論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
註冊 2010-11-9
用戶註冊天數 4920
用戶失蹤天數 4661
來自 你牙媽個肚=v=''
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
再留cM...千其吾好棄文-_-好睇嫁;

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-30 12:15 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.18情敵(4.4)

上回講到:

雨希:你好野

軒:不嬲

~到左小息~

軒:羽音??!

羽音:[冇理佢]

軒:唔洗咁吖

羽音:我就係要咁~吹咩

軒:[冇出聲]

羽音:唔出聲就唔好搵人拉~

婷B+芷晴:羽音~~

羽音:婷B豬+芷晴豬!!?

婷B:我地去搵朗佢lo

羽音:好哇

朗+俊:haha~令女

婷B:朗

朗:做咩

婷B:雨希呢??!

朗:係喎~俊你知唔知吖

俊:好似上左天台

芷晴:羽音上去搵佢la

羽音:嗯~咁我走la,閉

All:閉

天台

羽音:雨希

雨希:羽音,你唔應該上黎嫁

羽音:點解吖

雨希:軒唔高興嫁

羽音:我唔理佢呀

雨希:算la~你搵佢la

羽音:我都唔愛佢

雨希:但係佢愛你吖ma

羽音:點解吖(喊)

雨希:走la

羽音:我唔走吖(喊)

雨希:你唔走我走(激動)

羽音:雨希,雨希

雨希走過陣細細聲講多左句耶:我唔岩你嫁~軒先係最岩你嫁

羽音:點解要咁樣對我吖(坐左係地下度喊)

課室

朗:雨希~羽音係邊吖

雨希:係天台(cool)

婷B:你做咩留佢係上面吖

雨希:[冇出聲]

婷B:唔出聲唔係可以解問題嫁

雨希:佢都唔愛我

婷B:佢為左你而改變左吖~

雨希:改變左又點~咪又係咁

芷晴:羽音係你背後付出左好多你唔知炸

雨希:唔好再係我面對提佢呀[惡](作者:好絕吖-雨希:係咪唔俾我吖-作者:唔係-雨希:咁仲唔走-作者:唔左大家~走先)

婷B:羽音有咩事我唔會放過你吖

雨希:超~

講下羽音果面先

羽音:雨希,雨希...

軒:羽音

羽音:你上黎做咩(喊)

軒:上黎睇你

羽音:睇我呢個衰樣呀(喊)

軒:唔好喊la~再喊唔令嫁la

羽音:而家個樣已經唔重要la(喊)

軒:唔好咁la(心痛)

羽音:我唔喊雨希都唔會返黎我身邊

軒走過去攬住羽音

羽音:走開吖(激動)

軒:我唔會咁做嫁

羽音:咁你想點吖

軒:我要你做條女

羽音:唔得吖

軒:咁我唔放la

羽音:救命吖

軒:靜Dla~羽音

羽音:你就想

之後軒為左令羽音靜D既關係~就一野咀左過去

過左3分鐘

羽音:[冇出聲]

軒:s0r

羽音:s0rrY大哂吖(喊得仲勁)

軒:我都係想你靜D姐

羽音:算la~同你講都哂氣

羽音:軒,我同你玩完la

軒:我唔信

羽音:再見la各位

[羽音攞左把cutter出黎](作者:嘩~隨身帶cutter)

軒:唔好吖~羽音

羽音:[冇理佢一直係度界界界]

軒:羽音,好多血吖,唔好再界la

過左一陣成地都係血

3分鐘之後羽音暈左la

軒:羽音[大叫]

婷B佢地聽到有人叫係天台度叫就殺哂上去

婷B+芷晴+朗+俊:羽音

軒:佢暈la

婷B:下~點解羽音會暈既??!

朗:成地都係血吖

芷晴:快D送佢醫院la

俊:我打電話先

婷B:軒,答我羽音點會咁

軒:唉,我都唔知

婷B:算~羽音醒番先同你計

5分鐘後~白車到左

醫護人員:佢發生咩事??!

