論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2011-4-10 10:38 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #120 superstarbo 的帖子

你隻腳點丫..有冇事丫.
我而家對篇文吾知點作.
幫下我拉..

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 4373
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #121 jessie72310 的帖子

行路痛=[
我點幫你a_a
我都唔知你依家講到邊.

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-11 08:03 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #122 superstarbo 的帖子

``睇番米知囉.

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 4373
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #123 jessie72310 的帖子

都話唔得閒睇番囖.

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-11 11:04 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #124 superstarbo 的帖子

超超超`-.-

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1358
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

讚呀...
好睇好睇.

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 5006
用戶失蹤天數 3469
性別 女仔
狀態 離線

好睇 =]
keep going~~~=]
+油=]

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-23 12:39 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.28

棄左幾星期;;)))`ˇ
而家先p0st`s0r
----------------------------------------------------------------
Miss WonG”下個月有個慈善sh0W`,,要搵人表演
ALL:搵邊個丫?!
Miss WonG"我為左時間既關係我已經抽左...
ALL:咁係乜水...
女abcd+男abcd:希望係我地
Miss WonG"羽音,雨希,妙婷,嘉朗,芷晴,嘉俊,嘉歡,,重要1個........江影彤
女abcd+男abcd:"超..冇希望..成日都係佢地,,不過,吾緊要..有彤姐.
羽音:MW,,咁我地做咩嫁..
Miss WonG"表演話劇同樂器.......
雨希:話劇內容??
Miss WonG"自篇自導自演
ALL:正....
-----------------(叮~叮~叮)---------------
Miss WonG"3月14要表演,,3月10綵排,,係咁,,落堂
ALL:GooD BYE MW!?
作者:講D咁既耶...都可以講成日............
---------------------------------------------
羽音:喂..放學拉..去邊好?!
婷B:是但拉.
芷晴:唱K;;))`ˇ
羽音:好哇.
雨希+朗+俊:米住..我地有野做,,係咁.
羽音:喂...米住丫.
芷晴:做咩丫..
羽音:佢地走哂囉.
芷晴:算拉..我地自己唱..
ALL:好..出MK唱........
-------------------------------雨希+朗+俊果邊-----------------------------------------
朗:去邊丫;;))`ˇ
雨希:買禮物.
俊:咁去邊買丫..
雨希:你去"開"果間.
俊:0K.
-------------------------------------------------------------------------------------------
下集預告:
吾知雨希會買咩禮物俾羽音呢..
想知呢..吾該,,俾D cM;;))`ˇ我拉
------------------------------------------------------------------------------------------
講住咁多先.
遲D再p0sT`

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 3483
性別 女仔
狀態 離線

搶到了xD
加油xD

[c=12]♥
[/c=5]
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1358
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

support.
加油.繼續作=]

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
samken12345
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 35875
積分 10454
經驗 1794
YK幣 1006
帖子 4485
精華 0
註冊 2010-8-19
用戶註冊天數 5018
用戶失蹤天數 2133
性別 男生
狀態 離線

正...
等你再出的說

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-25 01:45 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.29

