論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 蠢族活動二:賀詞大放送!
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6379
用戶失蹤天數 4073
來自 無人之境
狀態 離線
  正常字體
蠢族活動二:賀詞大放送!

蠢族話咁快就第15回,任何祝賀既話都隨時有機會獲得YK幣嘉許!咁難得既機會你仲可以錯過?

(此活動開放至9月19日)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 857
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

恭喜你第15回 88@.@

最近5次評分記錄
`mR.H0   2010-9-12 10:30 AM   YK幣  +1   88~~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6049
用戶失蹤天數 4035
性別 男生
狀態 離線

感人留名

估唔到真係有咁快
好記得蠢族好似係yk第1個家族 (跟住d人跟跟下風就好多個
估唔到有成2年
果時我都好似差唔多小五定小四
果陣時我係度係咁吹水
成日比我阿媽問我做咩係電腦面前傻笑
真係幾開心
過得好快 我已經中一啦

最近5次評分記錄
`mR.H0   2010-9-11 04:45 PM   YK幣  +10   肺腑之言!

我不會喔 (幹.天使)
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 857
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 -Marco`朗☆ 的帖子

_你,原來你E加先中1

joseman12
高級會員
YK小學膠

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 26033
積分 7243
經驗 1637
YK幣 1212
帖子 2869
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5479
用戶失蹤天數 263
來自 BIGBANG
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 -Marco`朗☆ 的帖子

我都係咁呀XD

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6049
用戶失蹤天數 4035
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我不會喔 於 2010-9-11 04:24 PM 發表。 
_你,原來你E加先中1

係唔係唔比阿?

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 857
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 -Marco`朗☆ 的帖子

唔係,我接受唔到你原來係中1

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5142
用戶失蹤天數 314
性別 男生
狀態 離線

你地開左11日就800好神@@祝你地可以每日開一個回(而個係冇可能架)

最近5次評分記錄
`mR.H0   2010-9-12 10:30 AM   YK幣  +3   多謝讚賞,承你貴言!

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6379
用戶失蹤天數 4073
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-9-11 04:23 PM 發表。 
感人留名

估唔到真係有咁快
好記得蠢族好似係yk第1個家族 (跟住d人跟跟下風就好多個
估唔到有成2年
果時我都好似差唔多小五定小四
果陣時我係度係咁吹水
成日比我阿媽問我做咩係電腦 ...

原來你有咁多情緒

QUOTE:
原帖由 暗神騎士 於 2010-9-11 04:35 PM 發表。
你地開左11日就800好神@@祝你地可以每日開一個回(而個係冇可能架)

試過
第五回2009年7月22號開
第六回2009年7月23號開

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5142
用戶失蹤天數 314
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 `mR.H0 的帖子

咁神

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 857
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 暗神騎士 的帖子

膠仔吹水區開左幾個鍾先去到12頁

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6372
用戶失蹤天數 1303
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

成2年啦@O@
真係估都估唔到呢
多謝諸位o係我同大家有時差既情況都同我講野啦xD

QUOTE:
賀詞
時光飛逝已兩年,
閑話家常每晚見,
蠢族成員情不變~!!

最近5次評分記錄
`mR.H0   2010-9-12 10:31 AM   YK幣  +5   好詞好詞!

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6049
用戶失蹤天數 4035
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2010-9-11 04:37 PM 發表。 

原來你有咁多情緒

試過
第五回2009年7月22號開
第六回2009年7月23號開

咩意思

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6379
用戶失蹤天數 4073
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-9-11 05:17 PM 發表。 

咩意思

讚歎

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6049
用戶失蹤天數 4035
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2010-9-11 05:18 PM 發表。 

讚歎

多謝