論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: mhp2勁歌金曲~
臭禧
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章  
UID 3948
積分 848
經驗 165
YK幣 749
帖子 551
精華 0
註冊 2007-8-22
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 5454
來自 hong kong
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
mhp2勁歌金曲~

mhp2勁歌金曲~~好正!!

曲:林狗版勁歌金曲   詞:kogun
==========================
怪獸   最驚踩中落穴
被閃中又搖頭   麻痺毒氣打中又會嘔

爆上角   仲有截尾   斬斷後就快死
想要古龍血   村長搵炎妃

See him fly, he's flying in the sky
蒼火佢愛狂奔   勾尾仲會大嗌

長尾狒狒識放屁   臭味確係難避
收劍碌開伸下脷   最弊隻野豬埋黎沖喜
行到咁開點救你   櫻火打你用條尾
若佢飛去四區   過zone抖下氣

打到就發癲   雙金獅我打佢唔掂
嫌麻穴放得太前   怎麼閃   條金毛先會被騙

去金雞   又無位
圍埋成班mou係M記   無問題

我配備唔曳   打得好經濟
zone 邊猛射彈   唔浪費
拍檔直頭廢   成日訓低
CM要學我   三個學位

又悶又想死   行頭齊備仲帶晒餌
條黃金魚偏偏玩野   無野釣點番屋企

我說過會有壓力   成日力盡教我點解決
”貓的”既問題   仍然未解決

我想捉   你可不可以暫時別再"口趙"
其實佢   現已dup 頭拖柴番巢就快謝
但如果   但如果你劈下去    或者........

我個秘藥在何方    有舊靚肉在廚房
回復藥又食晒   支給品通通飲光   無人幫

阿霞好煩   週街亂撻野
識放毒氣   擺尾後會飛

(國)窩追中意抽衰   窩艾抽衰用兜隊兩隊  (譯: 我最鐘意抽水   我愛抽水   用刀隊兩隊)
(國)賤賤緊歲    窩艾抽衰   醫齒張豬窿包威   (譯:靜靜跟隨   我愛抽水   一起將巨龍包圍)

儲夠野 woo~o~o~o
做好金火組隊 lem 野
殺殺殺   見切氣刃   再挑多一野

睇見佢地   日日夜夜同神人埋堆
升級超易   打得好爽趣
放棄女友   一收call 我又即去

邊個大佬   渣弓亂淝
拎箭亂咁射   擊落同伴中火車

無飲Hot Drink   冷冷冷
即刻走出那個洞
過去Zone Two   鬼死咁熱
偏偏一對四角失踪

大劍唔收   全日無休   為隻爛鬼金冠我有排受
成日唔抖   能力持久   可惜家中雌火要我停手

就算你中噴火收皮   一定幫你
約friend 出黎   打機夾嬉戲

★||+''我不怕了...再怕只是害怕你會討厭我?*_我喜歡你!!-●

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   大富豪勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章  
UID 1301
積分 390
經驗 91
YK幣 1131
帖子 85
精華 0
註冊 2006-11-26
用戶註冊天數 6373
用戶失蹤天數 4260
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

好好笑呀

ARSENAL
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Eddie999
普通會員

論壇開幕一年紀念星章  
UID 5769
積分 551
經驗 187
YK幣 36
帖子 220
精華 0
註冊 2007-10-25
用戶註冊天數 6040
用戶失蹤天數 4726
性別 男生
狀態 離線

好好笑呀

sinshuki
普通會員

UID 7165
積分 222
經驗 100
YK幣 213
帖子 178
精華 0
註冊 2007-12-13
用戶註冊天數 5991
用戶失蹤天數 5790
性別 女仔
狀態 離線

哈哈哈哈!!!!!!!!