上回講到:
雨希:你去"開"果間.
俊:0k
----------------------------------------------------------------
今集內容如下:
--------------------旺角中心-----------------
雨希:做乜黎旺中丫?!
俊:你又話買耶-.-
雨希:係喎.
俊+朗:人頭豬腦.
雨希:做咩話我...
俊:冇丫..上四樓拉.
雨希:喔喔a0a.
--------------------四樓精品店-------------------------
俊:係喎..你上黎買咩嫁.
雨希:買生日禮物俾羽音嫁(面紅)
朗:你個死仔丫;;買生日禮物米買囉,,洗吾洗面紅丫..
雨希:咁我第一次送禮物俾羽音丫媽..又吾知送咩喎,,但係諗起羽音,,就...(有口難言)
朗:得得得..你吾洗講,,我明.
雨希:你明??
朗:都話明囉..好煩丫你,,快d揀拉..我今晚約左婷婷BB食飯嫁.
雨希:得拉..朗朗豬a0a.
朗:唉..冇你咁好戲.
俊:喂喂,,你兩粒死仔過黎睇下丫.
雨希+朗:死仔到左.
俊:頭先啲"sellzz"俾左D貨我睇丫..味上架嫁..佢重話D貨係日本空運到港嫁..包令;;))
雨希:咦咦a0a,,呢條手鏈幾令喎..(心諗:重要有星星吊飾,,羽音一定好鍾意.)
俊:雨希,,情侶介..岩不.
雨希:睇下先,,星星情侶介,,I LIKE THIS,,
俊:咁要吾要丫,,
雨希:包起佢..條鏈同對介..
Sellzz:多謝你$520丫,,
雨希$600吾洗找,,幫我包令佢,THZZZ;;))`ˇ
Sellzz:好丫..咁你等等.
--------------------15分鐘-----------------------
Sellzz:風先生,,搞掂拉..歡迎下次光臨丫.
雨希:0kk;;)下次見.
-------------------------------------------------------------------------------
佢地出左旺中,,行左去朗豪坊..
咁岩,,君樂同小琪同時亦都係朗豪坊7樓行緊,,而羽音佢地就係朗豪坊8樓睇緊衫衫.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
等我講番羽音果邊先;;)
-----------朗豪坊8樓-----------
羽音:婷婷B,,岩岩果件黃色衫幾型丫可..
婷B:係呀,,果件白T重型,,好岩朗朗丫.
芷晴:岩岩我行果陣睇到件粉色T都好令..幾岩俊俊v33v`
羽音:我地今日出MK既原因係買衫嫁,,點解會同佢地買埋既@v@
婷B:我都想知..
芷晴:可能佢地係我地既心目中既地位幾高下,,所以就係咁囉.
羽音:晴晴講得好v33v`低鍚xD
婷B:喂喂,,果條友咁似樂哥既a0a.
芷晴:係喎..
羽音:佢重同小琪一齊喎0v0.
婷B:過去囉.
ALL:好好.
-----------------------------------------
君樂果邊;;)
小琪:岩岩果杯雪糕好好味丫a0a.
君樂:當然拉..我"喂"你食喎,,梗係好味拉.
小琪:自作聰明.
君樂:做咩話我姐,,琪琪豬v33v`
小琪:街呢嫁呢度..
君樂:有咩所謂姐.
羽音:凌君樂,,"哈"我琪琪豬.
君樂:我冇丫.."可"琪琪豬.
羽音:姐妹們見吾見到.
芷晴+婷B:睇到a0a.
小琪:我地挽炸,,羽音..冇耶丫.
羽音:真係..我丫哥佢..
小琪:我知丫..佢對我好好嫁.
羽音:好拉好拉,,我信你.
君樂:丫妹,,我對小琪好好嫁,,你放心拉.
羽音:我又冇話信你..薯仔.
君樂:挽我..
羽音:我冇挽丫,,行拉.
君樂:係喎,,岩岩雨希佢打黎丫,,
羽音:佢地係邊丫.
君樂:朗豪坊,,
羽音:咁搵埋佢地一齊返食飯拉,,我今日做米飯班主.
君樂:咁好拉,,我打俾佢地係starbuck等拉.
ALL:0KK;;))`ˇ
-----------------------STARBUCK---------------------------------
俊:咁耐嫁佢地(嘆緊咖啡xD)
雨希:佢地係7樓慢慢行緊落黎(嘆緊朱古力)
ALL:喔喔a0a.
-------------------------------5分鐘後------------------------------
        ------------------STARBUCK門口--------------
雨希:見到佢地拉,,(重飲緊朱古力嫁)
羽音:希希豬;><
雨希:羽音豬豬,,我買杯朱古力俾你飲,,好不??
羽音:好呀xD.
-------------------------------------------------------------------------
佢地坐左陣,,飲埋耶走左.
林管家車左我地去羽音屋企..
------------------------------------------------------------------------
             -----羽音屋企---------
君樂:好消息,,今晚呢位好妹妹會做1晚米飯班主.
ALL:真嫁..
雨希:當然,,我羽音豬豬..入得廚房,,出得廳堂.
羽音:哈哈,,過獎拉各位..
君樂:吾好講住拉..羽音入去拉,,我地等住你碗飯丫..
羽音:知拉..
--------------------------------------------------------------------
食完飯之後,,佢地挽誠實與大膽,,挽到成點鍾..
先捨得訓教,,呢幾日佢地都係羽音屋企過夜..
-----------------------------------------------------------
到左2月13號...
佢地朝早出左海挽..返到屋企都成12點幾..都係攰到郁吾到丫.
-------------------------------------------------------------------------
下集預告:
到左2月14,,羽音生日又到左拉...吾知會點過呢個
快樂而浪漫既生日呢..係米好想知呢..
想知既話..俾D cm;;))我拉;;))`ˇ

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 3483
性別 女仔
狀態 離線

加油;;`
十卜 yoU;')

[c=12]♥
[/c=5]
fedora11
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 42416
積分 1183
經驗 281
YK幣 1809
帖子 693
精華 0
註冊 2011-4-23
用戶註冊天數 4771
用戶失蹤天數 878
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

樓上你扮人logo=.=""

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-25 12:28 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #134 fedora11 的帖子

佢張logo有咩問題.