婷B:界手

醫護人員:幾耐之前

軒:10分鐘前

醫護人員:我地會盡力嫁

ALL:唔該

到左醫院醫生盡力搶救中
                                          12個鍾之後醫生出左黎

all:醫生佢點吖

醫生:凌小姐岩岩過左危險期

婷B:咁而家佢點吖

醫生:情況樂觀

ALL:唔該醫生

醫生: 唔洗

佢地入左羽音間病房

羽音:雨希...雨希,唔好離開我吖[喊緊+發開口夢]

ALL:羽音

羽音:呀呀呀!!?

ALL:做咩事羽音

羽音:雨希呢

婷B:佢冇黎呀

羽音:預左

芷晴:羽音,你知唔知頭先嚇死我地1a

羽音:嗯~我知

婷B:醫生話你情況0K,聽日可出院

羽音:嗯

芷晴:唔好再咁LA

羽音:55@v@

婷B:你都得LA咁對羽音

羽音:婷B~唔好再咁la

婷B:羽音,但係...

羽音:呢D人唔洗佢同情我吖

軒:羽音~我

羽音:你唔洗講我明哂

軒:算LA~我走先LA

ALL:好閒唔送

軒:8

下集預告:
雨希一;腳搭兩船,羽音講左句真心話,軒又會點呢
想知係咩~唔該令令cM x]]]

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 3492
性別 女仔
狀態 離線

po more plz

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-31 03:12 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
ch.19遇上你 是我最幸福的一生

上回講到:  

ALL:好閒唔送

軒:8

到左返學個日

婷B:羽音,夠鍾返學la!!?

羽音:俾我訓多陣la

芷晴:你再唔起身,我地嬲你嫁

羽音:好la好la,我起la,唔好嬲下^^

婷B:咁我地落去食早餐先~快D落黎LA

羽音:0K

到左8:00

婷B:喂,走la

all:0K

返到學校,重有15min Miss WonG先上黎,我地就返埋左位等LA,忽然間羽音望過去雨希個邊,見到佢同彤姐咀左成3分幾鐘

羽音:風雨希

雨希:咩料?,左住哂

羽音:你竟然咀條佢

雨希:咁又點

羽音:我唔想驚動全班,上天台講

雨希:上咪上

天台

雨希:叫我上黎做乜姐

羽音:知唔知點解我當初同你一齊

雨希:同佢地既目都係一樣都係因為我有錢

羽音:錢我大把la~洗要你個D?

雨希:咁係咩?

羽音:由我第一日識到你開始就認定你係我既人生中既幸福既人吖(喊)

雨希:我唔覺得係咁lor~

羽音:點解你會變成咁嫁(喊得好勁)

雨希:我變成點都唔關你事呀(惡)

羽音:風雨希,遇到你,是我最幸福的一生吖~(喊/)

雨希:哈,好笑la

羽音:算la~我要講既都講完la,你唔明白就算

雨希:點解你仲要愛我吖(大聲)

羽音:因為我愛你吖

雨希:我都唔愛你,最愛你果個人係葉奕軒吖

羽音:佢害過我嫁

雨希:咁又點吖,講到尾都係佢愛你呀

羽音:我講多次呀,我唔愛佢呀

雨希:我而家愛果個人係江影彤吖(想羽音傷心)

羽音:風雨希,我恨你,我以後都唔想見到你(跑走)

雨希:羽音,我都知我講得好過份,但係我都係為左你同葉奕軒既將來呀

課室

Miss WonG:羽音,你係咪唔"書"服呀

羽音:Miss WonG我想請假呀

Miss WonG:咁你走先la

羽音:嗯

軒:Miss WonG??!

Miss WonG:做咩吖奕軒??!

軒:我去陪羽音吖

Miss WonG:好la

羽音跑得好快好快,佢跑左去一個好少人去既沙灘

羽音:點解佢要咁樣做呀

x:羽音

羽音[聽唔到佢叫]

x:羽音??!

