論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: ★` 唔想返學=( 自拍1大張  多選 : 最多可選 8 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
好嘟嘟=(
  19 (13.19%)
勁嘟嘟=(
  58 (40.28%)
直接D啦上面! 好樣衰囉=( !
  7 (4.86%)
直接D啦上面! 勁樣衰囉=( !
  11 (7.64%)
哇!!` 人黎? 返外星啦樣衰;影響市容=(!
  12 (8.33%)
我嘔死啦` 害人不淺!!` 正1害人精=(!
  10 (6.94%)
咪咁自大啦樣衰; 照下鏡先啦你=(!
  16 (11.11%)
你....! 樣衰到嘟咁=(! 講唔口既既樣衰!!!` ((請註明我有幾樣衰:_______!))
  11 (7.64%)

標題: ★` 唔想返學=( 自拍1大張
yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5138
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
★` 唔想返學=( 自拍1大張

係呀!!`  我就係樣衰呀`   點丫?
你地唔据我;   咪打我囉
麻煩入黎投1票
張相整過~~y0!`
可以估埋幾歲的說;)
不過其實好易估-__-   因為我好似有寫出生日期-,-
去相-__-!   1張only!

準備啦!!

1.  止嘔丸x N粒
2.  嘔吐袋x1   大大大大大大size!!
3.  長者、兒童或婦孺     請按上一頁=(    byebye.
4.  請有心理準備`-__-!
5.  準備妥當請慢慢拉落去....

到!!

嘔了嗎?

已經整過黎先俾你地睇=(

有事既...  s0rry=(

比返張靚野大家睇@v@!!
就係theresa女神啦!!

我愛你也theresa>3<!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
☆小花★ (Crystal:D:D)
普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5317
用戶失蹤天數 4905
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

我搶1*
靚女丫.下次試下唔好整.就咁放出黎.

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5138
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2 ☆小花★ 的帖子

影相同真人 ;
往往係好大差別=(
你同theresa女神都好靚女@v@!!

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5317
用戶失蹤天數 4905
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 yumikobobui 的帖子

你又知.
你睇過我d相丫.?
但是我點都唔可以同傳穎姐比既.

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5138
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #4 ☆小花★ 的帖子

ic0n不是本人嗎=(?
講真;theresa唔靚架...
落左妝唔係靚女=(
不過佢化妝叻;;  而且我鍾意佢既性格  好nice
又識寫書!!>w<

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5317
用戶失蹤天數 4905
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 yumikobobui 的帖子

喔..........
原來你是說icon.
沒錯.那是我本人丫.
原來是這樣子.

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5138
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #6 ☆小花★ 的帖子

點解你打書面語既=(?
怪怪地-.-"

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5317
用戶失蹤天數 4905
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 yumikobobui 的帖子

我都可以打口語既.
不過有時候唔慣打口語姐.

yumikobobui
普通會員

在線王勳章  
UID 33155
積分 1018
經驗 313
YK幣 682
帖子 494
精華 0
註冊 2010-3-4
用戶註冊天數 5138
用戶失蹤天數 4694
來自 非洲a3a"
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #8 ☆小花★ 的帖子

=(我唔慣打書面語... 囧

普通會員

UID 29862
積分 738
經驗 229
YK幣 478
帖子 435
精華 0
註冊 2009-9-6
用戶註冊天數 5317
用戶失蹤天數 4905
來自 地球某一個地方
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 yumikobobui 的帖子

原來係咁樣.

孤獨惱人 (《~恐龍!!)
高級會員
《~恐龍!!

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 3442
積分 7423
經驗 3927
YK幣 8858
帖子 2469
精華 0
註冊 2007-7-2
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2372
來自 三重連太陽系始源藍星
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ☆小花★ 於 2010-9-4 00:52 發表。
我搶1*
靚女丫.下次試下唔好整.就咁放出黎.

係囉~
您都ok丫~
試試唔整再放出黎~

隋風而行 (此用戶已被禁止訪問)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 30594
積分 2896
經驗 993
YK幣 2271
帖子 1572
精華 0
註冊 2009-10-14
用戶註冊天數 5279
用戶失蹤天數 3278
性別 女仔
狀態 離線

ps過
不給評語

a26776500 (幹.女神)
高級會員
血色茉莉

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5087
用戶失蹤天數 4085
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

不整可能還令女!

夜鈴
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36032
積分 410
經驗 54
YK幣 177
帖子 74
精華 0
註冊 2010-8-26
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4835
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 ☆小花★ 的帖子

認同
p.s.你有男朋友未嫁?

johnsonchou3
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 35992
積分 823
經驗 225
YK幣 815
帖子 354
精華 0
註冊 2010-8-24
用戶註冊天數 4965
用戶失蹤天數 4533
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 a26776500 的帖子

同意...都幾令啊...