論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ
photography
禁止發言

UID 35676
積分 64
經驗 37
YK幣 182
帖子 50
精華 0
註冊 2010-8-12
用戶註冊天數 5009
用戶失蹤天數 4976
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-8-13 09:01 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
多謝多謝

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-8-25 08:32 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
ch.6真正既表白

放學後~

羽音:芷晴、婷B,你地今日自己走la~我約左雨希呀^.^

芷晴、婷B:下-.-我地同俊and朗佢地走喎...

羽音:喔~咁你地慢慢la

芷晴、婷B:加油呀羽音~~我十卜你呀

羽音:知la~8

...公園...

羽音、雨希:. . .我. . .

羽音:不如,你講先la...

雨希:我其實...好鍾意羽音你嫁,雖然我之前都講過,不過我唔知你會唔會接受,所以我而家講多次

羽音:雨希,其實...我都想咁講嫁...

雨希:係咁...你可唔可以做我既女朋友呀^^

羽音:好哇(面紅)

下集預告~

有個新同學呢左...唔知佢地會唔會好熟呢...

想知下回如何...就俾Dcm我睇下先@@

最近5次評分記錄
jjkk_4466   2010-9-19 08:37 AM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!
亞夢vs唯世   2010-8-29 08:50 PM   YK幣  +2   感謝你發表了自己原創的文章!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
joseman12
高級會員
YK小學膠

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 26033
積分 7243
經驗 1637
YK幣 1212
帖子 2869
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5477
用戶失蹤天數 261
來自 BIGBANG
性別 男生
狀態 離線

十卜你><

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-9-5 12:33 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
ch.7新生

女同學A:喂,今日好似有插班生喎

女同學B:令仔定豬扒呀(期待中)

女同學A:唔知呀,到我地咪知lor...

彤姐心諗:希望係令仔la~

...到左上堂...

Miss Wong:今日有個插班生

全班:又有(驚訝中)

Miss Wong:係呀,歡仔你入黎la~

入到黎全班靜哂-.-""

Miss Wong:介紹下自己la^^

歡仔:呀哥、同學們你地好呀,我叫陳嘉歡呀,你地可以叫我做歡仔^.^<作者:你地仲記唔記得歡仔呀,我係 人物介紹到介紹講過嫁>

全班:下...邊個係你呀哥呀?_?

歡仔:下...佢咪係陳家俊lor~

俊: (岩岩訓醒)歡仔,點解你會係到既?你唔係係英國既咩

歡仔:我掛住我個好呀哥呀,所以咪返黎lor~

俊:哦-3-"

Miss Wong:咁你坐係影彤隔離la

彤姐:hi~令仔,好歡迎你黎到我地班呀^.^

歡仔:第一,我唔係令仔,第二,我黎左E班咁又點(用極度鄙視既眼光啤左彤姐)

彤姐:雖然你同俊個樣差唔多,不過你真係好善變呀

歡仔:係咪有問題(超cool)

彤姐:唔係-.-"

到左lunch time

雨希、朗:歡仔,好耐冇見呀

歡仔:雨希、朗哥哥,好耐冇見呀,係喎呢三位令姐姐係?_?

羽音:你好呀,歡仔,我係雨希既女朋友羽音

婷B:hal0歡仔,而我就係朗哥哥既女朋友婷B

芷晴:歡仔,你好呀,我係你呀哥個女朋友芷晴

歡仔:羽音、婷B、芷晴姐姐你好呀^.^

俊:今日咁開心,等我請大家食lunch

全體:好哇~

到左放學...大家都各自返屋企

歡仔:呀哥

俊:係係

歡仔:我有諗法呀!_!

俊:咩諗法呀?_?

