論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `♥♥♥♥♥愛我別走`我需要你=] 轉`
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 4730
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
`♥♥♥♥♥愛我別走`我需要你=] 轉`

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥本故事純屬虛構♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
女主角♥`
{牙瑩}[[令女-33-]]校花..對人冷淡`對愛情執著`好難俾人溝到`窮家女!身世可憐*
{牙怡}[[令女]]系瑩既醉好朋友!```有錢`
{牙琪}[[索女]]系瑩既好朋友!瑩只系對佢同怡冇甘冷淡!系好錢既女仔!好想幫瑩!但瑩吾洗佢幫!
男主角♥`
[牙希]{令仔+型仔}校草`有1個殺死人既笑容!默默甘守護住1個女仔...
[牙文]{令仔}花心鬼`為左1個女仔改變...
[牙星]{型仔}對女1條心*但刀因為甘`對感情破裂!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 4730
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

ch`1
大家好`我叫牙瑩!我系1個單身家庭成長`mama系爛賭鬼`佢系1個絕頂飛女`
我連自己既baba刀吾知系邊個`而mama系16歲果陣生左我!e+我已經13碎`
因為mama成日刀好爛賭..所以佢走左佬!刀系甘...我變左1個自閉既女仔`直至遇上我既2位好朋友!
系某1日*{果陣系假期`我果陣刀系得7碎`仲未變自閉咖}
{欠債還錢*天公地道}
大大隻字寫系度{長}度!
我1返到屋企`
見到1張字吾似字既物體`
隱隱約約明既!
{喂`死女包!自己照顧自己牙!老母e+要走拉`俾人追殺牙..老母上}
我:又系甘...成日賭`!
之後{啪}{啪}{啪}`
xx:8婆`開門牙!還錢牙!
我果陣緊系驚拉`
xx:開吾開牙`
{啪}1聲`踢開左道門
xx:喂..你老母尼!
我:mama佢吾系度牙{驚}
xx:e..你刀幾令w00..不如陪下哥哥丫..{ps..佢得18`19碎}
我:吾好牙..吾好牙!
就系甘..我就俾佢...就系甘..我變左自閉`之後就周維留浪!
嗚..
我:丫!
醒左`又發返尼個夢`
唉*好多人望住`因為尼度系街丫嘛*e+得10碎`去得邊丫..
xx:er..你可吾可以同我地玩牙^^
我:下..你系邊個牙*
xx:我同牙怡`佢叫牙琪^^
我:哦..好牙^^
吾知點解對住佢地好有feel..吾會覺得自閉!
之後*玩左好耐!
怡:點解你訓系街既*
我刀吾知點答好`
我:我冇屋企..{變得好冷淡}
怡:不如你去我屋企住丫`
我:下!吾好拉`
怡:吾驚拉!
就系甘`我去左怡屋企住`
待續`

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6381
用戶失蹤天數 1312
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

好好睇丫....
唔知佢去左牙怡屋企之後會點呢.?!

SuP!

普通會員

UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 4730
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

ch`2
我去到佢屋企`好大牙!
根本就吾知點好`
怡mama:而..小怡`帶左朋友仔黎牙^^
怡:mama`佢冇屋企返牙`
怡mama:下!
怡:俾佢住na`na`嗚{喊}
怡mama:唉`好拉好拉`
果陣我真系吾敢相信`
1個吾識我既人會收留我!
怡佢屋企好有錢`刀養得起我`
而我系佢屋企刀慢慢熟絡`
慢慢`我刀升上中學`
而怡既mama做左我契媽`
{最心痛是*愛得太遲`}我手機`
我:乜料`牙水也!?
琪:小琪也`仲問牙水!
我:哦哦`做咩也`
琪:第1日返學l0r`做咩\口/
我:下..系咩`
琪:8點幾拉`仲問`
我:下!俾15分中我!
我又去叫醒怡`
我:小怡`起身na`返學na!
怡:下!?
我:第1日吾好遲到`
怡:哦`
我地2個彈左入廁所`
整整整`
15min`落到去`
琪:再遲d牙= =
我+怡:s0r`
之後我又變返冷淡`
1路刀冇出聲`
正系識講..{哦}..{嗯}
琪:唉*又變到甘`
怡:算na`我刀慣拉=]刀已經2年na*
琪:嗯...
入到學校`
哇`好多人牙`\
睇下咩班先`撞到條友添!
我:哇..s..好痛牙..
xx:車..你自己吾小心姐..豬扒`
我1抬起頭`
條友系呆晒= =
xx:下次小心拉`
我冇出聲...
xx:喂`你啞咖= =
我:吾系..
xx心諗:好冷漠既眼神ar...
我睇睇下`
e..同小琪同小怡1班w00`
仲有咩事發生尼`
                      待續*

