論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

[活動申請列表] 活動名稱:09-10年 化學地下研討會
活動類別:學術研討
開始時間: 2010-1-8 10:00 PM
活動地點:家中
每人花費:每人大約 0 元
活動已參加人數:8 人

活動申請者留言每人花費申請時間狀態
sum12168 自付 2010-1-15 01:14 PM 允許參加
winky320 自付 2010-1-10 12:46 PM 允許參加
w1ngYaN!` 入黎玩下先a_a 自付 2010-1-10 08:52 AM 允許參加
燒魚 睇下呢科岩唔岩我揀科先- -v 自付 2010-1-9 05:49 PM 允許參加
kukucat 自付 2010-1-9 04:30 PM 允許參加

標題: 09-10年 化學地下研討會
XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4481
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
09-10年 化學地下研討會

為了要大力推動化學
並在網上世界中
學習化學的奧妙

因此,
我建立化學地下研討會

以互相討論的方式
解決化學的難題

無需超高的化學知識~

It is Chemistry~

ECON不努力,肥佬徒傷悲!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 4085
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

Chem.is.try~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6299
用戶失蹤天數 3862
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

哈哈哈哈哈~我一d化學知識都冇啊

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4481
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜囧. 於 2010-1-8 11:59 PM 發表。 
Chem.is.try~

心 力 法

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4037
性別 男生
狀態 離線

小學雞報到

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4481
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-1-9 02:40 PM 發表。 
小學雞報到

化學係好易入門既

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6373
用戶失蹤天數 1304
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

我有讀CHEM的
但我d CHEM好差- -+
其實我係懶,,d離子帶咩charge果個表同d離子咩色都冇仔細咁背…
讀到mole 我覺得好似地獄就o係我附近
係我練習做得少- - 唔熟所以驚
就黎CE ,, E+先努力緊- -

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4037
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2010-1-9 04:26 PM 發表。 

化學係好易入門既

但係我係小學雞
會唔會唔啱青奴

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4481
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2010-1-9 04:34 PM 發表。 
我有讀CHEM的
但我d CHEM好差- -+
其實我係懶,,d離子帶咩charge果個表同d離子咩色都冇仔細咁背…
讀到mole 我覺得好似地獄就o係我附近
係我練習做得少- - 唔熟所以驚
就黎CE ,, E+先努力緊- -

CE@@

你中五- -?

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6299
用戶失蹤天數 3862
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 XDD 的帖子

冇記錯另一個kucat姐係讀中5架啦._.

但估唔到kucat姐甘勁的啦=v=

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 4138
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

我未讀- -`入黎睇下好唔好玩先- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6373
用戶失蹤天數 1304
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 w1ngYaN!` 的帖子

你地化學班少,,先覺CHEM呢科係叻人先讀:]
我學校唔係呢(有2班=80個位)

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6299
用戶失蹤天數 3862
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #12 kukucat 的帖子

話說我f.3讀chem都讀到想死- -v仲覺得讀chem都係勁d既

甘kucat姐仲有讀咩科?0?

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6373
用戶失蹤天數 1304
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #13 w1ngYaN!` 的帖子

我讀8科啦:]
除左必修既中英數,,仲有a-math , phy , bio ,CIT (當然仲有chem)

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6299
用戶失蹤天數 3862
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #14 kukucat 的帖子

強人啦