羽音:軒,你黎咩呀(喊)

其他軒黎做咩呢??!想知既話
唔該cMx]]]]

Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 3492
性別 女仔
狀態 離線

plz po more

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 4358
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

俾個cM你.
加油

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-1-12 08:24 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
我應唔應該繼續post埋落去

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4920
用戶失蹤天數 4661
性別 女仔
狀態 離線

應該-______-吾好棄文!

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-1-17 11:31 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.20說不出的一句話

上回講到:

x:羽音??!

羽音:軒,你黎咩呀(喊)

---------------------垃圾分隔線又出現la----------------------

今集內容如下:

軒:羽音,返去la,婷B佢地好擔心你嫁

羽音:我唔番去吖(喊)

軒:你唔好再咁任性la[打左羽音一把]

羽音[冇出聲]

軒:過去左la,現實D la...

羽音:咁又係既...我喊都係於事無補,就算喊一世,雨希都唔會返黎

軒:羽音,s0r吖

羽音:算la,都係你鬧醒左我

軒:但係...

羽音:都係返去lo~

軒:好la...

到左夜晚0.0

羽音:軒...幫我打番屋企吖

軒:哦

澄澄果邊

[好姊妹也替我不甘遇上這壞人 請不必傷感 原來他這份人]←澄澄手機

澄澄:羽音,我地好擔心你吖

軒:澄澄吖!!?咁既...(俾人cut)

澄澄:你對羽音點吖

軒:羽音,佢冇事吖

澄澄:咁你叫佢聽吖

軒:嗯

軒俾左個電話羽音

羽音:澄澄

澄澄:羽音,返黎未吖你

羽音:澄澄吖,我今日唔返黎訓吖

澄澄:點解既..

羽音:算la,返黎先同你地講la,唔講la電話費貴吖,閉

澄澄:羽音...羽音...

婷B:澄澄吖,係咪羽音打黎吖

澄澄:係吖,不過羽音好似怪怪地咁

婷B:係咩,咁佢同邊一齊吖

澄澄:軒...

婷B:咁應該唔會有事既

澄澄:希望la

講番羽音果邊先

羽音:做咩

軒:你今晚訓呢間房(指住軒間房既對面,姐係客房)

羽音:哦

軒:羽音吖...

羽音:做咩;呆

軒:都係冇耶la

羽音:神神化化        

軒[走番自己房]

到左半夜

羽音訓唔著佢過左軒間房

羽音:軒...

軒:仲未訓咩

羽音:訓唔著呀

軒:咁我陪你lor~

羽音:下...哦

到日聽日早上既9:45

羽音[仲訓緊]

軒:你同以前一樣冇變到吖[笑]

軒諗住落床叫工人如姐煮早餐,點知唔小心整醒左羽音

軒:我整醒左你吖,繼續訓la

羽音:唔洗la

軒:咁你換衫先一陣落黎食耶la

羽音:哦

出左房門之後

軒:唉...我地冇可能嫁la

羽音係房

羽音:其實軒想同我講咩先,算la一陣問佢

下集預告:

究竟軒想同羽音講咩呢[相信大家都知嫁la]
羽音又會唔會接受呢??!
記得留cM;)

Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 3492
性別 女仔
狀態 離線

plz po more
add oil

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4920
用戶失蹤天數 4661
性別 女仔
狀態 離線

cM仔xp;加油!十卜您!

★夜影、 (`★RuKi;))
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
註冊 2011-1-20
用戶註冊天數 4847
用戶失蹤天數 4773
來自 DaRkness<3
性別 女仔
狀態 離線

CM呀0.0~
SUP-V-
POST -VV-

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-1-21 10:11 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.21最終的決定

上回講到:

出左房門之後

軒:唉...我地冇可能嫁la

羽音係房

羽音:其實軒想同我講咩先,算la一陣問佢

今集內容如下:

食食下早餐...

羽音:...軒....

軒:做咩吖,係咪唔岩食,我入去叫如姐整過吖...

羽音:唔係吖呢樣吖,如姐整得好好食...

軒:咁你想講咩吖??!

