論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: (原創)[100%]遇上你 是我最幸福的一生,,`出到cH.39啦ˇ
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
加油'GOOD'
好睇=]

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-29 11:23 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.34

上回講到;;
瑩;;係丫..我地返去放底d行李先拉.
ALL;;0KK.
-----------------------------------------------------------------------
今集內容如下;;
-`'瑩姐姐屋企ˇ
羽音;;咦咦a0a,,峰哥哥呢?!
(人介;;陳梓峰{峰}22碎;;瑩條仔,,型爆,風趣,成績年年第1,煮嘢食超超超叻=P)
瑩;;牙峰知你地今日黎左,,1早出左去.
羽音;;佢吾洗返學咩.
瑩;;要呀,,返2點.
君樂;;唉...........已為今晚係瑩姐大展新手t!m,,而家冇拉.
瑩;;樂哥,,我又冇話吾係我煮...咁緊張做咩姐,,再吵吾好食;;88
小琪;;老公俾瑩姐姐串.我吾幫你v________________v;;)))
瑩;;都係小琪乖.
君樂;;孔沛琪,,你係米同我作對呀,,
小琪;;車,,吾幫就響人全朵,,你都幾威喎,,好囉...........以後吾睬你.(1拍打埋去)
君樂;;-__________________-;;;;)))`ˇ(望住羽音,,好冇助既樣籽)
羽音;;我今次都吾幫你.
君樂;;吾好拉.
羽音;;瑩姐姐,,幾時做得手術牙,(當君樂冇到)
瑩;;最快後日拉;;
羽音;;好,,就後日.
----------------------------------------------------------------------------------------
佢地呢日全日係屋企冇出個門口.
傾左好多心事.到左夜晚.
----------------------------------------------------------------------------------------
-`'夜晚;準備食飯
峰;;羽音;;你呀哥呢?!
羽音;;吾知喎.
瑩;;佢地......................唉.
雨希;;君樂,佢係天台呀0,0.
羽音;;老公,,同我一齊上去.
雨希;;0kk,,
瑩;;米住...小琪呢?!
ALL;;(冇言...............;')
瑩;;咁點算呀.
峰;;瑩,,我同你一齊搵..羽音你地上去拉.
ALL;;0kk;;))
-------------------------------------------------------------------------------------------
-`'天台;;
君樂;;嗚..............嗚.....
羽音;;呀哥;;
君樂;;呀...............呀妹....
羽音;;小琪吾見左呀..
君樂;;算拉...佢地吾彩我..搵佢都冇用..
雨希;;你係米男人黎嫁;;咁都講得出.
君樂;;我而家乜都冇哂可以點.
羽音;;凌君樂,,小琪係你條女呀,,吾係我條女呀..身為男人要做到咁既咩(1拍車埋去)
雨希;;羽音.....(見羽音打自己呀哥咁重手)
羽音;;你吾好成日沉醉係自己既世界入面好吾好,,理下人地感受拉,,
我今次吾幫你係岩嫁,,,吾好話我吾話你知..你愛佢就去挽回,先係唯係愛情既最好方法.係咁.
雨希;;君樂,,,感情係要自己爭取返黎,,,吾好錯過機會..閃人.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
[根本你不懂得;;不懂得愛我]<3小琪電話.
小琪;;喂.
君樂;;小...........小琪.
小琪;;凌..........君............君樂.............
君樂;;你係邊度呀.
小琪;;海..............................海旁...係咁(cut線)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
下集預告;;
吾知君樂點樣挽回小琪呢?!
吾知羽音塊面整吾整到呢?!
想知,,就俾d cm籽我拉<3

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #152 jessie72310 的帖子

cmcmcm.被逼的-,-

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-30 08:02 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #153 superstarbo 的帖子

我沒有逼你呀.

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

CM'加油'
繼續'
讚'

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #154 jessie72310 的帖子

有囖/0\
根本就系你逼我嘅.

想我怎樣.?
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-1 07:27 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #156 superstarbo 的帖子

我叫你留.
就係想俾你搶1.
估吾到你吾領情喎a0a.
s0 sad``ˇ

普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #157 jessie72310 的帖子

哇.
原來系咁.咁我系唔系要多謝你牙-,-?

想我怎樣.?
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-1 10:39 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 superstarbo 於 2011-6-1 18:40 發表。 
哇.
原來系咁.咁我系唔系要多謝你牙-,-?

