論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
原創黎架WOR=_="
你都唔佑@/

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-23 08:30 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #106 心情 的帖子

係原創..
但係..我呢排思想好亂..唔知想點..所以有作到唔知想點..

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #107 jessie72310 的帖子

哈哈...
千其唔好棄文呀!!

我沒有說謊 我何必說謊
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-25 09:11 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #108 心情 的帖子

我不回的.....

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #109 jessie72310 的帖子

那就好XP
等緊你出=]

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-25 09:47 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #110 心情 的帖子

就作完..等多一陣..

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #111 jessie72310 的帖子

好的=]
完成了嗎?

我沒有說謊 我何必說謊
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5134
用戶失蹤天數 3508
性別 女仔
狀態 離線

add oil sup you

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-3-6 12:47 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
ch.25

遲左少少~PoST,,s0r
----------------------------------------
上回講到:

羽音:小琪丫..我想靜下..我入Band 房..

小琪:羽音..
-----------------------------------------
今集內容如下:
--------------BanD房-----------------
羽音:你好耶la,,凌君樂..而家有兄弟唔要丫妹
有兄弟大哂...(一邊打鼓一邊講)
---------------------過左一陣-------------------
門口有D聲..原來係雨希丫..佢行左過去羽音到..
雨希:猜猜我是誰?!(um住羽音對眼)

羽音:唉..風雨希,,原來有人重記得我喎;哼

雨希:s0rrY丫...老婆,記唔記得過多幾日就生日la

羽音:哈,,生日喎..唉.(泠笑)

雨希:唔好嬲la~錫番la

羽音:嘔心丫..唔洗lo

雨希:得la得la
---------------------------------------------------------
君樂:嘩-`有情飲水飽la~丫哥喎..

羽音:丫妹喎..唉..心淡

君樂:咁丫..唔知有冇人食呢.[拎左個海綿蛋糕出黎]

羽音:算數..唔同你計,冇下次

君樂:呢個妹丫..有蛋糕唔同哂.重要係我整,,真係幸福.

羽音:你唔係,,有心太軟就..變哂.

君樂:不愧係丫妹..知我口味.

羽音:彈開彈開,,咪左我食蛋糕..

君樂:雨希,,好好錫我個妹丫,唔恰得嫁.

雨希:係既,,樂哥.(明玩耶)

君樂:想死丫風生,算,,丫妹快D訓教拉,,好夜la.

羽音:哦哦,早抖丫哥..
----------------------------------------------------
今集好似少左D..下次會長番少少
---------------------------------------------------
下集預告:
大家期待左好耐既事發生lo
(係羽音同雨希關係..)
想知下文...就cm,plZZZZZZZZ

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 3483
性別 女仔
狀態 離線

c0mm3nT-____-;;`

[c=12]♥
[/c=5]
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

COMMENT=]
讚=]

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-3-24 11:27 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.26

呢排冇咩時候p0st~s0r,,而家p0st番
----------------------------------------------
上回講到:

君樂:想死丫風生,算,,丫妹快D訓教拉,,好夜la.

羽音:哦哦,早抖丫哥..
-----------------------------------------
今集內容如下:
----------走廊-----------------
雨希:老婆`我今晚要同你訓xP

羽音:吾得.

雨希:冇得吾得.

羽音:你話丫..閉閉[入房]

雨希:哎呀~衰妹..你一陣死硬;哈.

-----------羽音房------------------
羽音:沖涼先...

過左20分鐘到~

雨希:你吾俾我同你訓..好..我出招..

之後..雨希"喱"左係羽音張床到..

----------5分鐘後-------------
羽音:聽日返2:30..而家11:30,訓教.

行到去床之前既幾步..羽音已經察覺到雨希係自己張床到...
之後..就慢慢行上床..

雨希:今次仲捉你吾到[一耶拉左羽音落床]

羽音:你好賤丫..衰人

雨希:吾賤點做人丫..

羽音:同我落去丫[想踢雨希落床]

雨希:哎呀..女仔吾可以咁嫁..

羽音:你吹bb丫..

雨希:超..吹你個頭.訓教la

羽音:係你左住我訓姐...

雨希:咁訓囉..

過左一陣..

雨希:老婆...

羽音:訓左拉...

雨希:吾好玩la...有耶問你..

羽音:問咩先..

雨希:不如..我地咩咩拉[勁直接]

羽音:下...我地都味結..(作者"結=結婚)

雨希:驚咩姐..好拉(作者"風先生佢今日好似有D問題)

羽音:唉..米煩拉..

雨希:好拉..

羽音:唉..是但拉[口快快-.-]

----------------佢地就咩咩左拉-------------------------------
到左第2日---10:30..

