論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  潮撐潮捧(!)姣_;$
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
-  潮撐潮捧(!)姣_;$

五洗知.五洗明.
照吹就ok

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 3765
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

超讚*v*
講返戈兩條姣_先;
冇得救啦;
第一條姣到咩咁;
仔又姣; T又姣; 女都姣;
就黎連件衫都姣得落-,-
勁抵死; 條仔比條勁吾掂嘅女姣咗去-,-

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-24 19:14 發表。 
超讚*v*
講返戈兩條姣_先;
冇得救啦;
第一條姣到咩咁;
仔又姣; T又姣; 女都姣;
就黎連件衫都姣得落-,-
勁抵死; 條仔比條勁吾掂嘅女姣咗去-,-

我反而想講番岩先戈個姣底:-O
您學校果d冇得彈=.=

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 3765
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 燒魚 的帖子

勁野呢(!)
另外戈條先把起火;
姣親我鐘意嘅\3/
但係依家sosad;
原來我個frd同佢行埋咗TwT

岩岩戈條友;
見吾少啦;
依家啲人得閒冇野做就想拍拖;
發花din-,-

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-24 19:17 發表。 
勁野呢(!)
另外戈條先把起火;
姣親我鐘意嘅\3/
但係依家sosad;
原來我個frd同佢行埋咗TwT

岩岩戈條友;
見吾少啦;
依家啲人得閒冇野做就想拍拖;
發花din-,-

您學校果d咁cheap既:-O

岩先戈個仲要串番我轉頭話我都係:-O

佢是五是路:-O

fedora11
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 42416
積分 1183
經驗 281
YK幣 1809
帖子 693
精華 0
註冊 2011-4-23
用戶註冊天數 4753
用戶失蹤天數 861
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

我來加入吧=]

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 fedora11 於 2011-4-24 19:23 發表。 
我來?P

您又知我地講乜=.=?

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 3765
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 燒魚 的帖子

cheap到-,-
唉; sosad;
當條友係frd;
點知佢咁樣;
同佢行埋咗...TwT

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-24 19:50 發表。 
cheap到-,-
唉; sosad;
當條友係frd;
點知佢咁樣;
同佢行埋咗...TwT

可能好快就散呢:-O

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 3765
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 燒魚 的帖子

嗯;
但係散咗;
佢都吾會揀我;(
咁散吾散有咩分別-,-

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-4-24 19:51 發表。 
嗯;
但係散咗;
佢都吾會揀我;(
咁散吾散有咩分別-,-

散左五洗篤眼篤鼻;p

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4839
用戶失蹤天數 3765
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #11 燒魚 的帖子

唉;
我乜都同佢講;
佢都知我鐘意佢又呢樣又戈樣;
咁仲同佢行;
佢都對得我住啦;(

鐘意自己加;)
kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4834
用戶失蹤天數 326
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

唔知你地講咩既人路過...

fedora11
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 42416
積分 1183
經驗 281
YK幣 1809
帖子 693
精華 0
註冊 2011-4-23
用戶註冊天數 4753
用戶失蹤天數 861
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

我亂吹姐=]

winky320 (monkeyovo)
普通會員
膠膠膠膠膠

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5292
用戶失蹤天數 1302
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-24 08:27 PM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
- -傾緊咩呢???