論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: (轉)◈﹏我和你:,。* 有可能嗎:..。o○☆{完!}
紫。雪琪
普通會員

在線王勳章  
UID 23525
積分 609
經驗 -4
YK幣 12
帖子 73
精華 0
註冊 2009-3-3
用戶註冊天數 5534
用戶失蹤天數 4687
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
(轉)◈﹏我和你:,。* 有可能嗎:..。o○☆{完!}

小時候....
失去雙親..爸爸一早已過身..媽媽又唔知去左邊...
但係佢...樂觀慈悲既性格...
上天有好生之得...
上天一直都好照顧呢一個女仔...
令佢感覺到溫暖....
佢一直深信...媽媽總會搵到....
後來呢個女仔...
比個家庭留左....
呢家庭...既爸爸對佢好好...
呢家庭既爸爸病死...
佢既老婆...賣左佢去一家有錢人既家庭..
做工...
佢今年....15歲....
佢叫....神女...

吾知有冇post過..
post過吾好意思...
有人回就post落去..

最近5次評分記錄
`mR.H0   2009-3-9 05:00 PM   經驗  -5   po過-v-
`mR.H0   2009-3-9 05:00 PM   YK幣  -5   po過-v-

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

完左嗱??

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
☆★Nicole★☆
普通會員

UID 15743
積分 1117
經驗 176
YK幣 349
帖子 199
精華 0
註冊 2008-9-1
用戶註冊天數 5717
用戶失蹤天數 5331
來自 哪裡怕星球
性別 女仔
狀態 離線

乜之前唔係po過ga la咩?__?

紫。雪琪
普通會員

在線王勳章  
UID 23525
積分 609
經驗 -4
YK幣 12
帖子 73
精華 0
註冊 2009-3-3
用戶註冊天數 5534
用戶失蹤天數 4687
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

ch.1...被賣的今日...

一大朝早...
天氣情朗....
床頭放左佢爸爸既相..

神:早晨呀爸爸...

呀神打開窗...
望一望...神色轉變...
心情低落
要堅強...
媽媽好快就會搵到...

神:堅強呀..."   眼裡有兩團火...

呀神執好哂野....

姨:執好啦MA..."    語氣唔多好...

呀神微微點一點頭...

呀姨帶左佢去一間....
有一個足球場..咁大既花園...
有3個足球場咁大既豪宅..

神:哇...好大呀..."    眼金金咁望住豪宅

入到去..
有個年輕貌美...著住制服既女仔..
企係門口...

女X:你地好...."    微笑

姨:佢就係入黎做野架啦..."    推呀神上前...

女X:我係呢到既管家..叫我蕭管家得啦...

神:你好...我..我..叫神女...

蕭:你好...我帶你去夫人先啦"    走...

姨:你自己執生啦..."   無情..走左..

神:多謝你既照顧...."   跟住蕭管家...

行上一條弧形既樓梯...

「郭.郭」...
有禮貌地烤道門...
一把甜美既聲音...

女C:入黎呀...

蕭管家開門入去...
有個著住傳統日本和服...
散發高貴氣質既女人...

女C:咩事呀....

呀神比佢吸引住...

蕭:佢係新請番黎既女僕呀...夫人..."    DOU低頭

夫人:你過黎呀...."   向呀神招手...

呀神行過去...

夫人:生得好標致..."   摸下呀神塊面...

夫人:你叫咩名呀..."    溫柔...

神:我叫神女...

夫人:係呀....聽日你就開工啦...聽日你黎見我.
       我先話你知...你要做咩...好好休息啦..."  溫柔..

神:係..."   笑...

蕭:咁夫人..我帶佢去房間先...

夫人微微點點頭...

蕭管家同呀神出番去///

神:以為請多多指教...."    90度鞠躬..

蕭:有咩就搵我啦...
    唔洗同我客氣...."    笑...

神:蕭管家同夫人..都好靚...

蕭:你叫我呀蕭得啦...
    夫人真係好靚....

呀蕭帶左佢去房間....

蕭:好啦...你以後就你同我住埋同一間啦..."    笑...

神:好野..."     攬住呀蕭...

笨笨≧▽≦ (扒 -;;)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 20669
積分 1569
經驗 468
YK幣 2258
帖子 1368
精華 0
註冊 2008-12-13
用戶註冊天數 5614
用戶失蹤天數 4622
性別 女仔
狀態 離線

PO PO PO

totoro7735
普通會員

UID 23144
積分 341
經驗 215
YK幣 567
帖子 240
精華 0
註冊 2009-2-25
用戶註冊天數 5540
用戶失蹤天數 3518
性別 男生
狀態 離線

就這樣~~~還有更多媽

紫。雪琪
普通會員

在線王勳章  
UID 23525
積分 609
經驗 -4
YK幣 12
帖子 73
精華 0
註冊 2009-3-3
用戶註冊天數 5534
用戶失蹤天數 4687
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #6 totoro7735 的帖子

有的喔,不過未po~

紫。雪琪
普通會員

在線王勳章  
UID 23525
積分 609
經驗 -4
YK幣 12
帖子 73
精華 0
註冊 2009-3-3
用戶註冊天數 5534
用戶失蹤天數 4687
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

ch.2 工作開始

朝早6點....

