論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [轉],★\\*願意,,為你顛,,為你傻♥`
初級會員

UID 10688
積分 1
經驗 0
YK幣 107
帖子 2
精華 0
註冊 2008-3-27
用戶註冊天數 5887
用戶失蹤天數 5769
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
我回

最近5次評分記錄
dogwong   2008-4-9 06:29 PM   經驗  -2   違規:你發表了無意義的文章!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
細路女`
普通會員

UID 5757
積分 420
經驗 180
YK幣 464
帖子 180
精華 0
註冊 2007-10-24
用戶註冊天數 6042
用戶失蹤天數 5438
性別 女仔
狀態 離線

睇完=_=
仲有第2集-0-

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
1031022 (我既秘密就係...武器)
高級會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 4027
積分 3422
經驗 622
YK幣 1343
帖子 668
精華 0
註冊 2007-8-30
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 4372
來自 我呀媽!
性別 男生
狀態 離線

CH.26

稀同天趕到去醫院..即刻入左病房..

稀:爺爺..你點呀,,

稀爺:小稀..爺爺好辛苦呀,,

稀:咁你唔好講野,..我唔想爺爺辛苦..

稀爺:小稀..得估我都時日無多架喇..我想係我臨死之前.....

稀:之前做咩!?

稀爺:之前去同你果個有婚約既男仔結婚,,

稀唸(有唔妥)...

稀:爺爺..我批個橙比你食丫..(把刀跌左落張床到,爺爺即刻縮開)

稀:爺爺,,你身手咁敏捷..請問你邊忽有事呢..你夾埋呀媽黎呃我..有冇搞錯呀

稀媽:如果你肯同人地結婚..就唔使搞咁多野喇..

稀:你有冇唸過我感受,,你要我求其嫁過人..下半生咩都冇..?冇幸福?

稀媽:我1早同你講過..

稀:你好煩..!(走)

天:稀..原來你同人有婚約,,

稀:岩岩既野..你聽到晒喇..?

天:係呀,.果個人係咩人?

稀:我..佢係..我遲d先講比你聽..

天:稀,,你唔會嫁佢架可..

稀:唔會..絕對唔會..

天:稀呀,,我真係好驚冇左你..(攬住稀)

稀:天..

天:比我攬多1陣好唔好..?

稀再冇出聲..佢係呢1刻..絕對感受到天果份心情..

佢feel到天係鍾意自己..但係稀比佢攬住,,

再冇果種心跳既感覺..

佢呢個擁抱..係愛情還是友情?

朋友就像空氣般重要"+|| 一個都不能少"
高級會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 4027
積分 3422
經驗 622
YK幣 1343
帖子 668
精華 0
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 4372
來自 我呀媽!
性別 男生
狀態 離線

ch.27

(沒有結果的愛..不如不愛)天電話響..

天:喂..

軒:喂..你地而家仲係醫院呀?

天:我地走喇..搵我地做咩呀?

軒:冇呀..想提下你..聽日我呀爸間公司15週年party..記住黎..仲有叫埋個隻稀黎呀..

k..

好快就到左聽日..

天黎左接稀..

天:你今日好靚呀,,

稀:多謝(笑)

去到軒屋企..

就見到軒同雪一齊撓住手入黎..睇到稀眼火爆,,,

軒:咦..你地黎左喇.

稀:廢話..唔通走左咩?

軒:算//今日我唔同你嘈..

稀:超,,

入到會場..軒想請稀跳舞//

但係..

x:靚女..賞面同我跳隻舞嘛?

稀1拎轉頭..

稀:呀哥..好耐冇見喇..!好掛住你呀..

杰:哈..你仲掛住呀哥架咩..又唔打電話比人..

稀:你又唔搵我.係喇..做咩番黎都唔同我講..

杰:比個surprise你呀嘛..抵唔抵錫先?

稀:抵..(錫左佢面豬登1啖)

軒:呢個就係佢男朋友?

杰:係喇..呀妹..點呀..而家你同天點呀.

稀:做咩無喇喇提佢姐...?

杰:你地兩個仲未1齊//

稀:你講咩呀,,未呀..

杰:唉..無眼睇你呀.,.進取d啦..因住比人搶走呀,,

稀:跳舞喇..咁多野講,,

之後佢地兩個就係到跳舞..旁人睇起黎..又幾似情侶..

因為佢地外貌相襯..年紀差唔多..

雪:咦..果個係咪稀既男朋友呀?

軒:係呱..都幾靚仔呀..(心痛)

雪:你鍾意稀呀,,

軒:痴線叮 .我唔鍾意d粗魯既女仔架..

雪:咁我呢..

軒:下..

雪:難道你真係對我1d感覺都冇..?

軒;我..

雪:我鍾意左你足足3年喇..從我第1眼見到你..我就認定左你係我既王子..

軒;雪..我..唔想負左你..

雪;你1次機會都唔比我..

軒:我對你冇果種感覺..

雪:咁稀呢..

軒:做咩提佢姐..

雪:你跟本就鍾意佢..!

軒無言..佢反覆咁唸呢個問題..

雪:我有唔舒服呀..我想走先..(走左)

軒想追上去..但係有人捉住佢..

天;你比雪靜下喇..你去見佢..佢會更加唔知點..你比個機會佢死心..

軒:嗯..天..岩岩d野..你聽到晒?

天:嗯..

