論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 2009-2010年度屯天學生成績討論
`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #15 H0! 的帖子

佢表面上好人- -
實際上係個廢人- -

music我合格:s
但我pe又差1分合格- -

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
H0! ([smile`=)
普通會員
[smiling`

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5743
用戶失蹤天數 4902
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #16 `乜囧. 的帖子

-,-
pe出奇地幾好
bio都係我既衰野-.-

有咩評語??

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6263
用戶失蹤天數 3827
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #16 `乜囧. 的帖子

我都信我pe一定唔合格-,-"

回覆 #17 H0! 的帖子

我仲未拎,,唔知有咩評語a_a

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5334
用戶失蹤天數 823
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

我平均分64渣

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

除左hist同mus同re全部唔合級
btw,昭昭話我有進步- -v

我其實唔鐘意淫太教我

H0! ([smile`=)
普通會員
[smiling`

UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5743
用戶失蹤天數 4902
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #18 w1ngYaN!` 的帖子

唔係朝早拎左咩??
拎左記往同我講bo-3-

我不會喔:
oh!你都係屯天.Form幾?

`乜春 :
淫太?_?教咩架?

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

我最好都係數學而己- -

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6069
用戶失蹤天數 2903
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 H0! 於 2010-2-28 16:02 發表。 
唔係朝早拎左咩??
拎左記往同我講bo-3-

我不會喔:
oh!你都係屯天.Form幾?

`乜春 :
淫太?_?教咩架?

中文-,-

`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5669
用戶失蹤天數 4341
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

回覆 #23 `乜春 的帖子

淫太=岑太?.?

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

回覆 #24 `乜鋒. 的帖子

我覺得佢好過鍾婉君- -

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6309
用戶失蹤天數 4446
性別 男生
狀態 離線

強烈要求 龍墇老師俾多一分我- -

ECON不努力,肥佬徒傷悲!
管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

回覆 #26 XDD 的帖子

y?_?

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
用戶註冊天數 6309
用戶失蹤天數 4446
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2010-2-28 05:43 PM 發表。 
y?_?

有個好睇d既分數- -

管理員

UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4050
性別 男生
狀態 離線

回覆 #28 XDD 的帖子

- -我仲難睇過你la- -
pe:24/50
中文閱讀:24.4/50
中文綜合:18/40
= =

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
用戶註冊天數 6309
用戶失蹤天數 4446
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2010-2-28 05:46 PM 發表。 
- -我仲難睇過你la- -
pe:24/50
中文閱讀:24.4/50
中文綜合:18/40
= =

咁我就真係建議你去問一問- -

因為真係好似有d問題…