都要嫁;;
報答下我咁拉.

普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 jessie72310 於 2011-6-1 10:39 PM 發表。

都要嫁;;
報答下我咁拉.

請你飲野.好不.?

想我怎樣.?
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-3 06:25 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cH.35

上回講到;;
君樂;;你係邊度呀.
小琪;;海..............................海旁...係咁(cut線)
-----------------------------------------------------------
今集內容如下;;
作者;;其實到左呢個地步,,都已經證明左君樂已經知錯拉,,佢而家搭的士去海旁搵小琪.
-`')海旁果邊;;
小琪;;凌君樂,,咁串咀,,小小事發哂火............唉..............唉............(喊)
----------------------------君樂到左海旁--------------------------------
君樂;;小琪,,做咩成日要我地搵你姐;;喊(搵緊小琪)
------------------------------------------------------------------------------
小琪;;吾好俾我再見到你呀,,凌君樂(喊)
作者;;唉..........今次小琪真係好sad囉;;)唉.................又難怪既..君樂搞成咁,,
--------忽然間有人叫小琪喎...
男;;喂,,,孔沛琪;;')
小琪;;下.............你...你米係...程穎卓........
卓;;你仲記得我嫁0,0
(人介;;程穎卓[卓]19碎;;小琪之前既同學仔,,留學生黎嫁,,成績超好;;英文法文德文西班牙文乜都識;;空手道黑帶2段,,爆令令令仔)
小琪;;我.......我吾記得左你係度留學t!m~係..係呢..點解你會係到既0.0
卓;;哈...咁都吾記得xD;;我頭先冇耶做米過黎吹下風囉...係喎,,點解你會係度嫁.
小琪;;頭先,,我同我條仔嗌左交,,佢激到我好嬲,,咁佢又鬧得我好過份,,佢佢愈講我愈喊得西利,,講起都火火地;;喊
卓;;吾好喊拉,,我知你好吾開心,,但係喊係解決吾到問題嫁;;(攬住小琪安慰佢)
;;')咁岩呢個時候,,君樂到左現場.
君樂;;孔沛琪,,你挽緊我味呀..你有冇當過我伙你條仔呀
小琪;;你咩事呀;;呢個係之前個留學生呀卓丫.
君樂;;你同我解釋有用咩.
卓;;小琪;;原來你係君樂條女呀,,其實我地真係冇耶呀(嚇親)
君樂;;我吾會信嫁;;
小琪;;信吾信係你既事吾關我事,,而家吾係你吾要我,,係我吾要你呀.(打左君樂1把)
卓;;小琪;;(阻止)
小琪;;呀卓,,你吾好阻止我;;(打多把.)
君樂;;你胡鬧完味呀;;
小琪;;凌君樂;;我會好好咁記住呢1把嫁,,重有呢去封信慢慢睇拉...卓,,我地走.
;')信中內容如下
t0 君樂;;
             你今次真係好過份囉;;我都預左你今日會打我,,所以我吾會咁易原諒你,,
就算你返黎求我都冇用;;我永永遠遠都吾會忘記呢日嫁,,因為我都係愛你先吾幫你,,
但係你就用愛黎衡量,,但係...如果你係羽音做手術前幾日做吾到兩件令我感動既事,,你
就係咁先拉..我都係吾想羽音吾開心姐........................
                                                                                    bY小琪.
君樂;;凌君樂,,點解你連個女仔都留吾到嫁;;;;唉
-------------------------------------------------------------------------------------------------
下集預告;;
吾知君樂會做D咩呢令小琪感動先;;
想知;')俾D cm cm我拉.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
呢兩星期到要考試;;
所以吾係成日出到文..
等我考先再出;;;繼續支持我拉><.

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 3484
性別 女仔
狀態 離線

c0mm3nT;;`

[c=12]♥
[/c=5]
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5446
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-6-17 11:46 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
篇文沉左;;
吾識作埋佢.

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5384
用戶失蹤天數 3484
性別 女仔
狀態 離線

c0mm3nT;;ˇ

[c=12]♥
[/c=5]
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 5007
用戶失蹤天數 3470
性別 女仔
狀態 離線

係FB 催你快D出;
而家我又催你;]]]]]]]]]]
快D出;]

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass