論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 第1po:)不美的我:)  (單選) [參與投票的會員]
勁唔令
  13 (25.00%)
唔令
  9 (17.31%)
0k
  27 (51.92%)
  3 (5.77%)
好令
  0 (0.00%)

標題: 第1po:)不美的我:)
erica831
VIP會員
-♥ EYerimond.

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
註冊 2010-12-11
用戶註冊天數 4894
用戶失蹤天數 1956
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
第1po:)不美的我:)

話說我突然想po自拍;
我很醜的請見諒;
有咩自拍既技巧要傳授給我啊.
最近愛上了吳若希的我;
狂聽佢d歌哇: )
仲有;
記住投票啊.

來了xd

I'll be waiting for you; 感覺未可以逃避.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 5000
用戶失蹤天數 4085
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

唔係太差

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5371
用戶失蹤天數 514
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

化左妝?

好白*v*

gcobs164593 (熱愛↕↗ NST★'')
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 37081
積分 1454
經驗 405
YK幣 1004
帖子 496
精華 0
註冊 2010-10-7
用戶註冊天數 4959
用戶失蹤天數 3091
來自 Taiwan-Yk
性別 男生
狀態 離線

我記得網路上交的技巧 = =
是從上策往下拍
大約45度角
那種角度正剛好
試試吧

andylam
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 39290
積分 973
經驗 46
YK幣 40
帖子 193
精華 0
註冊 2010-12-29
用戶註冊天數 4876
用戶失蹤天數 1890
性別 男生
狀態 離線

好美

erica831
VIP會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4894
用戶失蹤天數 1956
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2011-3-5 03:03 PM 發表。 
化左妝?

好白*v*

冇呀 咁細唔會化
d人都話我黑ge- -
光線問題吧

I'll be waiting for you; 感覺未可以逃避.
pijhs70799
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38852
積分 978
經驗 20
YK幣 408
帖子 356
精華 0
註冊 2010-12-12
用戶註冊天數 4893
用戶失蹤天數 3312
性別 男生
狀態 離線

照片有打光嗎?

erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4894
用戶失蹤天數 1956
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 pijhs70799 於 2011-3-5 03:36 PM 發表。 
照片有打光嗎?

唔明你講咩
(我在用力地把帖推上去)

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5387
用戶失蹤天數 3979
性別 女仔
狀態 離線

有冇聽錯過了
btw,令女

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4894
用戶失蹤天數 1956
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2011-3-5 03:58 PM 發表。 
有冇聽錯過了
btw,令女

有聽喔好好聽
我down哂成隻碟.
多謝monmon:]

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4847
用戶失蹤天數 3773
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

okay丫;)
((點都係我最樣衰啦;)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
ki2123
普通會員

UID 36091
積分 449
經驗 138
YK幣 452
帖子 215
精華 0
註冊 2010-8-28
用戶註冊天數 4999
用戶失蹤天數 4457
性別 男生
狀態 離線

OK丫
不要說"不美"

erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4894
用戶失蹤天數 1956
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-3-5 08:50 PM 發表。 
okay丫;)
((點都係我最樣衰啦;)

咪咁話自己啦
你個樣唔錯啊.

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5959
用戶失蹤天數 1349
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

OK嘛...
ERICA BB XP

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4894
用戶失蹤天數 1956
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 心情 於 2011-3-5 11:31 PM 發表。 
OK嘛...
ERICA BB XP

wow心情bb仲正啦
你個po d相咁有艷福
點夠你黎啊