論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2010-11-19 06:23 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #60 亞夢vs唯世 的帖子

你想講咩-.-"
有D唔明

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-11-20 12:56 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.13婷B醒番0v0

過左一個月到. . .羽音日日都好掛住婷B,不是佢仲未醒-.-"所以佢差唔多日日係度喊

澄澄:羽音,仲諗緊婷B啲耶呀

羽音:嗯. . .如果...佢真....係....醒唔番,我都...唔知...點算好<喊緊>

芷晴:唔好喊la~羽音,不如叫雨希過黎陪你好唔好?!

羽音:嗯

~過左15分鐘~

雨希:羽音

芷晴:我同澄澄出去一陣

雨希+羽音:嗯

羽音:雨希.  .  .我唔...想...再...生存...呀<喊得仲勁>

雨希:唔好咁la,你咁樣我會好對唔住自己嫁[開始喊緊-[]-]

羽音:咁我可以點呀,自殘呀定介手呀<再勁D>

雨希:乜都唔好做la~好唔好~

羽音:我做唔到呀(攞起左把cuteR)

雨希:唔好呀(俾把cuteR介到)

羽音:雨希,你隻手(見到隻手流左好多血)

雨希:唔緊要la

之後~羽音就幫雨希包紮傷口

雨希:羽音,應成我唔好再咁做

羽音:好la,我應成你la

到左夜晚

羽音:雨希,我想去探婷B呀

雨希:我陪你去la

羽音:嗯

到左醫院~佢地見到朗

羽音+雨希:朗~

朗:咁早呀

羽音:梗係la~我地搭的士嫁

朗:係咩

羽音:朗呀,你. . .喊過尼呀

朗:冇呀{作者:你係度吹水,對唔對得住你fD呀}

雨希:唔好玩la~我一睇就知你講大話

朗:唉,算la,咩都俾你知,唔洗玩la

羽音:算la.唔好玩la婷B會好快醒番嫁啦(露出招牌笑容)

朗:羽音,你. . .變左呀,啊.啊,我知一定係雨希

羽音:你又知

朗:雨希成日都會幫人改變嫁

雨希:唉. . .有乜都唔過你個好兄弟下

朗:當然la~唔係點做你兄弟呀;嘻

忽然間有D聲

''嗯. . . ."唔知咩聲

雨希:好似係婷B把聲呢嫁

羽音+朗:婷B你醒la(開心到喊)

婷B:. . .

雨希:我去叫醫生黎下

10分鐘後

俊+澄澄+芷晴:羽音,婷B點呀

歡仔:係lor~

婷B:做咩咁人齊既

alL:知你醒番呀mA

婷B:-.-"

醫生黎左

醫生:你地出去等等下

aLL:係

過左一陣

醫生:邊個陳妙婷既屋企人

羽音:我係...佢同居既好朋友

醫生:佢已經冇咩事可以隨時出院

羽音:唔該~醫生

醫生走左. . .

朗:婷B你知唔知你訓左幾耐呀

婷B:有幾耐姐

朗:足足一個月lor~

婷B:唔係好耐姐~大驚小怪

朗:串左喎~婷B

婷B:咪又係差唔多

澄澄:你而家醒番咪好lor

婷B:咁又係

羽音:今日咁開心,聽日放左學去我屋企慶祝下la

all:好哇

[cH.13完]

下集有新人物加入,請繼續留意

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
註冊 2010-11-9
用戶註冊天數 4919
用戶失蹤天數 4661
來自 你牙媽個肚=v=''
性別 女仔
狀態 離線

留個cM仔先=V=你十卜我我又十卜返你,,
你呢個幾好0.0起碼好過我果個,,作埋落去,,我想睇v_v

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-11 11:22 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #63 18禁♀Ka兒 的帖子

多謝你個cm呀

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-12 01:13 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.14慶祝~(今集既新人物會係下一集出現)

.學校.

羽音:唉...都唔知今晚食咩好??!(煩緊)

婷B:除左聯歡+自助餐之外,其他都OK既!!

雨希(好快咁行左過黎):羽音~今晚食咩呀??

羽音:種諗緊呀!!!俊,你地諗下la

俊:不如燒野食呀~

aLL:又好喎~

芷晴:咁放學叫s!U琪一齊黎幫手買耶呀

澄澄:唔洗la~s!U琪話今日要補課呀

羽音:澄澄呀~你幾時黎嫁??!

