論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 識唔識轉筆.___.V  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
--*~okay識
  161 (50.79%)
--*~識.....okay勁
  59 (18.61%)
--*~唔識
  72 (22.71%)
--*~咩叫轉筆牙?(下....感都唔知- -)
  9 (2.84%)
--*~超勁(*V*)
  16 (5.05%)

標題: 識唔識轉筆.___.V
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4001
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 夏雪~ 於 2008-5-17 12:33 PM 發表。 
我都好想問-0-

嘻@"@
有就好la/3\

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜叉.
高級會員

嘉許勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6156
用戶失蹤天數 5000
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 marco966 於 2008-5-17 12:28 PM 發表。

一般文具店是否冇-3-?

香港係應該冇嘅....
要去美國或加拿大先要- -"
你叫本壇果位移民左去加拿大嘅兄台幫你買番枝咪得囉~

要叫佢買1枝rsvp+1枝hgg[[[要自己整枝,但你可以索性同人買~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜野. (CHY;]`)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 5259
來自 MAMA'S屎忽-_-v
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #47 敖犬~~ 的帖子

你可唔可以幫下我....
第一....我都唔知佢係邊果
第二....我都唔識寄- -"
你可唔可以幫下我牙><

yoee5 (影無月)
普通會員

發帖王勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 7903
積分 1398
經驗 540
YK幣 1136
帖子 994
精華 0
註冊 2008-1-4
用戶註冊天數 5928
用戶失蹤天數 4534
性別 女仔
狀態 離線

我識...我班好多同学都識的...

◆我叫某某人◇

普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 5259
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #49 yoee5 的帖子

感你識唔識牙?*V*

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6156
用戶失蹤天數 5000
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 夏雪~ 於 2008-5-17 06:42 PM 發表。
你可唔可以幫下我....
第一....我都唔知佢係邊果
第二....我都唔識寄- -"
你可唔可以幫下我牙><

你連寄信都唔識@@"?!
咪玩啦~

QUOTE:
原帖由 anguesngan 於 2008-5-17 12:04 AM 發表。
我有一黑 , 一紫   
你響 msn 同人傾 , 一系面交 , 一系郵寄
不過 e 排好似特別容易寄失 , 真囧 ……

你可以pm呢條友~問佢放唔放[[屯門嘅朋友

我所講嘅加拿大朋友就是: johnny19931993   科學版版主~

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4001
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 敖犬~~ 於 2008-5-17 05:36 PM 發表。 

香港係應該冇嘅....
要去美國或加拿大先要- -"
你叫本壇果位移民左去加拿大嘅兄台幫你買番枝咪得囉~

要叫佢買1枝rsvp+1枝hgg[[[要自己整枝,但你可以索性同人買~

果位兄台都唔識我-3-

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6156
用戶失蹤天數 5000
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 marco966 於 2008-5-18 02:48 PM 發表。

果位兄台都唔識我-3-

你明白什麼叫交流或聯宜嗎?!

普通會員

UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 5259
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #53 敖犬~~ 的帖子

不明白啊!.\3/.

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6156
用戶失蹤天數 5000
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 夏雪~ 於 2008-5-22 07:49 PM 發表。 
不明白啊!.\3/.

自己上網查下啦囧

deadwood
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6015
用戶失蹤天數 4001
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 夏雪~ 於 2008-5-22 07:49 PM 發表。 
不明白啊!.\3/.

同意

SuKiAaR0n
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 8870
積分 1523
經驗 547
YK幣 2210
帖子 636
精華 0
註冊 2008-1-31
用戶註冊天數 5901
用戶失蹤天數 1914
性別 女仔
狀態 離線

正在學習階段...

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6156
用戶失蹤天數 5000
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuKiAaR0n 於 2008-5-22 10:12 PM 發表。 
正在學習階段...

學緊咩呀@@?!
我學緊果個咩咩backaround- -"
硬係成日click住左...1係飛左出街囧

deadwood
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4039
來自 無人之境
狀態 離線

回覆 #58 敖犬~~ 的帖子

v________v唔識轉

cicilee8899
普通會員

UID 6800
積分 874
經驗 337
YK幣 989
帖子 484
精華 0
註冊 2007-11-29
用戶註冊天數 5964
用戶失蹤天數 5273
性別 女仔
狀態 離線

Q版http://www.unicotees.com/v1/storefront/index.jsp?shopID=3665