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6381
用戶失蹤天數 1312
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

估唔到咁快就有ch.2..
好開心呢....

普通會員

UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 4730
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

ch`3{緣份}
上去課室先`
{b0}..哇又撞到人l0r`
我:s..又撞到人咖!好痛牙!
怡:小瑩!有冇事也{好擔心甘問}
我:冇也..
我1抬起頭`
我+xx:又系你!
我:唉*算{走左}
xx:點解佢次次刀甘冷淡咖`俾著其他女仔同我嘈得好勁拉`
怡:唉*令仔..你有所不知拉`我同佢相處左甘耐!佢刀系甘..佢冷淡系因為..
我:喂`走拉{拉佢走}
怡:下次先傾丫..biii*!
我:洗乜同佢講甘多牙..
怡:我...
琪:算拉!我地入去拉`
入到去`
唉*我刀系冇出聲`
好空洞既眼神*
之後同琪..怡坐`
怡同琪坐`
我自己1個位`
因為尼個系我特別要求`
因為..哈`好多個因為`吾講拉!
到底..點解佢會甘冷淡`吾得`我1定要令到佢對我改觀`!
條友系甘系到諗`
到左小息`
up低頭系甘行`
{b0}妖..又撞到`
我:頂..又邊個牙!
xx:自己吾睇路`
我冇出聲`
系甘行`
xx:喂`你叫咩名牙`
我:吾關你事`
xx:我叫牙希也..
我:關我咩事..
希:你...
我:冇野講拉嘛*我走拉`
琪:e..小瑩..你系度牙*小怡好擔心你也..
我:我地返去拉`
希心諗:原來佢叫小瑩`...
xx:喂`希`!今日成日神不守捨咖爻好冇穩`
希:關你lun事-333-喂`牙文牙星`今日落d拉`
文:下...轉死性牙!?
星:系l0r..你系吾系發燒!?
希:咪煩拉`今晚call我!
文+星:0k!
點解牙希吾落d尼!?
因為..
系3年前`
牙希個女友牙琳..因為車禍而死左!
牙琳吾中意希學壞`所以...希冇再落d..做返乖乖仔..
但今日佢先諗到..人吾系度`!
就吾系度`佢打破諾言`下定決心!搵返真愛!

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6381
用戶失蹤天數 1312
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

第3....章啦...
實在太好啦...
唔知希要搵既真愛邊個?!

普通會員

UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 4730
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

ch`4{誰叫我遇上你!?}
鈴`鈴`鈴!{放學鐘聲`}
呼`走得拉!
我:小怡..小琪`我地行拉`
返去既途中`
怡:小瑩牙!
我:嗯!?
怡:點解你尼幾年刀甘冷淡對其他人既!對我地就甘好`
老實講`真系冇人知我既秘密`我吾願意講俾甘多人聽`
我有個不快樂既童年`
我:吾知也..可能我真系甘掛`
佢地好想知`好想了解我`而我吾需要俾人可憐`
`到左夜晚`系我訓訓下教既時候`
有個男人入左黎`上左我張床`
佢系甘摸我!
我見到既..只系怡個爸爸!
我好想走`
我系甘踢佢``我擊中佢既要害`
馬上跑左出去`
我系甘叫`
我吾知自己要去邊`
吾知去緊邊`正系知..好{驚}
希行緊去d果陣`佢見到我系甘喊系甘跑`
希:e..果個咪小瑩!?
希:喂`兄弟..我1陣先落黎`
文:喂`去邊牙!
希:得拉`好快返`
之後希追住我`
我真系好驚牙><
跑到去個沙灘`
我停左`
待續!

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!