論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 06:53 PM 發表。 

不過我覺得還好

仲有去日本首要條件就係識日文
聽到d人識日文就酸哂
我有個fd pass左1級啦(好似係)

又係wo
這些機會不是屬於你的

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 2946
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-4 18:55 發表。 

又係wo
這些機會不是屬於你的

仲有希望
今年真係搵fd去學...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-4 08:09 PM 發表。 

仲有希望
今年真係搵fd去學...

扯人落水
btw,你係m群度係咪用第2個msn ac?

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 2946
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-5 19:50 發表。 

扯人落水
btw,你係m群度係咪用第2個msn ac?

之前我開左個新msn...你唔知咩

有兩個fd都想學..
本來上年去左報..但係我報個到話唔夠16唔收

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-5 08:38 PM 發表。 

之前我開左個新msn...你唔知咩

有兩個fd都想學..
本來上年去左報..但係我報個到話唔夠16唔收

我點知

喔..
乜會ge咩

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 2946
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-5 23:55 發表。 

我點知

喔..
乜會ge咩

我fb個個先係我而家個msn...
你做咩m群唔上水

我之前去報個個係咩工聯會(好似係..
成人班有限歲...

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-6 12:17 AM 發表。 

我fb個個先係我而家個msn...
你做咩m群唔上水

我之前去報個個係咩工聯會(好似係..
成人班有限歲...

ok而家上

係-.-?
50音學住先啦~

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 2946
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-6 00:18 發表。 

ok而家上

係-.-?
50音學住先啦~

50音...其實記得7788啦
p.s.kimi ni todo ke個po更新左條片~

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-6 12:27 AM 發表。 

50音...其實記得7788啦
p.s.kimi ni todo ke個po更新左條片~

我都係記得少少..
ok睇下

btw 貼圖啦

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 2946
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-6 00:28 發表。

我都係記得少少..
ok睇下

btw 貼圖啦

嗯...
po囉...
好耐冇搵圖..
最近比個m群吸住...

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-6 12:32 AM 發表。 

嗯...
po囉...
好耐冇搵圖..
最近比個m群吸住...

-.-..
做咩我一講小步就講小健

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 2946
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-6 00:34 發表。 

-.-..
做咩我一講小步就講小健

sae幾時換左手機架

都係性sato阿嘛...

講開手機...我好想要久美子個部

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-6 12:37 AM 發表。 

sae幾時換左手機架

都係性sato阿嘛...

講開手機...我好想要久美子個部

張圖係6月

咁又係..
尋日我臨走之前係m群見到果張阿醬圖好變態

日機

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6112
用戶失蹤天數 2946
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-6 15:06 發表。

張圖係6月

咁又係..
尋日我臨走之前係m群見到果張阿醬圖好變態

日機

唔覺ge

有幾個話bam阿樂點知佢又被太子保 (你有冇睇到呢到?

係-,-....理想機種係有wifi同有得180度扭..不過最近好日本個種推機

總長出寫真

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6058
用戶失蹤天數 4044
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-6 03:46 PM 發表。 

唔覺ge

有幾個話bam阿樂點知佢又被太子保 (你有冇睇到呢到?

係-,-....理想機種係有wifi同有得180度扭..不過最近好日本個種推機
http://a.imagehost.org/0399/o031304701067 ...

冇阿
果張圖一睇就知mix啦下?

總長

未睇