澄澄:岩岩囉-.-"我唔係搵你地嫁??

芷晴:咁你搵邊個呀?

澄澄:陳嘉歡@v@

羽音:摓著lo~摓著lo~(玩緊澄澄)

澄澄:咪玩la~表姐,我問佢功課姐!!

羽音:-3-(嘟咀)玩下姐~去搵la!!

澄澄:閉

到左放學全世界跑番屋企換3,換完之後去左city super買耶番去燒

晚上8:30-羽音屋企

婷B:開始未呀~好肚餓呀

羽音:唔等佢地兩位嘞(兩位=澄澄+歡仔)

食左好耐好耐~

朗:好耐冇咁玩過嘞~

俊:而家12:30都冇車出去[注:羽音住大埔既豪宅]

羽音:咁今晚俾間客房你地三個訓la[注:客房有張大大大床]

雨希:喔~咁我打番屋企先

俊+朗:me2

呢1日就咁過la

下集預告:情敵(出現兩個)??!係邊個呢-.-
就係~
唔該俾D令令cM-]

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 3492
性別 女仔
狀態 離線

more po la plz

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4919
用戶失蹤天數 4661
性別 女仔
狀態 離線

我又留cM仔了v__v''

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-17 09:26 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #65 jessie72310 的帖子

s0rrY吖
各位讀者.
我係cH.14上話係cH.15出現的
情敵要由二個變一個
因為劇情既關係
冇左一個人物
請見諒!!?

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-19 12:21 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.15情敵(4.1)

今日學校放假,羽音+婷B+芷晴盲係屋企"嬉"

羽音:你地一陣有冇地方去呀

婷B+芷晴:有

羽音:你地就好la又有得出街lo~

婷B:你唔出既??!

羽音:都冇人約我

芷晴:雨希呢??!

羽音:佢去左澳門搵佢呀爸呀媽!!

婷B+芷晴:喔~咁你咪要係屋企

羽音:嗯!!?

芷晴:羽音,一唔一齊???!

羽音:唔la~你地玩得開心D=]閉

婷B+芷晴:咁我地走la~閉!!!

到左12:30

澄澄:羽音羽音,Uncle+Aunt返左黎呀!!?

羽音:下~澄澄,你話Daddy+Mummy返左黎[岩岩訓醒]

澄澄:係呀~

羽音:咁我而家換3落去先

澄澄:咁我幫你同佢地講

羽音:喔~Thzzzzzzzzzzz!!?

過左15分鐘

羽音addy+Mummy你地返左黎呀!!?

羽音Mummy:小羽?~我地幫你決定一件事呀??!

羽音:咩事???!

羽音Daddy:係婚事呀[有D對唔住自己]

羽音:個對像係邊個呀??!

羽音Mummy:係葉家個太子-葉奕軒[葉家係全球十大富豪之一]

羽音:唔係小學果陣識果個葉奕軒下??!

羽音Mummy+Daddy:嗯~

羽音:點解係佢?

羽音Mummy:唔係我地決定嫁

羽音:咁係邊個?[激動]

羽音Mummy:係軒個呀爸[心痛]

羽音:點解係佢呀!![好激動]

羽音Daddy:我都唔知??!呢D係佢呀爸決定嫁[心好痛]

羽音:唉...我唔知呀[走]

之後~會點呢

唔該~令仔cM

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4919
用戶失蹤天數 4661
性別 女仔
狀態 離線

搶1~~留個cM先;p.

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-19 08:53 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.16情敵(4.2)

上回講到:

羽音Daddy:我都唔知??!呢D係佢呀爸決定嫁[心好痛]

羽音:唉...我唔知呀[出左門口]

澄澄:羽音.....Uncle+Aunt表姐佢做咩呀??!

羽音Mummy:激動得制走左

澄澄:點解會咁既

羽音Daddy:我地同佢講左佢單婚事

澄澄:咁個對象係邊個呢??!