歡仔:不如我地7個人星期六一齊去海洋公園玩呀?<作者:你地有冇唔記得俊既屋企係好有米嫁>

俊:又好喎,等我今晚叫呀爸幫我"book"左個日場先@@<註:海洋公園係俊個呀爺開嫁,不過而家俾佢呀爸繼承左姐>

歡仔:呀哥,唔好同哥哥姐姐佢地講住先,等我地俾個驚喜佢地先,哈哈

俊:又好姐,呵呵

下集預告~

去海洋公園之前個日俾俊知道左件事,想知係咩事,就俾DcM我la

最近5次評分記錄
亞夢vs唯世   2010-9-6 09:01 PM   YK幣  +2   感謝你發表了自己原創的文章!,但係都 ...

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 3468
性別 女仔
狀態 離線

果個歡仔咁好死請仄食晏架-3-

唔見尒請莪;哈

[c=12]♥
[/c=5]
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5119
用戶失蹤天數 3492
性別 女仔
狀態 離線

more more

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-9-7 07:44 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
就出新果集,你地要繼續支持呀;><

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-9-7 07:46 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #21 亞夢vs唯世 的帖子

coco你諗多左la~我平時都有請開你嫁,係呢排D money凍過水姐;嘻

最近5次評分記錄
jjkk_4466   2010-9-19 08:38 AM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!

陌生人;
普通會員

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   發帖王勳章  
UID 36133
積分 695
經驗 235
YK幣 789
帖子 674
精華 0
註冊 2010-8-29
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4266
性別 女仔
狀態 離線

好好睇呀@@!!!!!

普通會員

UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 3468
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #24 jessie72310 的帖子

尒D錢凍過水,買點買到凍過水;哈

咪連回呀

可能會俾仄扣

[c=12]♥
[/c=5]
陌生人;
普通會員

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   發帖王勳章  
UID 36133
積分 695
經驗 235
YK幣 789
帖子 674
精華 0
註冊 2010-8-29
用戶註冊天數 4992
用戶失蹤天數 4266
性別 女仔
狀態 離線

好好睇牙._.
好想快d睇下集>3

普通會員

UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 3468
性別 女仔
狀態 離線

下文係點架.jessie,係電話講D俾莪知都好喎

[c=12]♥
[/c=5]
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-9-8 09:42 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
ch.8秘密聚會

~星期五既小息~

歡仔:呀哥~

俊:收到. . .

歡仔:羽音、婷B、芷晴姐姐,你地過一過黎

羽音、婷B、芷晴:喔0.0

俊:喂~兩位好兄弟,過一過黎呀,有耶同你地講呀

雨希、朗:哦0.0

羽音、婷B、芷晴、雨希and朗:叫我地做咩呀?_?

俊:你地五個聽日得唔得閒

全體(除左芷晴):得閒~

歡仔:芷晴姐姐乜你唔得閒咩

芷晴:唔係-.-,只係...果日係我...既生日姐

雨希、朗、俊and歡仔已經...O左...

婷B:到時一齊慶祝lor~

芷晴:你地鍾意la

俊:咁聽日1:30係M記門口等la

全體:0K~

到左星期六既1:30係M記門口既情況

全體:好守時喎~

羽音:咁我地今日去邊度同芷晴慶祝呀?

歡仔:羽音姐姐,呀哥知今日係芷晴姐姐既生日,所以好想俾個驚喜佢...就一早出左門口準備lo~佢仲叫我叫我唔好講去邊慶祝喎

婷B:你就好la~有個咁好既男朋友同你慶祝生日!!

朗:乜我唔好咩=.=

婷B:唔係呀

雨希:歡仔,係咁而家行得未呀,我唔想陳家大少爺係個度等我地呢班靚仔靚女呀!_!

歡仔:又係喎,咁我地上車la~

下集預告~

唔知俊會俾D咩驚喜芷晴呢?_?期待緊既你地,記得比D cM 我呀~等緊你地呀

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-9-8 09:44 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #21 亞夢vs唯世 的帖子

哦~你聽日問我就話你知

等緊你呀^.^

最近5次評分記錄
jjkk_4466   2010-9-19 08:38 AM   經驗  -2   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!