論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [已解決] 答到我有250YK
  [已解決] 本主題懸賞 YK幣 250  
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4993
用戶失蹤天數 632
來自 上水
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #14 hh36471288hk 的帖子

其實樓主標題系想寫
想_我就有250YK

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
samken12345
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 35875
積分 10454
經驗 1794
YK幣 1006
帖子 4485
精華 0
註冊 2010-8-19
用戶註冊天數 5012
用戶失蹤天數 2128
性別 男生
狀態 離線

得250YK?
係都250萬美金啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
註冊 2010-11-13
用戶註冊天數 4926
用戶失蹤天數 1207
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2011-4-23 01:47 PM 發表。 
收_na樓主
想反我地壇主??
過左我呢個VIP個關味呀,,
成日系cs區咁鬼無聊又反n3又反我又反日記又反pu
你以為你邊位呀
好型呀?
系咪要拍爛手掌呀頂你個_
仲以為自己幾型幾型咁
個個都投訴你na
========= ...

你冇_病啊話 我幾時有話反邊個啊?
反仁傑係第一個反既人
你唔知就收皮喇
識做個nst就以為自己好_型
唔尸口巾你唔好以為自己好型?
乜尸九都唔知就係到尸九叫

過你個爛鬼vip做乜尸九關啊?

K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39226
積分 27255
經驗 6104
YK幣 28994
帖子 8238
精華 0
註冊 2010-12-26
用戶註冊天數 4883
用戶失蹤天數 2997
性別 男生
狀態 離線

回覆 #17 27284252 的帖子

你系唔系0n_
其實你知唔知壇主=仁傑

普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38100
積分 1549
經驗 -62
YK幣 1818
帖子 805
精華 0
註冊 2010-11-13
用戶註冊天數 4926
用戶失蹤天數 1207
性別 男生
狀態 離線

你就0n_  鬼唔知你壇主係男人

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4993
用戶失蹤天數 632
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

駛吾駛要證據??
我系cs區見過好多次na

on9987
普通會員

UID 34407
積分 11625
經驗 1632
YK幣 3658
帖子 2017
精華 0
註冊 2010-6-25
用戶註冊天數 5066
用戶失蹤天數 37
性別 男生
狀態 離線

下列是最正確答案

1.我想問一下 有幾多日本人有睇點解阿sir係阿sir
米亂答 我知道答案

約0-127619000

2.香港有幾多個人有玩cs?

約0-8000000

3.仁傑住邊到?要詳細

宇宙,太陽系,地球,亞州,中國香港,他家

最近5次評分記錄
97vicky   2011-4-23 06:34 PM   YK幣  +10   比住4%先,等有心人再比你

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6306
用戶失蹤天數 3869
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

再有罵戰的話使立即關p0

BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6194
用戶失蹤天數 116
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

MK認為講粗口好型棍

K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

UID 39226
積分 27255
經驗 6104
YK幣 28994
帖子 8238
精華 0
註冊 2010-12-26
用戶註冊天數 4883
用戶失蹤天數 2997
性別 男生
狀態 離線

回覆 #24 BennyChung 的帖子

Are you MK people?

細ming (阿爾托柒敢死隊)
普通會員

UID 41741
積分 491
經驗 161
YK幣 285
帖子 312
精華 0
註冊 2011-3-27
用戶註冊天數 4792
用戶失蹤天數 4660
來自 〝我來自江湖〞
性別 男生
狀態 離線

我路過都要出下聲架喇.....睇唔過眼...
細路...係到打粗口有鬼用咩....
你係個電腦世界打粗口ja....死物ja....
有型D周街搵人講丫嘛...咁有文化....
好老實你咪又係到開埋D無聊po...
你仲係我po話我po硬膠問題...
咁叻自己開壇搵人吹丫嘛....
咁咪唔駛嘈囉...
你可以做壇住架...好似好有地位咁添呀...岩哂你啦~
但係以你D咁既人...我睇死你做唔到囉!!!!

<=好得意呀
qwe27898807 (黑名單)
禁止訪問

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 36349
積分 2695
經驗 293
YK幣 56
帖子 548
精華 0
註冊 2010-9-6
用戶註冊天數 4994
用戶失蹤天數 3595
來自 fucking
性別 男生
狀態 離線

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4993
用戶失蹤天數 632
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

佢想查仁傑家宅
BEN哥答佢荔景
我想答樓主
粉嶺呀,,c0m3 0n