雨希:羽音...[岩岩訓醒]

羽音:嗯[明顯味訓醒拉]

雨希:衰女..仲吾起身..

羽音'你叫緊我丫[味回魂]

雨希:明顯拉`哈

羽音:我要食早餐xP

雨希:好,好,好,你食咩我整你食..

羽音:烏冬加蛋xD要多杯檸茶走冰走甜走茶走水加走杯..

雨希:咁你不如吾好飲...

羽音:挽下姐..去拉~老公xP我換衫衫丫.

雨希:好拉..快d落黎喎..

羽音.:嗯嗯..
----------------------過左30分鐘--------------------------------
      -------飯廳--------
羽音:快D拉..

雨希:得拉..我要整埋你丫哥果份..

羽音:理佢丫..我地自己食算拉..

君樂:哦哦哦..原來我做左粒發光既電燈膽xD.

羽音:講下姐..

雨希:吾好講拉食耶先..

--------------------------到左11:30--------------------------------
羽音:喂~風雨希,,你記吾記得你今日要返學嫁..

雨希:記得..

羽音:咁快D換衫拉.

雨希:哦哦..
-----------------------------------------------------------------
[不敢相信 和你戀愛無默契 不經意被旁人代替]←羽音手機鈴聲

羽音:喂..

婷B:羽音豬,,出門口味..

羽音:等緊件懶蟲...

婷B:哦..咁丫..林管家車緊我地黎接你喎..

羽音:哦..咁..一陣見~閉

婷B:閉閉.
-----------------------------------------------------------------------
下集預告:
返到學校有事發生..彤姐上場扮大家姐既日子又到拉..唉.
吾知會點呢..
想知就..吾該cM籽

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 3483
性別 女仔
狀態 離線

c0mm3nT==];;`

加油;;`

[c=12]♥
[/c=5]
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4375
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-10 02:01 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.27

今集…有人重拾大家姐生活
羽音佢地要頂都5個月..真係慘慘慘..
--------------------------------------------------
上回講到:
羽音:哦..咁..一陣見~閉
婷B:閉閉.
------------------------------
今集內容如下:
----12:15-----
羽音:風雨希`你條x街.
雨希:咩皮..
羽音:夠鍾拉..遲哂拉.
雨希:係咩..而家12:15
羽音:你吾好吾記得婷B豬佢地等緊嫁.
雨希:真係吾記得..
羽音:咁你同我死出門口拉.
---------停車場-----------
婷B:咩料丫,,你地..咁蕉耐..上車拉.
羽音:呢位丫伯囉..吾Q記得..
雨希:吾好嬲拉..最多我請你地食耶..
---------------------------------------------
俊:食咩先.
芷晴:食左你;哈
朗:吾好挽拉你地..
婷B:有咩所謂姐..
ALL:-.-
羽音:M記..有益
雨希:就M記..
----------------------------------------------
佢地去左M記食耶..
叫左6個餐$150…(食自助餐都得丫>3<)
-----------2:00返到課室----------
彤姐:哎呀,,我今日又靚左拉[對住塊鏡,,行出門口]←自戀
作者:咩料丫佢
羽音:呀…(俾人踩)
彤姐:a0a,,有人迎接我既0v0
羽音:邊個得閒迎接你丫低能仔...重要踩親我..
彤姐:明顯有人扮吾知..”可”,玲!?
(人介”童詠玲:賤人2號,彤姐D”o靚”,好鍾意搶人D仔,,又吾靚,又姣..但係好有錢-.-)
玲:呢D人,,正姣西..彤姐踩到你汁到拉.
羽音:你..你…
彤姐:吾夠串,,就收聲拉.
羽音:你班姣西,,小心今日俾人接放學..
彤姐:好驚喎..係米要咁丫.
羽音:理你有命..費事智商低俾人話..我呢D全級第一..變左第二會好冇面.
彤姐:你好耶..
羽音:你咩你丫..我不嬲都咁好耶.
彤姐:收拉你.(走埋)
羽音:有人吾夠串走埋..
雨希:呢D人,,正蛋散..
ALL:米係..係到串人,,算吾起,,,就米串拉
~~叮,,叮,,叮~~
ALL:上堂,,走人..
Miss WonG”下個月有個慈善sh0W`,,要搵人表演
ALL:搵邊個丫?!
------------------------------------------------
下集預告:
會搵邊個人表演呢(相信大家都知拉;哈)
都會預告下個3月14既個慈善sh0W`
要搵人合作演話劇同樂器表演.
2月14號羽音生日…希望會有個難忘既生日..
------------------------------------------------
`棄左都0K耐
而家先理番篇文..s0r`

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

cm`壹壹壹壹壹.
我已經好耐冇睇啦-,-
等我得閒.我再從新睇過

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?