AA制吾錯啊;
又吾會比人話貪佢錢;
遲下大吉利是散咗;
又吾洗煩喎;
AA制吾錯;)

但係咁喎; 出街行街睇戲食飯;
仲係吾係真係咁得閒計住計住你幾多我幾先啊-,-
其實依家都係多人;

AA制男方又會覺得衰呢;之前問過佢朋友..都話作為男既就請女既

QUOTE:
原帖由 kennylo9966 於 2011-4-29 20:50 發表。
都係既..不過比我我會
e.g.  我 28 唔知邊個 22
我會比 30算數  請佢2蚊

咁樣囉

系也.比廿蚊我都試過._.

QUOTE:
原帖由 yuki58 於 2011-4-29 20:52 發表。
同意(Y)
你一次我一次唔錯既方法-V-
唔洗計住計住.

但講返出黎好似好吾知點甘.

kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4835
用戶失蹤天數 328
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

回覆 #19 小檸 的帖子

咁咪自己估佢夠唔夠囉xDDD

高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4840
用戶失蹤天數 3767
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #17 kennylo9966 的帖子

......1蚊2蚊3456蚊呢啲......
計吾計都冇所謂啦下哇-v-

RE; yuki58;
嗯嗯; 計住計住好煩(!)

RE; 小檸;
[講心吾係講金] 呢句雖然好假;
但係拍起拖; 真係鐘意佢戈陣;
就吾會計啦(!);)

鐘意自己加;)
yuki58 ([♥]SuperShuenbabii:*)
普通會員

在線王勳章  
UID 29113
積分 672
經驗 158
YK幣 690
帖子 326
精華 0
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5381
用戶失蹤天數 4035
來自 我啊媽個肚a_a.
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #19 小檸 的帖子

咁我諗星月`穎既方法唔錯: ]
你一次我一次最公平唔洗爭唔洗計住計住.

``[♥]陪我到以後 就這樣不放手;讓明天有夢做 讓故事有然後;P

普通會員
3c`

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 14124
積分 3964
經驗 883
YK幣 3443
帖子 2625
精華 0
用戶註冊天數 5753
用戶失蹤天數 4115
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kennylo9966 於 2011-4-29 20:54 發表。 
咁咪自己估佢夠唔夠囉xDDD

佢乜都話夠架啦佢..

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-29 20:55 發表。
......1蚊2蚊3456蚊呢啲......
計吾計都冇所謂啦下哇-v-

RE; yuki58;
嗯嗯; 計住計住好煩(!)

RE; 小檸;
呢句雖然好假;
但係拍起拖; 真係鐘意佢戈陣;
就吾會計啦(!);)

甘又系既.但系之後又可能會後悔:(

kennylo9966
普通會員

UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4835
用戶失蹤天數 328
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

所以咪話要自己衡量囉=3=

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4840
用戶失蹤天數 3767
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #23 小檸 的帖子

嗯; 咁又係;
但係一切都係自己嘅決定;
所以點都吾應該後悔;
呢個係我嘅原則XDDD

鐘意自己加;)
普通會員
3c`

UID 14124
積分 3964
經驗 883
YK幣 3443
帖子 2625
精華 0
用戶註冊天數 5753
用戶失蹤天數 4115
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kennylo9966 於 2011-4-29 21:00 發表。 
所以咪話要自己衡量囉=3=

嗯嗯: ) 希望下次吾會出現呢個情況啦..

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-29 21:01 發表。
嗯; 咁又係;
但係一切都係自己嘅決定;
所以點都吾應該後悔;
呢個係我嘅原則XDDD

唉但如果決定錯左反而怪自己: (

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4840
用戶失蹤天數 3767
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #26 小檸 的帖子

堅持所有野都係岩嘅;
就算錯咗; 都係一個好好嘅經驗;

鐘意自己加;)
普通會員
3c`

UID 14124
積分 3964
經驗 883
YK幣 3443
帖子 2625
精華 0
用戶註冊天數 5753
用戶失蹤天數 4115
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-29 21:27 發表。 
堅持所有野都係岩嘅;
就算錯咗; 都係一個好好嘅經驗;

系既;p 我之前d經驗都系甘黎: )

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-29 11:16 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #1 小檸 的帖子

「今次你請下次我請」
你一次我一次好似好d喎.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 622
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 小檸 的帖子

樓主似系睇3D肉蒲團^_^

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候老婆兼秘書;有錢的時候秘書兼老婆。