呀神梳洗完..
去左夫人間房...
入到去...見到蕭管家都係到..

神:夫人.早晨.."    點點頭...

夫人:今日你就開始你既工作....

神:係...

夫人:宜家你又未夠18...
       我就比你讀書....
       我相信你...唔會係到打一世工...
       不過有條件....

神:咁係咩條件...

夫人:幫我監視住一個人...
       到時候我就唔洗你跟....

神:咁係邊個..."    好緊張....

夫人比左張相呀神睇....

神:佢係...

夫人:呢樣你唔洗理....
       我會安排你同呢個人同一班...
       你放學番黎....就要打掃一下D地方...

夫人:仲有就係..唔可以話比人知...

蕭:呢一套係校服...."    比左呀神...

夫人:入學D野...幫你搞掂..
       宜家你去換3...一陣有司機送你番學架啦..."    笑..

神:係....真係好多謝夫人..

夫人:HEHE...唔洗..換3番學啦..."     溫柔

呀神換埋3....

司機:小姐..上車啦..."   開左道車門..

神:我唔係咩小姐...叫我呀神得啦..."   笑..

司機:係..."    開車...

到左學校門口....
呀神企係門口....

神:哇~!好大呀...."    呆左....

有個幾靚女既MISS....

MISS:你就係神女同學啦...."  好春日呀...

神:係..係呀....

MISS:我係你班主任...
        我帶你去...班房先啦..."     拉住呀神走

☆★Nicole★☆
普通會員

UID 15743
積分 1117
經驗 176
YK幣 349
帖子 199
精華 0
註冊 2008-9-1
用戶註冊天數 5717
用戶失蹤天數 5331
來自 哪裡怕星球
性別 女仔
狀態 離線

紫。雪琪
普通會員

在線王勳章  
UID 23525
積分 609
經驗 -4
YK幣 12
帖子 73
精華 0
註冊 2009-3-3
用戶註冊天數 5534
用戶失蹤天數 4687
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 ☆★Nicole★☆ 的帖子

吾知有冇post過..
post過吾好意思...
有人回就post落去..

呢個係作者打既...

紫。雪琪
普通會員

在線王勳章  
UID 23525
積分 609
經驗 -4
YK幣 12
帖子 73
精華 0
註冊 2009-3-3
用戶註冊天數 5534
用戶失蹤天數 4687
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

CH.3.....玩弄

MISS一邊拉呀神一邊係到講:係啦....我叫MISS CHAN呀...仲有另一位MISS做我地班主任...

神:點解有兩個班主任???"    一邊講.一邊睇下D風景

MISS:因為..."    停係到..哄埋呀神塊面...

神:呀....MIS..SS..

MISS:因為我地班係...好特別架啦..."   冇啦啦又笑番...

MISS:趕時間呀..."    行得超快...

班房見到蕭管家....
著住同今朝唔同既服裝..

神:蕭....."  未講完..比蕭管家講左..

蕭:你好呀...呢位同學...."    拉左呀神去黑板面前...

蕭:係到唔好叫我做蕭管家..."    細細聲..

神:哦哦...."   都仲未知咩事...

男D:又幾得喎~條女.."    淫笑中...

男E:妹妹...你今日著咩底褲呀..."     思想淫慾...

男A:係LU..係LU..."     同上...

[[神:哇呀~思想那麼污濁]..E...]

蕭:喂喂喂....想死呀... "    惡...
    你介紹一下自己啦..."   又變番溫柔..

神:我叫...神女..
    請大家多多指教...."   笑...

女D:MISS....真黎既...玩唔玩得先...

MISS,蕭:試下囉....HE.HEHEHE"   奸笑中...

女D:唔敢啦..."    縮沙..

MISS,蕭:哈..哈..."    笑...

神:成班都怪怪地..."   細細聲...

蕭:你呀...就坐....呀務隔離啦.."     指住叫呀務既男仔...

[[神:呢個咪夫人叫我監視既男仔]]

我坐左埋去..
差不多成班女仔都用憤怒既眼神望實我...

[[神:天呀....不要這樣玩我=3=]]

坐係呀務....後面既男仔...

男F:喂...你估係咪伯母派黎監視你.."  細細聲...

務:唔知呀....

男F好主動:HI....

神:HI....

男F:你叫咩咩名呀..."    冇記性...

神:神女-

男F:下...

神:唉~MY NAME IS GOD GIRL..OK??

男F:神女??真名黎架???"   呆左..

神:55...

男F:我叫藍梓...係佢既死黨.."    指住呀務..

務:同埋D豬扒坐...
    搞到我都豬埋...SHIT!..."    摸住個頭...

[[神:遲D你就知死...我忍..]]

呀務見佢冇反應..
就繼續...

呀務伸手MET佢PATPAT><....

呀神第一時間望住呀務....

神:你做咩呀...."    彈左起身...

蕭:神同學...你做咩呀..

神:佢....佢....佢MET我PATPAT呀..."   面紅...

呀神望實蕭管家...

蕭管家示意叫佢坐下...
MISS CHAN出黎打圓場...

MISS:可能係D咩誤會黎架姐...."   苦笑

呀神坐低...
比好多女仔啤住....

務哄埋呀神隻耳仔:蠢才   " 細細聲