軒:對唔住..

天:其實我1早就知你鍾意稀,,

軒:下//

天:係你自己唔知姐//

軒:就算係又可以點呀..(望望稀同杰)佢地兩個好襯呀..

你的回覆,就是我發帖的的力量!!

3個回覆就再貼!!

最近5次評分記錄
dogwong   2008-4-9 06:29 PM   經驗  -1   連回2

abeebee
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章  
UID 6274
積分 732
經驗 344
YK幣 755
帖子 349
精華 0
註冊 2007-11-11
用戶註冊天數 6024
用戶失蹤天數 5311
性別 女仔
狀態 離線

我回!!

hihi
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6387
用戶失蹤天數 4081
來自 無人之境
狀態 離線

sup卜也=P

+u

細路女`
普通會員

UID 5757
積分 420
經驗 180
YK幣 464
帖子 180
精華 0
註冊 2007-10-24
用戶註冊天數 6042
用戶失蹤天數 5438
性別 女仔
狀態 離線

sup x3

janiceyungyung
普通會員

UID 6339
積分 968
經驗 308
YK幣 1018
帖子 333
精華 0
註冊 2007-11-13
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 5055
來自 TKO
性別 女仔
狀態 離線

唔好阻住曬d時間
快PO!!

mohello
初級會員

UID 10985
積分 13
經驗 7
YK幣 24
帖子 4
精華 0
註冊 2008-4-4
用戶註冊天數 5879
用戶失蹤天數 5876
性別 女仔
狀態 離線

太感動

{凍粉〕
普通會員

UID 6455
積分 177
經驗 50
YK幣 197
帖子 36
精華 0
註冊 2007-11-17
用戶註冊天數 6018
用戶失蹤天數 5758
來自 h.k
性別 女仔
狀態 離線

快d poz呀!!
好好睇的說 (:

高級會員

UID 4027
積分 3422
經驗 622
YK幣 1343
帖子 668
精華 0
用戶註冊天數 6097
用戶失蹤天數 4372
來自 我呀媽!
性別 男生
狀態 離線

大家咁想睇!!好!!我po啦!!!呵!呵!

CH.28

自從呢日之後..佢地就再冇約出黎玩喇..

軒1個人行行下街..就見到杰同1個女仔1齊..好開心咁..

軒好嬲..即刻沖左上去,,

軒:你有冇搞錯呀..(打左佢1下)

杰:先生.你咩事呀..我唔識你架喎..

軒:我識你咪得囉..!唔好比我再見到你..(走)

杰:發生咩事呀..(奇怪)

軒即刻沖去稀屋企..

稀:軒..你黎做咩呀..

軒:我有樣野要同你講..你要有心理準備至好..

稀:咁認真既..講喇;.

軒:你條仔背住你同條女1齊..

稀:下..我條仔..

軒:係我親眼見到架..你1定要信我呀,

稀:咪住先..我條仔..

軒:係呀..

呢個時候//杰番黎喇..

軒:你條**仲黎做咩呀..

稀:咪住先..你話佢係我條仔?(笑)

軒:係呀,,你仲笑..痴左線呀..

稀:佢係我呀哥呀,,

杰:哇..你以為我係佢條仔..haha.,.,難為我比你打左1野..(笑)

軒:sor囉..我以為你..haha..傻傻地既..

杰:同你玩下姐..

稀:你都傻既..

軒:喂..咁我走先嗡//bye..

稀+杰"bye

杰:喂..佢都幾緊張你喎..

稀:下..痴線..我同佢唔岩牙架..

杰:係咩..但係佢好緊你喎..!

稀:係咩..你錯覺姐.!

軒1路行番去..佢1路唸..

軒唸:我點解咁緊張佢呀..佢係我邊位呀,,唔通我真係鍾意左佢!?

你的回覆,就是我發帖的的力量!!

3個回覆就再貼!!

janiceyungyung
普通會員

UID 6339
積分 968
經驗 308
YK幣 1018
帖子 333
精華 0
註冊 2007-11-13
用戶註冊天數 6022
用戶失蹤天數 5055
來自 TKO
性別 女仔
狀態 離線

搞錯呀post一篇
post多d呀嗎><

+×對著你﹏令我感到更加辛苦|◇|
abeebee
普通會員

UID 6274
積分 732
經驗 344
YK幣 755
帖子 349
精華 0
註冊 2007-11-11
用戶註冊天數 6024
用戶失蹤天數 5311
性別 女仔
狀態 離線

回覆!

hihi
小酒渦 ([["*...小琪~"*])
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章  
UID 2767
積分 1115
經驗 285
YK幣 2030
帖子 617
精華 0
註冊 2007-5-20
用戶註冊天數 6199
用戶失蹤天數 5167
來自 澳門
性別 女仔
狀態 離線

好好睇ar!!
再po la!!
支持ar!!

▉×°*旋轉木馬的悲哀就在於*﹢×°"*永遠追逐對方卻永遠追不到....*.°〃
愛x恨 (熊貓安安=])
普通會員

UID 11219
積分 125
經驗 71
YK幣 149
帖子 37
精華 0
註冊 2008-4-11
用戶註冊天數 5872
用戶失蹤天數 5589
來自 鏡子中的我
性別 女仔
狀態 離線

一次睇咁多,,
呼~~~~~~~~~
要加油喔!

HaPPy>0<