羽音:其實...你琴日想講咩吖??!

軒:下...冇吖(面紅)
軒心諗[好似俾知道左]

羽音:真係...

軒:係呀...

羽音:你講大話-.-"

軒:唉...羽音有咩都瞞唔過你雙眼嫁...

羽音:我唔想聽咁廢話,快  D  講  吖!!(係俾佢兜到-.-"勁)

軒:你係咪仲係放唔底雨希吖

羽音:我都唔知...

軒:算la,我都係一個路人...咁我應該自動退出

羽音:得咩...你知葉Uncle份人,決定左就唔會改嫁

軒:我可以令佢咁做

羽音:真係...(行左過去)多謝你吖...(喊左出黎)

軒:傻嫁,女囝,唔好成日喊吖,唔令嫁la

羽音:嗯,多謝你吖軒...

軒:咁你可唔可以叫多聲我個名吖

羽音:奕軒^^

軒:笑咪幾好lor                                                                                                            

羽音:我地唔可以一生一世,但係可以做一世既朋友吖!!?

軒:係吖...

羽音:咁我走la,電聯la,閉

軒:閉...

下集預告ch.22命運都係掌握係自己既手中)

到底羽音既命運係點呢...失敗/成功[冇人知]
想知下集係點;)
唔該cM;)

Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 3492
性別 女仔
狀態 離線

sup sup
add oil

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-2 12:38 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
ch.22命運都係掌握係自己既手中

上回講到:

羽音:咁我走la,電聯la,閉

軒:閉...

---------------------垃圾分隔線又出現la----------------------
今集內容如下:]

雨希果邊

彤姐:希希吖..我地而家去邊度呀(姣)

雨希:點知你吖(唔耐煩)

彤姐:不如..去行街吖

雨希:是但.

入到商場

彤姐:不如,去買衫吖

雨希:我肚餓喎..

彤姐:下..陪我買左先la

雨希:妖,好煩吖你,又唔俾人去食耶,羽音就唔同la,佢會同我食左先再行嫁..你有冇理過我感受嫁..

彤姐:咁惡做咩姐,有唔滿意咪出聲

雨希:係吖,我而家就係唔滿意吖..羽音都好過你多多聲吖

彤姐:又係羽音,都唔知你係咪真係放低左佢嫁

雨希:我係放唔低吖~吹吖

彤姐:係吖,吹你唔起吖..

雨希:算...同你呢D名符其實既豬扒串,串完一定笨過隻豬吖

彤姐:你...你...[擺明唔夠串]

雨希:你呢D豬扒..唔夠串就唔好同人串..唔知醜[走]

彤姐:雨希,咪走吖[拉住佢]

雨希:妖,收la你[走]
--------------以上不含笑料情節-我係條垃圾分隔線-----------]

羽音個邊.

羽音:雨希,你係邊吖

羽音咁岩行過馬路口,在遠處見到個雨希既物體,就跑過馬路[當時係綠燈嫁](小朋友記住要係綠燈個陣先好過馬路吖)

雨希:羽..音...(;呆)

羽音:雨希...

雨希:你點解會係度既...

羽音:呢揾你lor~

雨希:葉奕軒會唔開心嫁

羽音:我地取消左婚約la

雨希:....

羽音:雨希..

雨希:做咩..

羽音:見你唔出聲咪叫下你lor[笑]

雨希:羽音,對唔住吖[攬住羽音]

羽音:雨希[好warm吖^__^"]

雨希:係我錯..我當初真係唔應該俾佢動搖到[喊]

羽音:算la,都唔係你既錯

雨希:我好後悔當初唔珍惜你吖

羽音:都過去左講呢做咩

雨希:你可唔可以俾多次機會吖,我會俾以前更加更加愛你

羽音:好,我應成你,唔好離開我吖

雨希:我都應成你^_________________________^"

下集預告:
雨希同羽音發生關係la
唔知另外個3對小小情侶會點呢...
好期待呢^__________________^"
想知下文~就回應下,俾DcM;)唔該@__________@"