羽音Daddy:葉奕軒

澄澄:Uncle乜你唔知果個葉奕軒害過羽音嫁

羽音Daddy:我知

澄澄:咁你又應成

羽音Daddy:唉...我都唔知

澄澄:算la~我去搵羽音

羽音果邊~

羽音:點解要咁樣決定呀[喊緊]

羽音跑左去公園仔度坐,突然間有兩個飛仔走過去羽音到

飛仔a:而~靚女一個人呀

羽音[冇出聲]

飛仔b:不如~陪下我地la[奸笑]

飛仔a:又好喎

羽音:唔好呀

飛仔1+2合力"張"羽音捉走,忽然間~

x:快D放左佢

羽音:軒!!?

飛仔A:放咪放~驚你呀

軒:咁走la

飛仔a+b:超

{作者:等我介紹左先-葉奕軒(軒)[17碎]:同雨希差唔多令仔,有時好cool,有時好溫柔(都係表面)係羽音既小學同學,係小學個陣軒已經愛上左羽音(羽音都係),但係有一日,軒為左條女想殺左羽音,之後羽音當然冇死la,事後軒好後悔,所以而家想追番羽音}

軒:有冇事呀~羽音

羽音[冇出聲]

軒:我知你好嬲我,不過過左咁耐,我已經反省左好多次,原諒我la

羽音:點解. . .點解. . .之前你要咁做

軒:我個陣係唔岩,如果唔係鈴我唔洗咁(鈴係軒之前條女,全名係:樂雪鈴)

羽音:成日都因為佢

軒:而家我唔會嫁la,不如重新開始

羽音:我而家有一個俾你非常重要既人

軒:邊個呢嫁

羽音:邊個都唔重要

軒:羽音

羽音:算LA,冇可能嫁

軒:我聽日會你你間學校返學

羽音:哦

想知CM

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 3492
性別 女仔
狀態 離線

plz po more

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4919
用戶失蹤天數 4661
性別 女仔
狀態 離線

我又留cm仔了;).

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-12-23 12:51 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.17情敵(4.3)

上回講到:

軒:我聽日會你你間學校返學

羽音:哦

到左返學個日

婷B:喂~羽音

羽音:婷B~做咩

婷B:聽講今日有個插班生

羽音:我知吖

婷B:你又知!!條友係乜水呢嫁

羽音:葉奕軒[勁勁勁細聲]

婷B:下.............

ALL:咩事??!

婷B:冇呀

羽音:你知唔知果單耶

婷B:知~澄澄同我講左

羽音:邊單

婷B:軒果單[又係勁勁勁細聲]

羽音:唔好同芷晴佢地講住

婷B:收到

上堂個陣

Miss Wong:各位同學早晨!!?

all:Miss Wong早晨

Miss Wong:今日有個插班生

ALL:又黎

Miss Wong:我想嫁[好串]

ALL:唔係

Miss Wong:軒你入黎la

軒:嗯

-------------我係條垃圾分隔線---------------
女a:嘩~巧令仔呀[係度尖叫]

女b:令仔~有冇女呀

女c:令仔~俾電話我吖

女d:令仔~lunch同我去食野LA

(以上情節不含笑料)
--------------我係條垃圾分隔線-----------

羽音:妖~班女好姣吖

雨希:好想一野"中"埋去

羽音:去LA

雨希:唉~俾面Miss WonG唔去

羽音:都好~睇戲

Miss Wong:你班女仔好同我收聲la喎

女a+b+c+dk[態度惡劣]

Miss Wong:軒~唔好意思,失禮哂

軒:唔緊要~

Miss Wong:咁自我介紹先

軒:我叫葉奕軒,你地可以叫我做軒[勁勁勁cooL]

Miss Wong:咁你係新生~就俾你"簡"位坐

軒:羽音

Miss Wong:你要坐係羽音隔離??!

軒:嗯

Miss Wong:雨希咁點

雨希:果位本身我坐先嫁,點解要讓俾你吖,唔該~理由x3

軒:第一,我係新生~第二,我同羽音係小學同學~第三,羽音係我未婚妻!!![行過去好細聲咁講]ok未呀大佬←(呢句勁勁勁大聲)

雨希:好~我唔同你嘈俾位

軒:一早就俾la

雨希:你好野

軒:不嬲

之後會點呢~羽音同軒之間既事會解決呢

雨希又會唔會放棄羽音呢

想知就留意cH.18情敵(4.4)

不過都係個句

cM=]plZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 3467
性別 女仔
狀態 離線

cM>...................<好睇...

[c=12]♥
[/c=5]