論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你地認為過<我愛你>難唔難?  (單選) [參與投票的會員]
5勁難
  51 (56.67%)
4難
  21 (23.33%)
3一般
  13 (14.44%)
2簡單啦!~
  0 (0.00%)
1easy過食飯呀~
  5 (5.56%)

標題: 你地認為過<我愛你>難唔難?
sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5798
用戶失蹤天數 4443
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-7-17 12:10 AM 發表。 
驚你男友呷醋

個個都咁嗌我/__\!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5758
用戶失蹤天數 5244
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #46 sinyi1130 的帖子

ok....你話點就點...

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
用戶註冊天數 5798
用戶失蹤天數 4443
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-7-17 12:13 AM 發表。 
ok....你話點就點...

那非常乖乖喔*0*!

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5758
用戶失蹤天數 5244
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #48 sinyi1130 的帖子

被  讚了

普通會員
Phoebe ;p

UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
用戶註冊天數 5798
用戶失蹤天數 4443
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-7-17 12:18 AM 發表。 
被  讚了

我幫你填字丫*v*!
被丫怡讚了

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5758
用戶失蹤天數 5244
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

咁你覺得難唔難???

MINNIE626 (Minnie =])
普通會員

UID 28494
積分 395
經驗 142
YK幣 328
帖子 323
精華 0
註冊 2009-7-8
用戶註冊天數 5419
用戶失蹤天數 5184
來自 HK
性別 女仔
狀態 離線

真係幾難a_a
我love一個男仔
想同佢示愛
諗左好耐
最後都冇講-.-

babiihidy
初級會員

UID 29062
積分 16
經驗 6
YK幣 128
帖子 13
精華 0
註冊 2009-8-3
用戶註冊天數 5394
用戶失蹤天數 5388
性別 女仔
狀態 離線

比D通氣自己............

my name is hidy
chanwaiyeebobo (Cappuccino)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26852
積分 3718
經驗 1127
YK幣 5024
帖子 2928
精華 0
註冊 2009-5-21
用戶註冊天數 5467
用戶失蹤天數 4822
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2009-7-15 06:06 PM 發表。 
如果係平時玩下講我愛你會覺得冇咩野`

反而對住自己真係中意果個就真係開唔到口

我就天加會面紅又心跳加速- -

唔好話講我愛你- -

就算要我同自己中意果個講句早晨都唔掂- -

系啊,之前佢同我講早晨,我只系微笑
但我對其他人唔會架...

`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5712
用戶失蹤天數 4383
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

好難...吾夠薑-,-

軒NeLson
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 29532
積分 938
經驗 170
YK幣 788
帖子 349
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5375
用戶失蹤天數 5276
性別 男生
狀態 離線

勁難Orz

KwaN_RaChEl (嘟嘟<3")
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
註冊 2009-8-19
用戶註冊天數 5377
用戶失蹤天數 5140
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-10-13 07:17 PM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 chanwaiyeebobo 於 2009-8-4 12:12 PM 發表。 

系啊,之前佢同我講早晨,我只系微笑
但我對其他人唔會架...

其實如果我鐘意既人同我講早晨既話
我塊面會紅到爆炸+唔知講咩好

I l0ve adidas
lingling1983
初級會員

UID 30850
積分 6
經驗 -2
YK幣 112
帖子 7
精華 0
註冊 2009-10-28
用戶註冊天數 5307
用戶失蹤天數 5305
性別 女仔
狀態 離線

有時候要看時機。。。。
對的時機。。。就會很有用。。。

我都表白成功過!!!

Anp (Amulet Heart Spade Clover Dia)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 27934
積分 1785
經驗 166
YK幣 1692
帖子 1137
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5440
用戶失蹤天數 4428
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

勁難勁難勁難

Amulet Heart
  Amulet Spade
  Amulet Clover
  Amulet Dia
  Amulet Angel
Little.HeLL
初級會員

論壇週年紀念星章  
UID 30101
積分 62
經驗 17
YK幣 4
帖子 75
精華 0
註冊 2009-9-17
用戶註冊天數 5348
用戶失蹤天數 5151
來自 旺角天橋底
性別 男生
狀態 離線

小小淆啦,,,,

自由SAY tsouvr:點解我入唔到MM2